- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Фон-дьо-тени,коректори,основи за грим, пудри, ружове и т.н
Аз знам на Римел 2 коректора.
Wake me up-чувала съм добри мнения,но е за тъмни кръгове,не за пъпки и т.н,защото има озаряващи частици
и Match Perfection
За този никаква идея нямам.Трябва да погледна ревюта :Д
Купих си този коректор и съм изключително доволна!Кожата ми цяла вечер не лъщеше изобщо и си беше идеално матирана,което за мен е нещо уникалнo!![]()
![]()
![]()
![]()
Честито тогава!
Много обичам да си намирам нова козметична ''любов'' :Д
Да!И аз!
Даже кожната лекарка,при която ходих преди и я питах може ли ползвам грим и тя каза,че може само пудрата на Манхатън (тази от същото серия,като коректора) ,защото са антибактериални и специално за проблемна кожа.Та мисля,че направих добър избор.![]()
<3 Сега остана да си взема и пудрата на Римел.
![]()
![]()
^А и онзи ден гледах едно видео на macbarbie07 и тя каза,че пудрата на Римел и е favorite pressed powder everи тогава вече си казах ''това е,убеди ме''
![]()
.
За Stay Matte ли говорите? Пробвала съм Шанели, Диори, Клиник, Ести, Л'ореал, абе за която марка се сетите. Stay Matte е тотален фаворит.![]()
Everything changes, but beauty remains ...
^Да,за Stay Matte.
fizzyg,да,и аз не можах да повярвам.![]()
Хахах,да.
И като се има в предвид скормната цена от 10лв ..чак смешно ми става сякаш.![]()
Здравейте, четох доста от темата, но все пак искам да питам за някакъв добър фдт, покриващ, лек, но да не е матиращ и да е за млада кожа. Чудя се за ББ крема на Гарниер?
Последно редактирано от inSsy : 08-29-2012 на 11:16
Момичета, коя точно е Stay Matte пудрата на Rimmel , която всички толкова харесват, защото аз попаднах на 2 вида
![]()
доволни ли сте от фдт на Rimel и кой по-точно? досега ползвах на Revlon Colorstay и Photoready ,но искам да разнообразя малко
П.С. а за тези някакви отзиви ?
http://apteka.framar.bg/30022780/wet...-spf-15-e61408
http://apteka.framar.bg/30022784/wet...e-sheer-e61441
Последно редактирано от POLLINA : 09-01-2012 на 11:09
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
За Wake me up на Римел чета доста добри отзиви.Озарява кожата,има 15-ти фактор,плодови екстракти и т.н. Но не знам какво покритие търсиш,защото не е от най-покривните![]()
еми средна работа,общо взето ми трябва за изравняване на тена? а трайни ли са,това е най-важното за мен
П.С : мисля,че се спрях на един от фдт на wet n wild .знаете ли къде в плд мога да ги намеря?
Последно редактирано от POLLINA : 09-01-2012 на 14:34
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Щом казваш:d ama na lumene съм ползвала преди време един и си променяше много странно цвета. Предложи ми някой конкретен? може и на друга марка![]()
Lumene double stay ли си ползвала?!Той е хубав.
Друг, който харесвам е Bourjois 10 h sleep effect, много лек, средна покривност и омекотява супер кожата.![]()
Хора,а тази така хвалена пудра на Rimmel Stay Matte, освен в нета,откъде мога да си я закупя и аз?![]()
П.С. - От Пловдив съм.. в DM дали ще я има?