Здравейте , може да има такива теми и се извинявам , понеже съм нова във форума.
Вчера правих секс със приятеля си за първи път , заедно сме от 4 месеца обичаме се и му имам достатъчно доверие за да го направя с него. На почти 17 съм . Стана спонтанно всичко беше както трябва с презерватив и т.н. Преди време си беше вкарвал пръстите в мен и не чувствах болка , а вчера като го направихме в началото нямаше никаква болка О.О но като започна да забързва навътре ме болеше доста ... и незнам почвам да се панирам , защо не вън а вътре ме болеше :Х . Вечерта когато се прибра майка ми започнаха угризенята ми , чувствам се все едно съм я предала , макар ,че знам че няма да стоя вечно девствена и че това е специален момент за мен и него и си е само и единствено между нас... Незнам дори и тази сутрин ми е така .. Майка ми понеже е от старото поколение , не е първа младост и има по различни разбирания и ме е страх да не разбере.. днес ми направи проблеми , че не съм била достатъчно близка с нея и съвеста ми направо ме изяжда отвътре ... Дори след като опитахме първия път плаках много.. не от болка ами заради това , че майка ми ако разбере ще се разочарова супер много т от мен.. че няма вече да ме обича и приема по същиия начин... незнам какво ми става ... помогнете ми..