.
Затворена тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 97 от общо 97
    Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Град
    Пръски мозък се сивеят

Banned Супер фен
    OMG http://25.media.tumblr.com/tumblr_m8...cyx7o1_500.png Ский к'во е розовку и шаренку! ewww <3
    Киселото мляко свърши - виж аз съм истински реалист!

Град
    иууу <333 Колко сладко и романтично! Знам че си романтичен реалистичен мазохистично садистичен шарен човечец <3
    Едит: Докато си гладех чаршафите, се сетих, че не съм ти казала, че преди 30 минути бяха омачкани... :с
    Последно редактирано от Luidgie : 08-30-2012 на 23:18
    Пръски мозък се сивеят

Banned Супер фен
    Как да си премахна хемороидите с пейнт? ^.^
    В пълното си право да те съдя съм! Наистина съм супер-дупер-шарено сериозна! Чл. 29. (1) (Изм. - ДВ, бр. 103 от 2005 г.) Правото на достъп по чл. 26 и правата по чл. 28а се осъществяват с писмено заявление до администратора на лични данни!!!!!!!! Още утре съм в прокуратурата..
    Ти ходиш с гумени ботуши металски с шипове, гримът ти прилича на черна маслена картина от 17 век и си инжектираш Кале. Аз веднъж, като бях втори клас с една въображаема приятелка се возихме в една каруца и си набивахме Кале и тогава един човек каза "Тц тц тц' и се спряхме, ама ти си скучен облак и не мойш.

Град
    Ах, ах жал ми е за такива хорица като теб... много е тъжно :/ как завиждаш само, че някой е по-шарен от теб. Имаш страшен късмет, че съм добричка и милосърдна и сърцето ми е голямо, колкото Опра по Коледа. Много ми е жал, че не ме съдиш за личността, ах толкова си повърхностна, ходи си слушай гнусния метъл в някоя шахта докато се гримираш с въглен и се наливаш с бензин... Как не те е срам... Много ми става тъжничко от такива тесногръди и сиви хора като теб... Може да не съм модел на Пайнер, но ме радва начина по който хората не гледат първо себе си, пък после да съдят... Много е лесно да съдиш... Много ми е тъжничко отивам да плачкам над плюшените си играчки, дано си щаслива повърхностна метълка такава, седяща в ъгъла с черния си грим.
    П.П. Толкова съм добричка!
    Пръски мозък се сивеят

Banned Голям фен
    Ей, дами, не дишайте Кале повече!

Град
    Що па?
    Пръски мозък се сивеят

Banned Голям фен
    Джесика я знаем, ами ти от кога почна?!

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Luidgie Виж мнението
    Ах, ах жал ми е за такива хорица като теб... много е тъжно :/ как завиждаш само, че някой е по-шарен от теб. Имаш страшен късмет, че съм добричка и милосърдна и сърцето ми е голямо, колкото Опра по Коледа. Много ми е жал, че не ме съдиш за личността, ах толкова си повърхностна, ходи си слушай гнусния метъл в някоя шахта докато се гримираш с въглен и се наливаш с бензин... Как не те е срам... Много ми става тъжничко от такива тесногръди и сиви хора като теб... Може да не съм модел на Пайнер, но ме радва начина по който хората не гледат първо себе си, пък после да съдят... Много е лесно да съдиш... Много ми е тъжничко отивам да плачкам над плюшените си играчки, дано си щаслива повърхностна метълка такава, седяща в ъгъла с черния си грим.
    П.П. Толкова съм добричка!
    Ще ми говориш така, когато отидем да пием кафе в молчиту! Много сте ми смешни хората, дето не ме познавате и говорите без да знаете. Ти си няква почитателка на некрофилията и носиш черни тениски с черепи и трупове.
    Онли год кен джъдж ми.
    YOLO, така че не може да сме скучнички и злобнички и завистливички, като теб.
    Трябва да ти става шареничко и да халюцинираш и без гадни дроги!
    Не може да си жена и да си умна. Ох, какво съм мазохистче. :3

Град
    бля бля бля - говори си к'вото иксаш, аз отивам да си плъзгам задника по розовата дъгичка излизаща от задника на понито, коеот съществува в моят идеален розов бонбонен и шарен свят.
    П.П. много ми е тъжно за такива хора... много тъжно :/
    Пръски мозък се сивеят

Banned Супер фен
    бля бля бля - говори си к'вото иксаш, аз отивам да си плъзгам задника по розовата дъгичка излизаща от задника на понито, коеот съществува в моят идеален розов бонбонен и шарен свят.
    П.П. много ми е тъжно за такива хора... много тъжно :/
    Оправданийца, оправданийца... Покажи мой коментар, където казвам, че съм спинозна курва! Щото, ако не намериш къде съм го казала значи няма шанс да е истина и ще те съдя за сатанинска клевета!
    Ебати забавното...Ти толкова ли си нямаш друга работа, че се занимаваш с мен? Никое момченце няма да те пожелае, ако си такава скуничкъ злобкъ, а ако си нямаш момченци-гадженци не си пълноценна личност. С кой ще играеш на "облечи барби" в кефчето? С кой ще се виждаш? Гадженциту е единственият шанс за социален живот.

Вежлив съм като лос.
    Пуша магданоз, пия ракиджос,
    правя се на шут .. И си пея като луд!
    Ооо колко си прост, има ли смисъл? Оо, не! Еба си мамата...
    <3 омг, колко смислено и вдъхновяващо...но вие никога няма да вникнете в дълбокия му смисъл, щото сте прекалено тъпи.

Супер фен Аватара на bilqnavod

Banned Супер фен
    http://28.media.tumblr.com/tumblr_lu...ftu8o1_500.jpg

омг колко арт, толкова е прекрасничкууууУууУуУуУ! искам и аз така...мърррр <3

Град
    Цитирай Първоначално написано от БожиятАгнец Виж мнението
    бля бля бля
    Да прекрасна съм!
    П.П. току що си излекувах трипера, иууу <333
    Пръски мозък се сивеят

Banned Супер фен
    https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...90972805_n.jpg

омг ский к'во е красивичко и артистичничку! ама едва ли ще схванеш нещо от тази форма на изкуство, защото си то не е за нетолерантни, злобни и скучни отрепки

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от БожиятАгнец Виж мнението
    https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...90972805_n.jpg

омг ский к'во е красивичко и артистичничку! ама едва ли ще схванеш нещо от тази форма на изкуство, защото си то не е за нетолерантни, злобни и скучни отрепки
    Ако се разболееш от сифилис, или ти окапе косата, или пък заприличаш на парцал, в следствие на наркоманския ти пропаднал живот и някой пусне твоя снимка в ужасното състояние, в което си (за което може и да не си виновна), ще си умреш ли от кеф? :*
    А ако ти ампутират ръката и някой индивид се подиграе на този ти разбираш ли факт, ще му стиснеш ли неговата с другата си?
    Абе мноЛ ше е красивичкУуУуУу един ден дъщеря ти да разказва историите ти за кръв и сперма и да се чука със зомбита, нали?
    Хм, замисляла ли си се (О, колко красивичкОоОУуууууу нещо се сетих, авв аввввв).. Замисляла ли си се дали маточните ти тръби са вързани на панделка? Би било толкова сладко, шаренкОоОу... и полезно.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Град
    И десният мотор гори шаляляля ля ля! И някой компота го сърби шааа ля ля ля ля! И някой нещо го боли шаляляля ля! И много му се .... на на на на на! А някой от злоба ще умре - тантара та та. И нека му се връща по две тин ти ри ти ти! Ах колко прост е тоз човек - бля бля бля бля бля! И замислял ли се е като кълня - дрън дрън драм друм дурум, че ще му се върне кат бумеранг....
    Заключение: Дейба твойта циганска майка дейба!
    Агнецо чакам оценка на наркоманско-пиянско-надрусаната ми простотия - да знаеш що кока шмръкнах преди да я напиша... ма така е като ме оставяш самичка... отиде ни запаса за години...години...години напред...
    Пръски мозък се сивеят

Мега фен
    Град
    <3
    Заключение: Дейба твойта циганска майка дейба!
    Нямаш си на представа колко много ме успокояваш. Мислех, че мислите ми са само митове. Уви, не е мит, че си проста на галоШ.
    Упс, трябваше да си спестя моето заключение.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Кур за Щрудела

Мега фен Аватара на machoka
    Кур за лепиларите.

Стига толко цирк. Свивайте кепенците и да ви няма.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си