- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Антипатичен ли ви е defender?
Да, понякога/често мненията му ме оставят с негативни емоции
Не, мненията му съвпадат с моят светоглед
Аз от Дефендър нямам кой знае какво впечатление, виж от Нпп това е отделен въпрос. Анкетата е направена доста кофти, щото няма трети вариант примерно за нямам мнение или ако не смятам, че ме депресира не е задължително пък да споделям неговия възглед.
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Поредното хлапе със слаба психика и бледи познания, което си мисли че знае всичко.
Тук май си имате по-сложни взаимовръзки от тези в турски сериал... Да видим дали правилно съм разбрал- дефендер е ненормалния църковен деец, нпп е сектанта, а гандалфепич е атеиста?
Да не е спам: Да гадничък ми е с тея непрестанни цитати. Спорихме в една тема за това какво ни пречи /на атеистите/ да вярваме във всякакви свръхестествени дивотии.
Последно редактирано от RagioL : 07-07-2012 на 17:08
секретарката на кмета.......
Не.
Научете се, че трябва да уважавате мнението на някой, независимо дали то съвпада с вашето. Има си свобода на словото в тази страна и той има пълното право да си споделя мнението.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ама ти продължаваш да заливаш темите в тоя раздел с глупавите си псевдо-толерантни глупости...... Хайде това че написа пълни глупости в няколко други теми ще ти го простим, защото се посмяхме, но недей се заблуждава че си много извисена и че можеш да съдиш някого какво прави. И ти си поредната 16 годишна пикла, наблъскана с толерастия и фалшив морал. Когато го осъзнаеш, пиши пак, но дотогава
![]()
оставете момичето бе и не я обиждайте, защото сегашното ви поведение само потвърждава думите й.
Defender е един от малцината, които разбират религията тука и без тях раздела щеше да е свърталище на атеисти.
А и мненията му които съм видял към момента казват самата истина.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Магиите за нещо естествено, за което просто още не е достигнато научното обяснение, и изглеждат необяснимо или като нарушаване на научните закони. Не е нещо в което да вярвам или да не вярвам. Както вярвам в Бог, тъй и в тия неща, но истинските магии са доста advanced тема и са рядкост, всъщност магьосниците са изключително развити духовно личности, които работят за себе си един вид, и ползват потайни знания за тяхна лична изгода. Не мисля, че тия които ги дават по телевизията или кварталните бабички са някви магове и могат правят магии.
Общо взето неизследваните умения, които човек може да прави с мозъка си, са всъщност магията(всъщност ако науката приеме, че мисълта е енергия, ще обясни повечето от тях).
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Както е реално съществуването на зли сили, така са реални и магиите.
Въпреки, че магията е наричана с различни имена - бяла, черна - тя винаги си остава една и също по произход и предназначение - тя е рожба на сатаната.
Не само тези, които вършат магии, но и тези които прибягват до услугите на такива хора, трябва да знаят, че вършат смъртен грях.
Не ми е антипатичен.Кво ся за всеки потребител втв форума тема ли ще правим? (facepalm)
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
БЯЛА?ЧЕРНА?СИВА?ГЛУПОСТИ.Ма гията е реална да,разбира се,че е реална.Каквоа е магия-това е манипулиране на енергия,а знаем,че всичко е създадено от енергия и вибрации.Чрез мозъка можем да насочваме тази енергия и да я препобразуваме както си искаме.Какво му е толкова паранормалното не знам.
Едит:Науката е приела,че мисълта е материя.
Друг едит:Смъртен грях?Офффффффффффф сатанинскаи работи?Абе вие хора сте изградени от тези сатанински работи бе.На какви хора услугите?Всеки може да го направи стига да знае как обаче тия дето предлагат услугите си са пълни шарлатани.Обажда и се една по телефона оная си вдига ръката и вече е изпратила положителна енергия към жената която се е обадила.То ако ставаше толкова лесно,охооооо да се е свършил света.Сатанински работи,смъртен грях,пълни глупости.Колкото до Аморе-Мио-тя е единственият човек,който ме описа точно.Досаднао хлапе?Ооооооо велик разум,който трябва да уважаваме и да мълчим в присъствието ти-НЯМА ДА СТАНЕ.Този сайт е направен за "хлапета"-хлапе се вика на 7-8 години дете бе ей а не на 15 годишно момче.Ти на колко си на 30?Еее съжаляваме,тук е за тийнейджъри или поне за хора,които уважават другите.
Последно редактирано от Incadeptus : 08-30-2012 на 16:42
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
Хлапе за мен значи човек,който не е навътре с нещата и се държи като 7-8 години.Тва е друго дето ти го викаш.Тук думата хлапе я използват за човек,който описах в първото си изречение.Па какво имате против defender не знам.