.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 126
    Повече от фен Аватара на mmm_sweet
    Цитирай Първоначално написано от Muaythaifighter Виж мнението
    Ще ти кажа 1 мн лесен начин , сложи с 1 вталенo клинче да ти се вижда дупенцето и ше сабереш погледите на цялото даскало

hf
    True story
    |

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Не виждам за какво оплюхте момичето. Тя си каза, че темата е за хора, които не искат да се открояват като индивидуалности. Момичето се е постарали доста и междодругото е успяло. Като изключим филмарските истории за "лидерката и различните хора в компанията" съветите и са много на място и биха помогнали на науверени момичета, тепърва отиващи в гимназия. Кое от "не клюкарствай", "не носи много грим, бъди максимално естествена", "направи нещо ново и хубаво за себе си, като нова прическа", "поддържай хигиена и се грижи за себе си", "бъди мила и добра с хората, помагай им" не ви хареса.. Един се изцепил че е "мега фейла" и айде като стадо всички след него. И после се карате на хората, че не искали да бъдат индивидуални. Въобще прочетохте ли какво е написало момичето?
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Цитирай Първоначално написано от Bad_like_them Виж мнението
    Ти да не излизаш от някой американски филм ? То ако всичко ставаше така, както си го описала то половината момичета трябва да висим NON STOP пред огледалата, за да се гримираме и да си правим прически .. Не прочетох всичко, което си написала, но това, което прочетох ми стигна напълно да си направя извод за мисленето ти . Ако това наистина си го писала ти .. е по - добре не следвай съвестта си, за да не ти се подиграват, че гониш ''оня дето духа'' ;д
    Не, не, не.. просто нямам думи. Епик фейла в случая са коментарите ви. Момичето е кажало да се направи нова прическа, която да се поддържа чиста и сресана. Кажи ми къде пише да се виси пред огледалото с часове и всякакви кифленски истории. Съветва да не се ползва грим, или той да е съвсем малко или неутрален. Та ти не стига че коментираш без да си прочела цялото, но ти НИЩО не си прочела. Нищо лично специално към теб де, цитирах твоето мнение защото поне си беше направила труда да напишеш нещо, а не да пишеш едно и също 4 страници?!
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Град
    Добрич
    Мразя такива момичета

Не знам защо това ти е стремеж,но все пак ще си споделя вижданията.
    Бъди добра с хората.Поддържай хигиена.Бъди общителна.Поемай инициативи.
    Но не прекалявай с нито едното,иначе ще станеш досадна или хората ще започнат да ти се качват на главата.
    Не ви разбирам стереотипа за ,,готин''.Не ви ли е достатъчно са имате един кръг с хора,с които се разбирате и споделяте, и съответно да се запознавате с нови хора с течение на времето?Каква е тази мания по това да се ,,командва парада''?Не ме разбирайте погрешно,нямам нищо против,но ми е интересно защо се стремите точно към това.
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Angry

Абе ние отиваме на училище да се научим не на дискотека ... много филми гледате ... хахаха

Град
    ...Не...Казвам...
    Офф темата не е лоша, но доста филми гледаш!!! За да сте популярни трябва да познаваш повечко хора и бъди себе

защо му е на някой да е копие на Ашли Тисдейл от High School Musical, когато си има готини приятели, с които си прекарва супер и които го харесват такъв, какъвто е ! Няма смисъл най-важното нещо да е мнението на другите, просто се харесвайте такива, каквито сте и се забавлявайте!
    ПП. Все пак личната хигиена наистина е на първо място има и добри съвети, въпреки че е малко пресилено всичко тва, но браво за старанието и добрите намерения!

тъжно, да...
    миличка, това от темата ти го правят само КИФЛИТЕ...
    които си въобразяват, че хората ги мислят за готини...погледни си заглавието - "Готина в УЧИЛИЩЕ".
    аз смятам, че едно момиче е готино, когато УЧИ мамка му, а не търчи из апартамента, омацана с лепкав гланц и тонове грим да плаши всичко живо! готини момичета в днешно време = умни момичета, не само тези, на които деколтетата стигат до колената (минимум) и висят ''у молчитуу ;**'' по цял ден
    момичетата, които могат да се изразяват на български и да говорят смислени неща, не да обсъждат колко много са искали да си купят леопардово клинче със своите 3-6 приятелки!
    и да. умрях да се смея и аз, това официално е една от лююбимите ми теми

Цитирай Първоначално написано от Goshev Виж мнението
    Мразя такива момичета
    True Story.

Град
    Варна

Red face

Не наистина...в кое филмче живееш? Принцесите на Дисни? Според мен за да си известна в тея времена е :
    Бъди безчувствена кучка!(Не,не да се ебеш с всеки без да изпитваш нищо към него/тях,просто да се отнасяш с всички,както те с теб,да разваляж връзки на тея дет не те кефят ;дд ...
    Бъди facebook мацка!Снимай се,бъди почти кифла,НЕ КИФЛА!Съвсем мъничко кифла!
    Яко е приятелите ти да те видят в мола с дружки!Тва прай супер респект
    Недей се надрусвай,имай мярка.НЕ УПОТРЕБЯВАЙ НАРКОТИЦИ,ще си съсипеш живота...Не е препоръчително да пушиш но...
    Недей си въздържа гримчето.Ако си няква пъпчасала имаш нужда,но недей прекалява,ще приличаш на клоун.Но малко спирала и молив нищо не пречат.Само недей става кат някво емо.
    Недей ходи с зубъри и задръстеняци!Сещате се...очилати,учещи,бъркащи си у носа генийчета...Само ако имаш нужда от спешна 6ца си хвани някой идиот да ти напраи проекта и после брутално го зарежи
    Когато те обидят не се сдържай ами ги псувай - да видят с кого си имат работа
    Намери си някакво яко приятелче,което ще те защитава.Понякога някои 'пичове' те заплашват,че ще те натупът.Изеикай дружката и им го изкарай от носа
    Не бъди бебе - недей да оцветяваш книжчици в даскало,повярвай ми...не прави добро впечатление...
    За дрешките...Ами...небрежно елегантна...Ндей да носиш чарлстони и дрешки от 80/90те...пъди в крак с модата,ако искаш ти я създай...През зимата най-често...дънки,блузка,суичър, яке (зависи от времето) и ботучки/маратонки.През лятото - Ако имаш ненужни килца и се клатиш по улицата,се стегни.Прави домашен фитнес,бягай сутрин в дскл,малко диета няма да навреди,но ако си имаш хубаво телце не го пипай не се притеснявай - обувай късите панталонки и блузка!Сандали и чанта също,но трябва да си ходят,иначе ставаш като някакво цветно хипи...
    Едно от най-важните неща - НЕ БЪДИ КУРВА!Недей да праиш секс на 14/15...изчакай до 16,17...няма да ти избяга!Недей да тръгваш веднага със секи който ти предложи - така показваш че си лисна 9или че отчаяно си си търсела ггадже...)
    Не бъди злобарка!Изслушвай приятелските си,споделяйте проблемите си една с друга.Не клюкари - кофти е...

Ами аз така мисля,че става,но незнам.При мен проработи и сега съм една от най-известните в дскл Успех мацки
    П.П Сори за правописните грешки >.<
    Не ми пука за вашето тъпо мнение!

Супер фен Аватара на DennisCobain
    Dafuq?!?! Закакво ми е да съм известна в училище? КАЖИ МИ КАК ДА БЪДА ИЗВЕСТНА В ЦЕЛИЯ СВЯЯЯЯТ!!

Цитирай Първоначално написано от WaterLilly Виж мнението

Това в High School Musical ли го гледа?

П.С. След подобен фейл най-добре си направи нова регистрация във форума и никога повече не споменавай това. ЕВЪР... ЪГЕН...
    xyayxayyxayxayax тая верно мноо филми гледа ;д High School Musical пич паднах от стола докат го четох тва

омг ;д гледате твърде много филми, сериозно. може би имам някакви супер остарели възгледи, ама май ходихме в училище, за да учим??

Аз съм наполовина съгласна.

Има нещо вярно в това, което си написала. На мен лично ми помага. Не може да си перфектна, както ти си написала, но част от нещата са... достоверни.

Голям фен Аватара на pepa97
    В УЧИЛИЩЕ СМЕ,ЗА ДА УЧИМ,А НЕ ,ЗА ДА СМЕ ГОТИНИ И ДА СЕ СЪБИРАМЕ ПО ГРУПИЧКИ И Т.Н.

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Цитирай Първоначално написано от pepa97 Виж мнението
    В УЧИЛИЩЕ СМЕ,ЗА ДА УЧИМ,А НЕ ,ЗА ДА СМЕ ГОТИНИ И ДА СЕ СЪБИРАМЕ ПО ГРУПИЧКИ И Т.Н.
    Точно!

Повече от фен Аватара на Supernaturalfan
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от DennisCobain Виж мнението
    Dafuq?!?! Закакво ми е да съм известна в училище? КАЖИ МИ КАК ДА БЪДА ИЗВЕСТНА В ЦЕЛИЯ СВЯЯЯЯТ!!
    Ей тва е истината ;д

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от pepa97 Виж мнението
    Бъркаш се.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от DesireToFire Виж мнението
    Не виждам за какво оплюхте момичето. Тя си каза, че темата е за хора, които не искат да се открояват като индивидуалности. Момичето се е постарали доста и междодругото е успяло. Като изключим филмарските истории за "лидерката и различните хора в компанията" съветите и са много на място и биха помогнали на науверени момичета, тепърва отиващи в гимназия. Кое от "не клюкарствай", "не носи много грим, бъди максимално естествена", "направи нещо ново и хубаво за себе си, като нова прическа", "поддържай хигиена и се грижи за себе си", "бъди мила и добра с хората, помагай им" не ви хареса.. Един се изцепил че е "мега фейла" и айде като стадо всички след него. И после се карате на хората, че не искали да бъдат индивидуални. Въобще прочетохте ли какво е написало момичето?
    Права е.

What did you say ? Ти се е*аваш нали ? Тря ти спрем диснито !! Леле , скрий сее !! Аз викам вместо да се трудиш да слагаш много некачествен грим на няколко етапа , земи кутийката и си я забий в лицето ! Се същата работа , все пак . нали ? Коя ви мама създаде бее

Философско-психологически задълбочен анализ на културо-етнографските особености в учебните заведения. FAIL
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

да ако спазваме всички тези глупави абе да си го кажем идиотски критерии ще се превърнем в едни пластмасови гримирани до неузнаваемост кифли.. алеле направо цял вижот съм си мечтала за това ;D темата си има и положителна страна.. разсмя ме ;P

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Gret1ty Виж мнението
    да ако спазваме всички тези глупави абе да си го кажем идиотски критерии ще се превърнем в едни пластмасови гримирани до неузнаваемост кифли.. алеле направо цял вижот съм си мечтала за това ;D темата си има и положителна страна.. разсмя ме ;P
    Никой не е казал всички да ги спазваме тези неща и да ставаме безмозъчни кифли. Но наистина няма лошо в това да не носиш много грим, да се държиш добре с всички, да поемаш инициативи, да не носиш много грим, да не ползваш наркотици, да не пушиш, да не клюкарстваш и такива неща. Никой не е давал съвети от типа на "бъди разголена като стриптизьорка" или "спи с 875874848 хиляди момчета" и такива неща. Смешно е на мястото, където става на въпрос за засенчване на другите, момичето дто всички го обожават и на което се възхищават и лидерстването, но повечето съвети са добри.

Ако сте в ново даскало просто бъдете себе си наистина ще ви харесат!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си