- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- *ПЛЪХ И ШИШЕНЦЕ ОТРОВА*
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Луиджи, теб като ти бъркаха за първи път в компотчиту с патиту после гаджиту ти сърди ли ти се, че си по-голямо мазохистчи от него?
Ма аз не му дадох да ми бърка с патето в компотчиту щото бегах нагори по легълцето и не исках да си разтварям крачетата... ама ми се разсърди като го разпънах на колело за мъчения.. :С
Знам, че съм скучнО... направо толкова съм скучнО, че завиждам на шеренки уникатчИтЪ без дуПликатчиТъЪ :/
Пръски мозък се сивеят
Ма, трябвало е в някоя канавка да те хване и да си набута патето в очите ти, и да отворите бурканчето, като хората, ама вие сте скучнички и сивички. €__________*
Луиджинце, ама поне като ти отвори бурканчето после му облиза патиту, нали? Щото няма нищо лошо да оближеш кървясалото пати....Освен, ако не си в цикъл - тогава въобще не трябва да си общуваш с другият пол. Четох така в космо-астро-психо-книжката, която гледах в един филм. ^____^
Ех скучнички сме... А ти с твоя как беше? Бръкна ли ти в котитУ с патитУ? Аз сега моят го карам да седне на Люлката на Юда ма той се дърпа.. баси толкова съм му сърдита!
Пръски мозък се сивеят
Оооо, мани с моят веднъж имахме голям скандал, щото играхме на жмичка и той каза "къща", а не се бяхме разбирали така...Беше ужасно. Обаче беше много ценно изживяване и ме изгради, като личност.
Отвори ме, както отвориха Кари в 6 сезон, 5 епизод, 20 минута и 33 секунда...Поне така четох във "Война и мир". ^___^
много ме кефите вие двете![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Историите ти за компотчету патито и кръвта вдъхновиха това...
![]()
Не е ли прекрасно! Толкова смисъл и красота виждала ли си някъде?
Пръски мозък се сивеят
Всъщност от страни изглеждат наистина смешно. ^_ И малко тъжно. =-)
Представям си как всички сме на някаква планета (RIGHT NOW! Сега е момента да се излигавите, позволявам ви ^^) и изведнъж си отиваме, отдалечавайки се и планетката става все по малка, а остават само те двете, продължавайки да се лигавят, като болни от някакво психично разтройство. :/ Доста тъжен факт в действителност. :/
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Агнецо Агнецо! Днес в клиниката Мърфи заби игла в окото на Чийз, тоя като се вбеси и му изтръгна главата, ама ей така с голите си ръце! Вярваш ли Агнецо? Ама какви ги приказвам то ти беше там. Нали ти ги разтърва и ги прати на водна баня... после обаче, старшата сестра ни хвана и ни заведе за шокова терапия. Тогава гаджето ти дойде под прозореца и почна да я умолява да те пусне, нали, само за да ти разгледа компота, защото ако друг ти е бъркал в компота ще те напусне и ще ти остави патето си с панделка на леглото. Вашето е истинска любов Агнецо, то ако ти не ни беше разказала на дълго и широко как правите компот от патешко, ние нямаше и да заподозрем, че ти си имаш любим.
Пръски мозък се сивеят
Ама моля ти се аз съм истински сексуално отворен македонец! Ако не разказвам пред децата колко обичам патета как ще се сетят? Пък да ми набутат грубо и бързо един лебед в някоя кофа за боклук си ми е мечта от дете!
Мчи, как аз съм истински романтик и бохем! Ако бях зодия телец щях да се самоубия! Знаеш ли колко е важен коженият сладолед за външният вид на един скорпион? Или си скучна и тъпа? *.*
Виж какво - нарисувах нечий портрет, то е и ядене, де:
http://www.prikachi.com/images/434/5204434h.jpg
Ах какво изящество Агнецо! Имаш замах! То ти не казваш, че си художник... но този замах тази красота! Прелестно е! Толкова пластично и композиционно издържано!
А за зодиите аз знам, че понеже ти си зодия крак, а аз ръка няма как да се спогодим след като навършиш 25... а и е гнусно ръка и крак да са приятели... няма как да се получи, противоестествено е.... :с
Пръски мозък се сивеят
Ама ти к'во знаеш за изкуството, ве? Сигурно и регистрация в инстаграм нямаш! Пък не може да си художник и да си злобен, нито да си зодия ръка и да си метъл....Нещо ме лъжеш тука. Да не завиждаш за изкуството?
Да ни стане темичката по-шаренка и 'убъвкЪ
Пръски мозък се сивеят
Ех знам знам... аз по артЪ сайтове регистрация нямам... това ме прави истински НЕ художник... Ах пък и как улучи... аз съм зодия ряпа и нито мога да съм метъл, нито да съм художник нито нищо... :С Ех Агнецо! Как ги разбираш тия зодии... искам и аз да чета зодиакално-психо-книжлета като теб и да стана толкова умна и толкова велика...
Пръски мозък се сивеят
Искам да ви ям лайната. Нека открием фестивала "арт на кафЕво".
Да, то личи по злобата и завистта! Аз в една библия-книжка четох, че зодия ряпа имат бенка вертикално на компота и когато станеш на 19, 5 бенката оживява и става фотограф, което е цифрата шантаво и мн ме кефи, ама аз съм си луда глава...Лошо момиче... Даже веднъж не си написах домашаното...НАРОЧНО! Пък за мазохизъма знаеш вече...
Ей, колко съм шантава и шаренка и готенка!!!!!! Обръщайте ми внимание!!!!!!
Леле Агнецо колко си палава! Не си си написала домашното и то НАРОЧНО! Леле леле ма ти верно си луда глава, толкова си шаренка и готинка... как да не ти завижда човек!
Пръски мозък се сивеят