.

Виж резултатите на анкетата: Изпитвате ли неприятни чуства към defender?

Гласували
47. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да, понякога/често мненията му ме оставят с негативни емоции

40 85,11%
  • Не, мненията му съвпадат с моят светоглед

7 14,89%
Отговор в тема
Страница 4 от 9 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 202
    Супер фен Аватара на Incadeptus
    ама бая сте гадни,не мога да натисна да,защото не ми,а пък не мога да натисна и НЕ,защото не съвпадат с моя светоглед баси тъпия избор честно пффф

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Мега фен
    ^
    анкетата е дело на ган4о психолога, ............................ познаваш ли го.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    Хлапе за мен значи човек,който не е навътре с нещата и се държи като 7-8 години.Тва е друго дето ти го викаш.Тук думата хлапе я използват за човек,който описах в първото си изречение.Па какво имате против defender не знам.
    лично ние не воюваме против дифендър, нито против който и да е от човеците, но нашата борба е насочена против неодушевените духове/сили на "тъмнината", понеже целта на истинският Господ Бог е да се осигуи спасение на всички човеци за пълен/вечен живот

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    ..... неодушевените духове/сили на "тъмнината",

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    лично ние не воюваме против дифендър, нито против който и да е от човеците, но нашата борба е насочена против неодушевените духове/сили на "тъмнината", понеже целта на истинският Господ Бог е да се осигуи спасение на всички човеци за пълен/вечен живот
    phahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Мега фен Аватара на RagioL
    Все още ли сте антипатични?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от RagioL Виж мнението
    Все още ли сте антипатични?
    чакай, има и 3-ма симпатични ......................... хихи

Чудно къде ли се изгуби брат кюфте, дали рептилите не го взеха на своята планета.

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Мен ми е неатнипатичен.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Мега фен
    да, много скромно и срамежливо дете е........................

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    да, много скромно и срамежливо дете е........................
    Зареди което ще живееш 100 години и ще умреш девствен.

Мега фен
    мда, и с тва ли се изчерпва смисъла на атеиския ти животец - да се "наебеш" ли бе?!

жалка работа ........................ такъв човек трябва да е някакво изключително нещастно парче.

а и секса за вярващите не е забранен, ако е в рамките на брака.

Супер фен Аватара на lubovvv
    Не ми антипатичен, по скоро ми е антипатичен тоя, който занимава хората от форума с глупавите си теми.
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от lubovvv Виж мнението
    Не ми антипатичен, по скоро ми е антипатичен тоя, който занимава хората от форума с глупавите си теми.
    Кого имаш предвид?

И да те питам, ти защо изобщо пишеш в този раздел? Имаш ли някакви познания по Философия, религия, езотерика и т.н.?
    Последно редактирано от Doom_Stalker : 01-19-2013 на 10:11

Мега фен
    всеки има някаква дарба да философства.

Цитирай Първоначално написано от Doom_Stalker Виж мнението
    Кого имаш предвид?

И да те питам, ти защо изобщо пишеш в този раздел? Имаш ли някакви познания по Философия, религия, езотерика и т.н.?
    ДА, представи си, имам! И няма да ти доказвам какви разултати съм постигала по Философия. Работата е там, че разликата между мен и теб е доста голяма- докато ти ръсиш нападателните си РОМАНИ срещу потребителите тук и се мъчиш да се доказваш колко си НАД всички, аз предпочитам да замълча и да те оставя да си вярваш... Тази моя постъпка наистина е философска, т.е. мъдра...

Banned Повече от фен
    всеки има някаква дарба да философства.
    Всеки има дарбата да приказва глупости , които не взима на сериозно, а просто за да си уплътни времето и да си придаде "цвят" на себе-изживяването - чрез спорене, доказване и вярване в някакви фантомни теории и абстракции, които се приемат за истина. А пък по-простодушните, като lubovvv се задоволяват с просто наддумване в контекста на морални и колективни ценности. Но това не е философия... това е кръчмарско наддумване.

Ето примерно потребителката lubovvv вече на няколко пъти се опира на моралните устои на колективната договорка "Какво е правилно", и започва да ме съди от тази позиция, мислейки си, че за мен тези неща представляват някакъв авторитет. Това показва, че въпросната потребителка живее на несъзнателния "клон" на колективното мислене - там където всичко е установено, където винаги има граници за истина и неистина, за правилно и неправилно, за добро и лошо. А групово-формираната личност никога не може да се докосне до същината на такива понятия като духовност, философско мислене, индивидуализъм... etc. Такава личност може единствено да съди и да плямпа, стъпила на едни представи, идеи и позиции, които дори не са нейни. Тя не ги е осмислила, не ги е преодоляла като граници... тя просто ги използва и "живее" в тях. И естествено съди за мен и за някакви "проблеми" използвайки тази колективна консенсусна рамка на възприятие, която тя е приела като част от своето "битие". Затова философстването тук не е нищо повече от малоумни напъвания за изказване по въпроси, за които философстващите нямат никакви познания и лични открития и тълкувания.
    Последно редактирано от Doom_Stalker : 01-19-2013 на 10:54

Всеки има дарбата да приказва глупости , които не взима на сериозно, а просто за да си уплътни времето и да си придаде "цвят" на себе-изживяването - чрез спорене, доказване и вярване в някакви фантомни теории и абстракции, които се приемат за истина. А пък по-простодушните, като lubovvv се задоволяват с просто наддумване в контекста на морални и колективни ценности. Но това не е философия... това е кръчмарско наддумване.

Ето примерно потребителката lubovvv вече на няколко пъти се опира на моралните устои на колективната договорка "Какво е правилно", и започва да ме съди от тази позиция, мислейки си, че за мен тези неща представляват някакъв авторитет. Това показва, че въпросната потребителка живее на несъзнателния "клон" на колективното мислене - там където всичко е установено, където винаги има граници за истина и неистина, за правилно и неправилно, за добро и лошо. А групово-формираната личност никога не може да се докосне до същината на такива понятия като духовност, философско мислене, индивидуализъм... etc. Такава личност може единствено да съди и да плямпа, стъпила на едни представи, идеи и позиции, които дори не са нейни. Тя не ги е осмислила, не ги е преодоляла като граници... тя просто ги използва и "живее" в тях. И естествено съди за мен и за някакви "проблеми" използвайки тази колективна консенсусна рамка на възприятие, която тя е приела като част от своето "битие". Затова философстването тук не е нищо повече от малоумни напъвания за изказване по въпроси, за които философстващите нямат никакви познания и лични открития и тълкувания.
    Виж, нямам намерение да си играя с теб на "Дръж ми шапката". Не искам и тази тема да се превръща в пълна боза, както останалите, в които си се включил, защото от моментът, в който пуснеш свой коментар темата съвсем загубва смисъла си.

Мега фен
    ^
    ^
    че какво толкова го демонизираш това колективно мислене бе.................. когато една философия е правилна, какво значение има дали е колективна или не. ...................

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от lubovvv Виж мнението
    .... и СЕ мъчиш да се доказваш колко си НАД всички, аз предпочитам да замълча и да те оставя да си вярваш... Тази МОЯ постъпка наистина е ФИЛОСОФСКА т.е МЪДРА...

Ахухахаххах хихихихи.....

ПП: Не мога да спра да се смея.... Това някой да ме обвини, че аз се правя на мъдър и велик, и в същото време да напише, че неговата постъпка е мъдра.... Такова нещо не бях срещал.
    Последно редактирано от Doom_Stalker : 01-19-2013 на 11:10

Banned Повече от фен
    ^
    ^
    че какво толкова го демонизираш това колективно мислене бе.................. когато една философия е правилна, какво значение има дали е колективна или не. ...................
    Нищо не демонизирам. Изобщо не съм в това измерение на мислене.

Мега фен
    Изобщо не съм в това измерение на мислене.
    надуваш ли се?!................

Banned Повече от фен
    надуваш ли се?!................
    Не.Казах го по съвсем друга причина, която явно няма да достигне до вас.... Както и да е.

ПП: Интересно е обаче как всеки вижда себе си в мен... Единия вижда "Някой над всички", другия вижда "надуващ се", трети ме вижда като заблуден, четвърти като зъл. Продължавайте с игрите.... Така или иначе за вас ще бъда само това, което виждате в мен... това, което е и във вас.
    Последно редактирано от Doom_Stalker : 01-19-2013 на 11:30

Мега фен
    аха, сега пък се защитаваш и опрадваш............................. а други неща философстваше, а на практика си друг.

това ясно показва, че твоята философия в реалността е практически несъстоятелна т.е. твоята философия е просто фантазия, приказка, мечта, одушник за отмора на съзнанието, които деятелния живот не потвърждава.
    Последно редактирано от defender : 01-19-2013 на 11:34

Banned Повече от фен
    аха, сега пък се защитаваш и опрадваш............................. а други неща философстваше, а на практика си друг.

това ясно показва, че твоята философия в реалността е практически несъстоятелна т.е. твоята философия е просто фантазия, приказка, мечта, одушник за отмора на съзнанието, които деятелния живот не потвърждава.
    Мисля, че всяко мое изяснение, за това кой съм аз, оттук нататък е безсмислено, тъй като то изхожда от качествено различна перспектива... а не тази на колективните обяснения. Но понеже вашата гледна точка е ограничена от обществено коректните рамки, колкото и да пояснявам, пак няма да ме разберете. И отново ще ме прекарате през някоя колективна "нишка" - че съм се надувал, че съм бил нещо повече от другите - все неща, които съществуват само в обществото.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си