- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Разпитвайте ме (nymphadora)
DisappointedDreamer
Брат ти и той ли си е насочил към сферата на програмистите? Всъщност, приличате ли си по характер? Останала съм с впечатлението, че въпреки че близнаците сме родени на една и съща дата, винаги сме коренно различни. Единия винаги е по-тих, мълчалив и срамежлив, докато другия е с гърдите напред, отворко и устатко. Има ли други близнаци в семейството ти? С брат ми навсякъде учихме заедно, но той сега е в малко по друга област. Системен администратор е. По характер сме различни. Брат ми е малко по-сериозният от нас в очите на родителите ни. Аз си бях бунтар. В рода ни няма други близнаци.
Би ли заминал да живееш извън България? Къде по-точно? Защо? Кои езици владееш? А кои би искал да научиш? А кои си учил? Ще повторя малко преден отговор. Бих заминал за европейска страна. Класацията ми водят Австрия и Германия, но не бих отказал и Швейцария или Люксембург. Владея английски, но много ми се иска да науча немски. Приятелката ми е с перфектен немски след дългите години там.
NomNomNom
С разработване на какво се занимаваш, на какво основно пишеш, всъщност - разкажи повече за работата си.
Занимавам се с вътрешнофирмения софтуер на Speedy. Този, който се ползва в офисите, защото куриерите носят мобилни устройства с Windows Mobile. 4-ма програмисти сме. Двама младши сред, които и аз и 2-ма старши. Занимаваме се с всичком което касае софтуера - съпорт, отстраняване на бъгове, нови разработки. Програмата е доста обширна и освен приемане и обработка на пратките има и счетоводна, финансова част, личен състав и още куп функции. Пише се на Delphi. Базата е FireBird.
Как са колегите, какво е твоето място в екипа и т.н. Много готин екип сме. Само момчета с жена шефка. Купон е и на работата и на срещите ни за по бира извън офиса.
Каква е най-голямата възрастова разлика, която си имал във връзка - в чия ползва беше? 11 години по-млада жена
А бил ли си с по-голяма, с колко години? 15 години по-голяма, но връзката ни беше само приятели за секс
Усещал ли си пропаст в някоя връзка, която обясняваш с голямата възрастова разлика? Да при 11-те години разлика. Просто бяхме в различни светове.
cerb12
Колко см ти е пишката ? Никога не съм си я мерил. Не знам.
На колко години удари сефтето ? Сравнително късно. На 24.
Къде си служил в казармата ? Горнобанска танкова бригада. 6 месеца школна рота, а след това 1 година коменданстка охранителна. Автоматчик
bloodyF
ако се случи момиче да забременее , какво ще направиш? Трудно може да се случи, ако не сме го пожелали. Нежеланата бременност според мен е безотговорно отношение към секса, но все пак грешки стават. Ще й предложа брак.
харесваш ли чалгата?слушаш ли? какво мислиш като цяло за жанра и изпълнителите и имат ли влияние върху ''новото'' поколение? Като цяло не харесвам, но има и добри песни правени с вкус. Това е модно течение в музиката като всяко друго. Добро или лошо ще каже времето. Къде е сега диско вълната? Скоро няма да си спомняме за нея. А ламбадата къде остана?
гледаш ли филми? какви? Харесвам психотрилъри и екшъни.
обичаш ли да четеш книги? любим автор? Рядко чета напоследък. Последната ми книга беше "Злокобен остров" на Денис Лихейн, а преди нея iЛидерът за Стив Джобс. КАто дете много харесвах Майн Рид и Емилио Салгари.
какво работиш в момента и от колко време? доволен ли си от заплащането си? Програмист съм в Speedy от Януари. Заплащането е добро, а има тенденция да расте. Основно заради него смених работата си. В старата беше ниско и много закъсняваше.
bad__girl
Какво ти е мнението за книгата "Клетниците" от Виктор Юго? Чел съм я много отдавна и сега има откъслечни спомени. Хареса ми.
Ще даваш ли на децата си да сърфират необезпокоявани в нета? Не. Свободата и доверието ще дойдат постепенно, като ще вървят ръка за ръка с правилното възпитание.
Ще ги караш ли да четат книги? Задължително. Само така можеш да добиеш достатъчно добра обща култура и да се научиш да мислиш и пресяваш получената информация.
Вземал ли си наркотици ? Опитвал съм марихуана 2 пъти. Не ми хареса, а и се чувствах като парцал. Повече не.
Не знам дали ще можеш да се адаптираш в Германия на 37 години ^^. Страшно трудно ще ти е не само защото ще трябва да почнеш да учиш труден език на такава късна възраст, ами и немците са коренно различни от нас. Така, де. Не ща да те демотиривам.
Разсъждаваш прекалено строго. Няма нищо рачешко в начина, по който искаш да възпитаваш дечицата си. Мисля, че е тъжничко. Ама както и да е.
Доволен ли си от това, което си постигнал?
Какво искаш да постигнеш/направиш в следващите 10 години?
Любим сезон и как те кара да се чувстваш той?
Предполагам си купил Фиата нов тогава.Колко ти струва годишно подръжкава в сервиза , за да важи гаранцията ? Гаранцията беше 2 години или 100 000км. При мен годинките минаха първо. Смяна на масла и филтри идваше 460лв. в Ауто ИталияСега е не повече от 200лв. Карам с немски филтри Hengst и препоръчаното от FIAT масло - Selenia WR 5W40 пълна синтетика.
На "ти" ли си с компютрите дотам , че да разбираш и от неща , които не се вписват в длъжностната ти характеристика ? Мога да изпълнявам много задачи, но рядко ми се налага.
Защо според теб Шуми не се завърна в Скудерията ? Защото е на години и надали щеше да може да печели така както бихме искали феновете на скудерията, а и шефовете. А Мерцедес му предложиха много пари дори само за да върти обиколки с колата им за реклама.
Кой ще бие днес - Барса или Реал ? Хм. Не съм пуснал да го гледам. За Барса съм
Доволен ли си от това, което си постигнал? Не бих казал, ако гледам родителите си. Те на моите години са имали 3 деца, апартамент и подреден живот.
Какво искаш да постигнеш/направиш в следващите 10 години? Собствен дом, семейство и деца.
Любим сезон и как те кара да се чувстваш той? Пролетта. Все едно започваш наново да живееш
bloodyF
чужди езици говориш ли? Английски
защо продължаваш да пишеш във форума? Сега ли? Допивам си бирата и после ще лягам. Трудно ми да заспя преди 23
пиеш ли? Рядко. Не харесвам много твърд алкохол и наблягам на бирата. Много харесвам жива бира.
пушиш ли ? Само пасивноПриятелката ми пуши доста.
какъв телефон имаш ? :Д Имам 2. Личен Samsung Galaxy Y и служебен Nokia C1
бил ли си в чужбина? къде? Като дете за цял месец в Москва и през 2007-а посрещнах Коледа във Виена (4 дни). През пролетта направихме и еднодневна екскурзия до Гърция. Да видим езерото Керкини и да хапнем биволска пържолка.
кО шИ праЙш ако имаш дете като мен?!
Обичаш ли мълчанието/тишината?
Обичаш ли да гледаш небето?
Самодостатъчен ли си си?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Нещо много интересни хора решихте да ви разпитват, не мога да ви смогна. :Д След 20/30 мин ще задавам въпроси, за сега спам.
ShtrudeL
кО шИ праЙш ако имаш дете като мен?! Ще му купувам сладолед и захарен памук и ще ходим на цирк и зоологическа градина :P
Обичаш ли мълчанието/тишината? Обичам да ми е спокойно. Нали знаеш какво казват за телеца? И най-лошият мир е по-добър от всяка война.
Обичаш ли да гледаш небето? Да, особено ако е звездно.
Самодостатъчен ли си си Обикновено търся компания. Ако не е на половинката, то на някой добър приятел
http://www.youtube.com/watch?v=6S4rl...eature=related
Коя е първата песен?
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Sorry, ама въпросите ше са ми малко нападателни, ако искаш отговаряй..
Приятелката ти е на 30+ до колкото разбрах.. не иска ли нещо сериозно, не се ли притеснява, че ако с теб не се получи ще й е мноо трудно после да си намери мъж, който да и напрай дете (малко грубо звучи). Не те ли притиска за брак, семейство, ДЕТЕ, ДЕЦА.... Ако не те притиска.. мислиш ли, че проблема е в теб ? Мислил ли си си, че шом не те напъва не ставаш просто ? Някъде в отговорите прочетох, че пишеш във форума, за да даваш съвети...видиш ли..шот си имал много опит... Смяташ ли, че опита идва с възрастта ?
Отговорил е вече, ама аз да не се мешам все пак в темата...
Само да кажа благодаря, за тази песен става въпрос![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
102
Не са остри въпросите ти. Напълно нормални са.
И двамата с приятелката ми искаме нещо сериозно и правим планове в тази посока. Една жена на 30+ не се хваща с някой мъж с идеята, че това е "последният влак". Първо възрастта й изобщо не е толкова страшна за да си мисли, че няма да има повече опити. Второ такава жена е толкова обиграна, че знае много точно какво иска и търси в един мъж. Повярвай ми, че ако не ставах тя нямаше да откара 18 месеца с мен и отдавна да ми е била дуспата. Когато подхождаш сериозно към някого не бързаш. Давате си време да се опознаете и да се претеглите. След това почвате да планувате бъдещето си.
По втория въпрос. Не възрастта определя опита. Опитът идва всеки път когато живота по един или друг начин ти го на***а. Възрастта само означава, че живота ти го е на*****л повече.
Има ли съдба?
Религиозен ли си?
Като какъв родител се виждаш (либерален/консервативен...)?
Би ли осиновил дете?
Посещавал ли си някога дом за деца?
Какво мислиш за сурогатното майчинство?
С близнака ти били ли сте си конкуренция в нещо?
Разбирате ли се по принцип, близки ли сте си?
Някога обличали ли сте се еднакво?(като малки, разбира се)
С колко жени си правил секс без презерватив?
Колко най-много пъти си правил секс за 1 ден?
След колко време, след като си се запознал със сегашната си партньорка, сте преспали?
Тя ли е била най-добрата ти любовница в леглото? (абстрахирай се от емоционалната гледна точка)
Как ще оцениш секса на 25, на 30, на 35?
Чувстваш ли се по-уверен в уменията си на тези години?
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Violenza
Има ли съдба? Мисля, че не. Винаги може да промениш посоката в която върви живота ти. Само трябва да го поискаш.
Религиозен ли си? Умерено. Кръстен съм, посещавам храмове, но не спазвам напълно християнските норми.
Като какъв родител се виждаш (либерален/консервативен...)? Трябва да се търси баланса. Не харесвам силовите методи на възпитание чрез наказания и забрани. Детето трябва да приеме родителя си като един от най-добрите си приятели. Да може да говори с него за всичко. Изгради ли се това доверие нещата ще бъдат много лесни.
Би ли осиновил дете? Да
Посещавал ли си някога дом за деца? Все още не съм
Какво мислиш за сурогатното майчинство? Още един хубав начин бездетни семейства да се сдобият с дете. Одобрявам го.
С близнака ти били ли сте си конкуренция в нещо? Конкурирали сме се в училище и в работата си, но не в смисъл да си пречим. Просто по-добрият от двамата тегли и другия да се развива.
Разбирате ли се по принцип, близки ли сте си? Страхотен отбор сме когато правим нещо заедно. Обикновено заедно майсторим по колите или компютърни системи. Чуваме се всекидневно по безброй пъти за глупости и държим връзка.
Някога обличали ли сте се еднакво?(като малки, разбира се) Дори до по-късните класове в училище. Така беше по-лесно да се купуват дрехи. Рядко са ни бъркали, защото имаме разлика.
С колко жени си правил секс без презерватив? При 4 годишната си връзка и сегашната. Сега започваме без, но в последствие го слагам.
Колко най-много пъти си правил секс за 1 ден? 9 пъти за 24 часа
След колко време, след като си се запознал със сегашната си партньорка, сте преспали? 3 месеца. Запознахме се в началото на Февруари миналата година. Празнувах рождения си ден на уикенд близо до София и това беше един от подаръците ми.
Тя ли е била най-добрата ти любовница в леглото? (абстрахирай се от емоционалната гледна точка) Не, но в този момент това няма никакво значение.
Как ще оцениш секса на 25, на 30, на 35?
Чувстваш ли се по-уверен в уменията си на тези години? Няма разлика според мен и всичко зависи от партньора и колко се желаем. Все пак с времето ставаш по-уверен и не толкова егоист в леглото.
Има ли значение за теб бройката на партньорката ти?
Би ли се притеснил, ако е по-голяма от твоята?
Ихааа, още вчера видях, че тенденцията да се слагат колеги, се затвърждаваНо нямах време да те разпитам, Митак.
Не се ли притесняваш да излагаш себе си на показ в интернет?
Лесно ли се доверяваш на хора, които малко познаваш? Или на които изобщо не си виждал очите?
Преценката ти за хората подвеждала ли те е?
Интуиция имаш ли? Ако да, следваш ли я?
Разбрахме какво ще правиш, ако имаш дете като Щруди. А като мен?А ако имаш и двете ни?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Violenza
Има ли значение за теб бройката на партньорката ти?
Би ли се притеснил, ако е по-голяма от твоята? Никакво значение няма и не би ме притеснило. Знам за някои от мъжете преди мен, а и ако стане дума говорим свободно за бившите си връзки. Те са просто минало.
kalpazanka
Не се ли притесняваш да излагаш себе си на показ в интернет? Защо да се притеснявам? Това е моят живот и няма от какво да се срамувам, а близките ми хора тези откровения вече ги знаят.
Лесно ли се доверяваш на хора, които малко познаваш? Или на които изобщо не си виждал очите? Сравнително лесно и понякога си патя от това. Малко съм наивен.
Преценката ти за хората подвеждала ли те е? Случвало ми се. Някой ден ще си науча урока.
Интуиция имаш ли? Ако да, следваш ли я? Имам, но не и се доверявам. Обикновено интуицията ми подксазва верни неща.
Разбрахме какво ще правиш, ако имаш дете като Щруди. А като мен?А ако имаш и двете ни? Ще трябва да видя има ли наръчник по бели, за да ви бъда конкуренция :P
Ревнуваш ли?
А какво е чувството да те ревнуват- обида/недоверие/четкане на егото?
Защо смяташ, че си открил момичетата на такава късна възраст и пак на такава сравнително късна си започнал да водиш полов живот? Това минус ли е или по скоро плюс?
Съжаляваш ли за това, че си допуснал някоя жена в живота си?
За беладжийка ли ме имаш?![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Има ли нещо, което никога не би простил на жената до теб и какво е то?
kalpazanka
Ревнуваш ли? Ревнив съм по принцип, но в сегашната си връзка не ми се е случвало. Имам пълно доверие.
А какво е чувството да те ревнуват- обида/недоверие/четкане на егото? По скоро е обидно за ревнувания. Обидна е липсата на доверие, а това е основното в една връзка.
Защо смяташ, че си открил момичетата на такава късна възраст и пак на такава сравнително късна си започнал да водиш полов живот? Това минус ли е или по скоро плюс? Може би е плюс, защото успях да наредя приоритетите си така, че да не пречи някоя тийн любов на развитието ми. Не знам защо се получи така. Липса на интерес, притеснителност или по-строго възпитание.
Съжаляваш ли за това, че си допуснал някоя жена в живота си? Да. Не за това, че съм я допуснал в живота си, а за това, че и отделих толкова време и емоции.
За беладжийка ли ме имаш?Никът ти е подвеждащ
![]()