Първоначално написано от
ShtrudeL
Тъй! ^^
Коя зодия си?! Овен
На 20 ли беше? Или 19? На 20 съм, но сякаш вчера бях на 19.
Имаш ли си приятелка? Не.
Ако си нямаш, защо си нямаш? Преди колко време се раздели с бившата си? Защо? Колко време бяхте заедно? Тя каква зодия беше? :3 Няма място за сериозна връзка в момента, имам доста ядове на главата си. Като влезна в ритъм и мога да се грижа и за друг човек, ще се огледам за мацка. А несериозните връзки ми дойдоха прекалено несериозни. С "бившата" ми не сме точно разделени, но от доста време вече не сме се търсили. Общо взето беше просто по-дълга заигравка, но беше ясно, че рано или късно ще отшуми. Бяхме ту заедно, ту не, но нещата започнаха преди година и нещо. Честно казано, идея си нямам каква зодия е. Май телец, де да знам.
Колко е била най-дългата ти връзка? Тази последната беше най-дълга, около година и половина.
Какви момичета харесваш? Най-вече зрели. Тези, които са готови да се изправят, след като паднат. Които имат амбиции и търсят нещо сериозно. Много ценя волята, рационалността и чувството за хумор. Общо взето по това ги отсявам, циците и задника започват да изглеждат едни и същи като мине малко време. И все пак, да не оставям грешно впечатление, първата цедка винаги е външността.
А какъв трябва да бъде един мъж? Уравновесен, самостоятелен, амбициозен, постоянен, с изграден характер, умеещ да стиска зъби, справедлив, закрилник. Поне това са моите качества-пътеводители.
Какви са приятелите ти? Изключително верни и забавни. Имам много добри приятели.
А имаш ли приятели от женски пол? Ама наистина приятели? Имам, да, напук на всичко писано от мен. Но в началото със сигурност винаги имаше нещо повече, било то от едната или другата страна.
А когато си във връзка, заглеждаш ли се по други момиченца? Флиртуваш ли с тях? Смяташ ли, че е редно? Последнитге ми връзки бяха отворени, та да. А уж се приемам за моногамен.
Ревнив ли си? Не. Но може да се изненадам от себе си в някоя бъдеща сериозна връзка. Нямам много опит с такива, не смея да се заричам.
А приятелките ти били ли са ревниви? Някои, затова бързо приключиха нещата.
Какво смяташ за ревността? Нищо добро не излиза от нея, има много по-добри начини човек да си покаже чувствата. По-точно комплексите.
А за изневярата? Изневерявал ли си? А някоя на теб? Никога не е имало доверие, за да изневерявам или да ми изневеряват.
Какво БИ простил и какво не би? Мога да отговоря само когато съм изправен пред избора.
Коя анимационна героиня би изчукал? Охооо, много са. Erza Scarlet примерно, че сега го следя детското с нея.
Кои хора от форона са ти приятни и кои не? Виждал ли си се с някой от форона? Има смисъл само за редовните да говоря, с повечето от които съм окей. Когато някой не ме кефи си го заявявам. (и миминко после заключва темата за снимките). Иначе съм се виждал с десетина човека от форона, надявам се бройката да расте.
Интересуваш ли се от политика? Не много, но следя някои работи.
А от какво се интересуваш? Уха.. да речем, че ученето, спорта и малко художествено разнообразие са водещите. Математика, информатика, физика, философия, психология, лингвистика, трансхуманизъм, бойни изкуства, фитнес, джогинг, билиярд, рок и рейв музика, аниме, компютърни игри, стари филми, примерно. Кефя се на театъра, но е несериозно да броя за интересуващ се.
Какво учиш/работиш? Информатика уча. В момента нищо не работя, оглеждам за нещо подходящо по специалността и чакам някво обаждане за една работа.
Някакви хобита? Квото изброих в интересите ми. Останалото са някви занимавки с приятелите, гледам свободното си време да го прекарвам с тях.
Караш ли колело? Не съм карал откакто бях новоизлюпен тинейджър в прогимназията и ми е мерак да си купя едно.
Имаш ли книжка? За колело ли? Чака ме една книжка в КАТ вече 2 години да си я взема, но нямам нито възможност, нито нужда от возило в момента, та засега ще чака там. Иначе изпитите си ги изкарах преди 2 години.
Обичаш ли да четеш? Какви книги? Като изключим учебниците, не особено. Рядко намирам време, а ако наистина имах интерес, щеше да ми е по-приоритетно. В случаите, когато грабвам някоя прашна книга, обикновено си търся нещо вкусно написано или нещо, което ми предизвкиква убежденията. Не ги филтрирам по жанр или автор, само чиклита е изключение. А и напоследък хвърлям око на разни работи от английската литература в оригинал, под въздействието на филолозите покрай мене.
Какъв е твоя темперамент? Не вярвам, че има постоянен такъв.
Какво мислиш за моя милост? ^^ Открояваш се. Имаш естествени романтични чувства и възгледи (не говоря за любов), които е много трудно да се задържат, когато тълпи от хора желаят да ги смачкат.
Какво последно те разплака? Смъртта на приятел.
Сантиментален ли си? Старая се.
А романтичен? Донякъде, макар че идеята за утопия преди ми беше по-присъща. Иначе взаимоотношенията ми с мацките гледам да ги оцветявам, но не се водя от идеята за романтика.
Избухлив ли си? Не бих казал.
Мислиш ли, че си добър човек? Мисля, че има накъде още, но имам желанието в себе си. Преди известно време ми беше трудно да го открия.
Внимаваш ли като отваряш газирана напитка? :3 Не. Най-много да намокря фланелката на някоя, така че пак аз печеля.