- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Родителски бисери
Ами звънеше звънеца веднъж и майка вместо да ми каже "отвори вратата че звънеца звъни" ми вика отвори звънеца че вратата звъни...![]()
Баща ми един път ми казва:
- Аз заради тебе ходя бол и гос ! (искаше да каже гол и бос) Бол и гос ходя !![]()
Аз не спирам да се смея, въпреки, че той ми се кара и той вика:
-Какво се смееш такваз? (не се беше усетил)![]()
![]()
![]()
Баща ми излиза - отива да оправя някакви документи.Мама:
-Взе ли си го това...онази работа?(искаше да каже документите)
Баща ми;
- Онази работа си е винаги с мене!
Това не е от наще,ами от един наш приятел...Той работи в Англия и там има няколко негъра в неговата работа ии ни разправя как им занесъл веднъж две тарелки от българските ''Негърчета'' (http://4.bp.blogspot.com/_yV2w-_bQ0Y...0/DSC00363.JPG)И така де,не можал да им обясни точно за какво става въпрос,ама много им харесали (на негрите ;д) и ни вика: ''Забравих да им кажа че са канибали ама...''
И баща ми: ''Ее,ама ти трябваше от белите негърчета да им занесеш'' ;Д (то май няма такива ама няма значение ;д)
от преди 30 секунди:
седя си аз на лаптопа и чета виц , а майка ми до мене е на ПС-то и гледа нещо хотелчета, ама вече й се спии. Та аз чета някъв мега смешния виц, ама се старая да не се смея силно, да не събудя бащата и се получи нещо като грухтене, та жената така се шашна и някво кресна "СТИГА ЦВЪРЧА МА ! " , ама една таква луднала, изплашена
много се смях , ей![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Баща ми ще си купува бира и може да избере между Туборг и Шуменско. Избира Шуменско.
брат ми: каква е разликата между двете?
баща ми: ми едната е вносна, а ние сме патриоти, пък ако ще и пикоч да е, ще си го пием
Брат ми: кога ще ходим да видим ТРОЯНСКИЯ конник (вместо мадарския)
Майка прави палачинки.
тя: боже, направих 40 палачинки, представяш ли си? къде е брат ти да му ги нахлупа на главата
А тя заради него ги направи.
Седим и си говорим, и майка отсича че била отслабнала преди 2-3 години.
баща ми: да, отслабнала си ти била... умствено![]()
Тя е пълничка, защото има проблеми с щитовидната жлеза.![]()
майка ми мрънка, че иска таблет.
баща ми - леле, иве, тая тука е толкова хитра, че направо голи ще ни съблече![]()
http://ask.fm/iwwkaa
Майка ми изговаря от 100-200 псувни докато стигнем с нея до нашата дестинация, но това е само градско
Баща ми седи и си пуши и ми вика ''ако някой ден те видя да пушиш ще ти счупя главата'' и аз ОК :ДД
Майка: Вова, каква хубава къщичка за птички видях!
Баща ми: ми снимай я, ще се опитам да я направя. Ще вземе някоя гугутка най-много да се разчекне, ако кацне върху нея![]()
Майка ми ме вика:
Тя: Алекс!
Аз мълча, правя се, че не чувам.
Тя: Алекс глух ли си?
Пак мълча.
Тя: Александре?!
Аз се показвам от вратата и и казвам:
Мамо, ама аз се казвам само Алекс.![]()
Умрях от смях
Едно момче си беше написало на стената във фейса RIP и майка ми пита какво означава.Казвам и че означава 'Почивай в мир' и тя 'Ееее ама тоя много умен бе!'![]()
Викам 'Маммоооо всеки знае какво е RIP ' ;д
Лепя си надпис на вратата на стаята "забранено за лица над 18 години"
Баща ми : Жалко,че съм на 19
Майка ми : В мечтите си..
![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Ръчкам си по лаптопа супер заето,а майка ми ме вика на пожар . Аз не чувам и продължавам ,тя пак вече се дере да вика.Отивам в стаята:
Аз:Квооооо??
Мама:Аз си лягам,чао!
Аз:И само за това ли ме повика,да кажеш ми каже,че си лягаш??
Мама: Да!
![]()
разказвам на майка за някакво бебе
Аз:днес едно сладурче в автобуса..
Мама:кво сапунче в автобуса?![]()
Майка ми се прибира вкъщи. Провиква се "Теди?", отговарям й "Да?", после ме пита "Вкъщи ли си?"
Идеше ми да й кажа "не, говоря ти от площада на 2 км от тук"![]()