.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 279

Hybrid View

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    Как да и викам така при положение, че е българка
    Не ме интерсува къде живееш, но явно хората, с които общуваш са някви утайки щом твърдиш, че няква турска пача е по-ума и по-красива от всички, които познаваш, това само по себе си говори колко си ограничен откъм комуникация с нормални български човечета..
    Ходи и души миризливия гъз пък зне ли се, може и някой ден някоя българка да те вземе
    Има изключително хубави туркини,но са рядкост.Българките са много красиви много.Но за какво водите този спор?Как така миришат?Като циганите ли?Щото те и да се къпат се си миришат на цигани.

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    Има изключително хубави туркини,но са рядкост.Българките са много красиви много.Но за какво водите този спор?Как така миришат?Като циганите ли?Щото те и да се къпат се си миришат на цигани.
    wut
    Аз дори не споря, просто гледам, че младежа се обижда и гневи и за това продължавам да пиша
    Иначе да, има и хубави дахлийки , но повечето са с някви криви глави и МИРИШАТ не защото не се къпят, аз изобщо не говоря за хигиена тука. И най ми е смешно, че всички казват, че турците МИРИШАТ, а само тия дето си общуват с тях по-обстойно твърдят обратното, ами да ако цял ден си в кравешки лайна предлполагам, че и на теб кравите няма да ти МИРИШАТ
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си