.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Град
    София

164 ГПИЕ ''Мигел Де Сервантес"

Питам ако някой е влезнал там да си казва мненията.С какъв бал се влиза?По какво се държи изпит.

Повече от фен
    по бел и мат е изпита.не си заслужава според мен . тоя език по добре да го учиш като втори ама за първи език няма къде да ти послужи . предлагам или английска или немската . ама съм сигурна че английския го знаеш до някъде тий че немска ти предлагам .

Град
    София
    мерси

В никакъв слу4ай не влизаи в испанската, аз сум там и е ужасно. По сртого е от немската каквото и да казват вси4ки е така. Влезе6 ли си губи6 селия живот. Дават ти по 1020938937389573498 дома6ни на ден и у4ителите са адски строги. Хората са тъпи и сдухани и само зубрят и тва им е живота и са адски амбициозни, оценките прди приятелството. Ако не си пулна отли4ни4ка 6е се 4уства6 като аутсаидер наистина. На контролни не може да се подсказва а дори и по някои предмет да може никои няма да ти помогне. Не прави су6тата гре6ка като менч ако можех 6тчх да се преместя но на6те не ми позволяват. Никога не влизай в испанската никога никога никога това 6те е най голямата гре6ка в живота ти!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Град
    София
    Истината е,че и в 91 НЕГ и в 164 ще ви се скъсат задниците от учене...По-добре влезте в 2ра Немска или Испанска,пак ще научите езика,но поне няма да си прогубите 5 години от живота в пълно зубрене...

Повече от фен
    всеки път като мина през 2-ра испанска се боцкат . ама нали ти казах испанския не си заслужава . научи европейските езици европа му е майката дано да ме послушаш щот ще съжаляваш цял живот че си научил някъв цигански език

Цитирай Първоначално написано от gab4ooo
    всеки път като мина през 2-ра испанска се боцкат . ама нали ти казах испанския не си заслужава . научи европейските езици европа му е майката дано да ме послушаш щот ще съжаляваш цял живот че си научил някъв цигански език
    А испанския не е ли европейски език бе ?? Ти всъщност не отиваш ли в училещще да се учиш ? Аз уча немски и не смятам че съм направила грешка като съм започнала да го уча . Испанския доколкото знам е по-лесен. Така че ако влезеш в испанската спорез мен няма да сгрешиш

Имам една приятелка там.. казва, че е много доволна и от училището, и от учителите..
    Сама прецени.. винаги ще има по някой , който ще казва ' там не си струва, зарежи го ' , запомни.. важно е ти какво искаш..
    И да, и аз мисля, че ако влезнеш там няма да сгрешиш..
    Нали отиваш , за да научиш езика..
    От доста хора знам, че испанският е лесен и бързо се учи..
    Така че според мен няма да имаш проблеми и няма да съжаляваш.
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Всеки си има различно мнение за училището и аз мисля да не се водиш по чуждото мнение. Ако ти се учи испански кандидатствай там, но ако не ти се учи - няма смисъл. Аз съм 6 клас и уча във втора немска - 73 СОУ и след 7-ми клас пак ще кандидатствам там защото ми се учи немски, въпреки че всичките ми приятели мразят немския и са се опитвали да ме разубедят. Животът е твой! Ти решаваш какво ще работиш, къде ще живееш и къде ще кандидатстваш! УСПЕХ!

С какви оценки се кандидатства ? А бала как се образува ?

Повече от фен Аватара на zlatko98
    Цитирай Първоначално написано от ADP Виж мнението
    С какви оценки се кандидатства ? А бала как се образува ?
    Бала се образува по стандартния начин

От къде я изровихте тая тема, бе хорица?! ;д Иначе бала се образува 2хИЗПИТ по БЕЛ+2хИЗПИТ по Мат+1хГОД. ОЦЕНКА по БЕЛ+1хГОД. ОЦЕНКА ПО Мат.

А изпита по БЕЛ и МАТ - тези от матурите ли са или се правят отделно ? :\

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си