- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- *ПЛЪХ И ШИШЕНЦЕ ОТРОВА*
Агнецо ти като беше малка играеше ли си така с Кермит?
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Ама така карам учителката да страда...Щото съм си един садист.
Луиджи, ти нали мразиш да излизаш на улицата, като всеки шарен и готен човек? Щото не мога да си представя как да се държа на улицата и ми е прекалено официално. Щото съм мн положителен и отворен човек...
Ами Агнецо, аз съм неадекватна на улицата... примерно не знам с кой крак да стъпя... а това да говоря с някой... мани мани... Как ще ти говоря аз с човек? Ми то повечето като са шарени и готини аз к'во да си кажа с тях... те ми приказват аз само се усмихвам щото... к'во да им кажа... иначе имам толкова интереси ама на вънка не мога да си разкрия потенциала... :/
Пръски мозък се сивеят
Не знам, спрях да ги чета, но е някво тегаво човече. Всмис... мен по никакъв начин не ме засягат, дори да беше друг на мое място и да се опитваха да го имитират, щях да гледам на тях като на две психично болни същества. (не го казвам като обида, наистина така се получава лол..) А смея да твърдя, че чувството ми за хумор си е на 6.
Стоя отстрани и виждам два хилещи се индивида, все едно току що надишали се на лепило, или нещо друго.. Тъжно е, щото веднъж с една приятелка в тролея се държахме по същия начин и един човек ни направи забележка и се почувствах тъпо от държанието си. В 6-7 клас да сме били... А те сигурно са по на 18-20 и се държат като агресивни момченца, дето никой не им пуска.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Агънце-багънце я ми кажи
кой ми разкъсан на двора лежи
Агънце-багънце я ми кажи
кой ми разкъсан на двора лежи
И така Дядо Коледа се наведе, повдигна тежкият мъртъв елен и пръдна.. Ама пръднята му беше толкова силна, че всички елени изпопадаха. Нанизаха се на дървото под тях и червата им се провисиха като сополи от носле. Тогава Рудолф стана изплашен, ритна Дядо Коледа в коледните играчки и той се обеси на връвта на чувала... И така драги ми дечица се появяват бебетата.
Пръски мозък се сивеят
Мноу сти артъ ве пиченца![]()
Creative Technologie
Опити да бъдете забавни ли улавям в тая тема.
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Пръски мозък се сивеят
http://vbox7.com/play:bd8b7c1d ляляляля
Пръски мозък се сивеят
Aма, нали знаеш, че ако те попитам дали искаш да се ебем е намек, а ако те поканя да гледаме филм е директна покана за оргия? Щото, ако не знаеш няма смисъл въобще да излизаш на улицата - стой си вкъщи и човъркай в черепите на мъртвите бебета с дилдото сътворено от бръснарски ножчета...Колко ли черно си слагаш в очите и компота, гаден металюга брадат.
Аз си мислех, че като ме каниш на кино е секс с момиче, а като ме каниш на разходка е оргия, а като ми казваш, че искаш да ме ебеш е намек, че имам спанак между зъбите. Баси каква заблуда... А брадата редовно си я скуба с кола маска, че не ми тича на чернят грим дето стига до линията на косата... а компота си го варя с дяволски тестиси... Така за да съм по метълска.
П.П. бръкнах си в окото с въглен.
П.П,2 иууу <333
Пръски мозък се сивеят
Ама нищо не си разбрала! Ти си зодия компот с асцендент праскова, съответно, когато е пълнолуние и някой ти каже "Здрасти" това значи, че иска да се ожени за теб...А, ако е новолуние, в Коранът (тоя пич го гледах в един филм) пише, че Марс е в пети дом, а ти си втора декада...Та, сещаш се, тогава, ако някой ти лайкне снимката във фейса това означава, че си дебела и трябва да се самоубиеш, защото не съм повърхностна. Разбираш ли?
Защото инвалидите са много зли и лоши хора. Те са виновни за всичко лошо, което се случва на този свят.
Знаеш ли, че едно време с 20 стотинки можеше да си вземеш един капут и една баничка и вече купонът беше уреден? Сега има вибратори и за 20 лева.![]()
Ако бях мъжки и гажИто ми ми говори за сополи, кървища, ебане и лайна, ше си помисля, че е ебати парцала, ще й набия един шамар и ще я зарежа. Hell no. Всъщност няма да съм толкова тъп кретен, че да се хвана с такава.
виЙ как се справяте? Или сте намерили сродна душа, с която да си бъркате в носа? ммм възбуждащо
Не че очаквам сериозен отговор.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Агнеца е бахти яката мацка и има супер бистрото мислене, когато пожелае
Вписах се, за да напиша това.
Ае до после
Да, да много си права много си права. Баси в каква заблуда живях... ти ми отвори невиждащите очи. Сега ми е ясно, ще търся гадже по зодията, но след като аз съм компот, той пате ли трябва да е? Или котИ? Което ме навежда на мисълта ти бръснеш ли си котето? Щото аз се чудя за моето... много е мръсно нещо. Да знам като дойдеш у нас след час да шмъркаме и да се налива с бензин и спирт, дали да лъснем котаците. :/
Пръски мозък се сивеят
С Луиджи сме двойка.
Те тез' твои черни очи са не само невиждащи, но и ненавиждащи! Само да злобееш можеш. Ни коте, ни пате би те взело теб - ти само ще му завиждаш, к'ва полза ще има от теб?
Ми, мойто коте не го бръсна харесва ми пухкаво, пък и така, като попаднат спагети, кръвни съсиреци и Кале върху него можеш да му правиш расти. Пък флешовете изглеждат далеч по-естествено поставени върху космато котИ.
Па то е добре да е мръсно, това значи, че и ти си голяма мръсница.
Пак ли ше шмъркаме джойнотове или днес минаваме на шарени изсушени бебешки кости?
Ех само да не бях свършила бебешките кости... Ти имаш ли? Иначе у нас джойнт колко щеш. Правих си и домашен коктейл - нали ги знаеш мойте коктейлчета, тъй ще се отрежем, че ще правим любов на високо интелектуално и духовно ниво. Нали си спомняш миналият път... Пък после можем да си вадим разни странни течности и съсиреци от неочаквани места...
Пръски мозък се сивеят
Луиджи, любов, знаеш ли, че земята е пълна с една сперма и гной, и има едно разпятие и една хлебарка тича по него и прави джугара-джагара с една купчина мъртви бебета? Какво според теб мотивира хлебарката?
Но най-важният въпрос свързан с нашето съществуване е дали обичаш да поемаш патитъ в котиту си.
Ах това не го знаех, каква съм невежа. Според мен хлебарката е мотивирана от малките дупчици по бебешките черепчета където може да си снесе яйчицата... но аз от ядрена физика не разбирам.
Пръски мозък се сивеят
Пръски мозък се сивеят
Тая луиджи ставаше ли за ебане?