.
Отговор в тема
Страница 19 от 40 ПървиПърви ... 915161718192021222329 ... ПоследнаПърви
Резултати от 451 до 475 от общо 976
    Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от qsiii Виж мнението
    Някой може ли да ми препоръча някакъв хубав термо спрей
    На същата страница предложих няколко!

Повече от фен Аватара на qsiii
    оох извинявам се, не съм погледнала изобщо нагоре благодаря и искам да питам дали наистина розовата вода помага за растежа на косата
    Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx

Здравейте, искам да попитам вие как се справяте с непокорната и хвърчаща коса?Моята коса е права като цяло, но някак са хвърчи –изглежда някак лека и безформена като слама.Използвам балсам при всяко миене, както и слагам кристали, но няма особен ефект.Та ако някой се е сблъсквал с с подобен проблем, ще съм му благодарна ако даде съвет.

Супер фен Аватара на musS
    ^ аз ползвам балсамите на глис, без отмиване са.Доволна съм

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от Dark_angel_s Виж мнението
    Здравейте, искам да попитам вие как се справяте с непокорната и хвърчаща коса?Моята коса е права като цяло, но някак са хвърчи –изглежда някак лека и безформена като слама.Използвам балсам при всяко миене, както и слагам кристали, но няма особен ефект.Та ако някой се е сблъсквал с с подобен проблем, ще съм му благодарна ако даде съвет.
    В повечето случаи,хчърчащата коса е дехидратирана и суха,следователно е лека и не стои на мястото си.Домашни маски с масла,поне да я хидратираш и в следствие да се пооправи

Зехтин. Правиш си маска със зехтин, седиш 1 час примерно ии измиваш с шампоан. Да те предупредя предварително, че зехтинът трудно се отмива, затова още като мине 1-ния час и става време да я изплакнеш първо слагаш шампоан, търкаш и тогава миеш. И между другото, ако се измиеш след маската с минерална или трапезна вода, има страхотен ефект. Успех, при мен действа успешно
    Последно редактирано от twilightkid : 07-29-2012 на 07:55
    Истинска щедрост е да направиш нещо хубаво за някой без той да разбере за това!

^^Благодаря много и на 3те

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Чудесни съвети,сега ще зная как да си поддържам косата! Супер сте!!

Фен Аватара на ralinka17
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Ягодка Виж мнението
    Здравейте! Присъединявам се към темата Не съм чела коментарите, защото са 18 страници Но прочетох главната тема и искам да ви помоля за помощ. Косата ми е суха. Ползвам шампоан и балсам на Schauma за възстановяване и грижа. Имам и от спрейчето. Но не помагат! Ползвам ги вече 2 седмици и резултатът е 0! Взех си маска за коса за тип повредена коса. Вчера си я направих, както пишеше. Кога трябва да се забележи резултатът? Отново ми е суха, бухнала и отвратително рошава Нямам си и понятие на какво се дължи Един път месечно ходя на фризьорката за краищата. Не знам от какво е, но ви моля за съвет... какво да правя. Цяла зима съм изправяла косата с преса и лятото не съм и пипвала пресата! А през зимата си слагах кристали. Като дойдат тея месеци ще си взема на SYOSS един защитен спрей ли е какво е там, който защитава до 200C. Ако някой знае как косата ми да придобие блясък, да не е толкова суха и стърчаща на всички страни, моля да каже!
    Спри да я изправяш и сушиш , единствения случай ако е наложително , моята коса миришеше на опърлено прасе като използвах 4 пъти ретро преса , използвай маски препоръчани от фризьора ти както шампоан и балсам , избягвай да е тупираш и би трябвало да има подобрение . Успех !

Фен Аватара на ralinka17
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от FashionAngel Виж мнението
    Трябва ми нещо, с което да накарам косата ми да расте по-бързо.Четох в интернет и намерих тази маска. http://www.ladyzone-bg.com/2010/04/m...na-kosata.html
    Какво мислите за нея?Според вас дали ще има някакъв резултат?Мерси предварително!
    сложи и една лъжичка ром , моята фризьорка ми каза че от мазнината кожата се отпуска и е хубаво да се стяга , а рома има това действие

Няколко капки арганово масло на измита,влажна коса.

Абе хора от много време искам да си изруся косата, но не знам дали ще ми отива, сега съм наситено червена а естественият ми цвят е тъмно кафяво към черно... Какво мислите?

и аз страдам от това косата ми цъфти от пресата но немога да спра да я изправям ще пробвам тази маска но дали ще има ефект при положение че не спирам да я третирам?

и аз страдам от това косата ми цъфти от пресата но немога да спра да я изправям ще пробвам тази маска но дали ще има ефект при положение че не спирам да я третирам? -- http://www.google.bg/imgres?q=%D1%81...4&tx=22&ty=114 - Ако не си го пробвала до сега- пробвай, и аз преди бях така използвам го от 2 седмици и разликата е ОГРОМНА !

мерси много дано да подейства!

Няма защо, УСПЕХ! :*

Привет на всички! Не знам дали тук е най-подходящото място да питам, но нищо

Правих си маска за коса с оцет и още други неща и бях чела пак така из форумите, че след измиване на косата с шампоан няма да мирише-е да, ама не! толкова време стоя с него, що търкане видя косата ми..минаха 2 часа все още мирише на оцет.
    Някакви идеи как мога да премахна миризмата..?

с лимон може би ще стане
    Истинска щедрост е да направиш нещо хубаво за някой без той да разбере за това!

Здравейте, някой може ли да ми каже някакъв балсам без отмиване, който да е против цъфтежи? Няма значение колко струва, важното е да върши работа.
    http://whiteeyedfrog.deviantart.com/
    I'm not weird. I'm limited edition.

Цитирай Първоначално написано от Aily Виж мнението
    Здравейте, някой може ли да ми каже някакъв балсам без отмиване, който да е против цъфтежи? Няма значение колко струва, важното е да върши работа.
    Жълтия на Глис. (спрейчето)

Четох темата обаче не видях никакви маски за мекота и исках да питам ако знаете някакви ??? Мерси предварително.

Искам да Ви попитам от къде мога да си купя ролки за обем на каква цена са, но не от тези дето къдрят, а само да правят обем. Искам да не си горя косата с преса вавфлички. И още един въпрос кое е по вредно преса вафли за 20лв, която не вдига по 200 градуса или тази, която е по скъпа но вдига по 200градуса? А ролките не са вредни нали, защото съм чувала, че то и плитките били вредни за косата, тъй като я накъсвали. И ролките за обем трябва да са големи, а не малки нали? Мерси предварително моля за спешни отговори !! И най-важното от къде се купуват ??

Здравейте,не съм чела цялата тема защото сега нямам време,но искам да попитам нещо.Имам доста чуплива коса и постоянно е разфърчана (не се изразих много добре но...),бухнала и няма оформени къдрици.Чудех се ако има някой от вас който има като моята коса да сподели как я оформя,прави така,че не е бухнала и като цяло как я поддържа хубава.

опитаЙ се да ги оформиш с ролки

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си