.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 84

Hybrid View

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Ех ма аз лепилото си го любя бе... не съм готова да го изоставя... Ма то Агнецо оня ден ходих в сектата - ти нали много предруса... та сама отидох да видя има ли девици няма ли... и тия копелдаци беха разпънали една на кръста на Свети Петър - оня металния големия... и кат и навират едни 15-20 сантиметрови между краченцата... ми да го *** аз съм пропуснала пиенето на кръвта й... много гадно ми стана... ма може пък за добро да е тоя медикамент бре... че кръв от девица днешно време къде ща намерийш?
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Luidgie Виж мнението
    Ех ма аз лепилото си го любя бе... не съм готова да го изоставя... Ма то Агнецо оня ден ходих в сектата - ти нали много предруса... та сама отидох да видя има ли девици няма ли... и тия копелдаци беха разпънали една на кръста на Свети Петър - оня металния големия... и кат и навират едни 15-20 сантиметрови между краченцата... ми да го *** аз съм пропуснала пиенето на кръвта й... много гадно ми стана... ма може пък за добро да е тоя медикамент бре... че кръв от девица днешно време къде ща намерийш?
    Ми, то имаше една девица, тя като я дефлорираха такава бегаше нагоре по леглото, ама и тя изгоря. Ама пак ше умре за греховете ни, де, спокс.
    Ама мани в тая секта, докато ни приемат още мн ше слугуваме.
    Важното обаче е че имаме вече с кой да си бодем лепилото и гентамицина без да имаме гадже. Ама животът ни пак е някъв такъв непълноценен без мъж. Ама като сме си такива прости галоши, к'во да се прави.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си