.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Мнение

Unhappy Мнение

Здравейте на всички искам да изразите мнение по тази тема значи преди месец имах гадже но той беше от друг град и не се виждахме само поддържахме връзка по телефона и фейсбоок но един ден майка ми го прие в нейния фейсбоок и започна да се закача с него да се обиждат един друг защото майка ми не беше съгласна за тази връзка и така се скарахме с нея скарах се с него и го изтрих от фейсбоок и телефония му номер от телефона ми след 2 дена той ми причукна на телефона аз не му се обадих той беше настоятелен но аз не му звънях още го обичам но майка ми не е съгласна с мен вътрешно аз страдам изгарям искам отново да чуя гласът му и съм сигурна че и той страда защото на фейсбоока му пишеше че е тъжен защото ме обича а аз съм го блокирала нормално ли е това двама човека да се обичат а някой да стой между тях и да им пречи на връзката ;(

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Not sure if troll ot stupid.

Or simply 12 years old...
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Ако се обичат наистина, а не по детски като вас - нищо не може да ги спре да се обичат.
    Но тъй като не си на повече от 12 години - вземи ходи на даскало по-често, учи си уроците по български и не се занимавай с такива неща.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Майка ти е права.

Една връзка е пълноценна, когато сте си един до друг реално, не виртуално.

Супер фен Аватара на Cloud9
    Това беше най- дългото изречение, което някога съм чела!

Съгласна съм с горния пост

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Щом майка ти е успяла да го издири по фейсбук, да се намеси така, че да те сдуха и да те накара да го блокираш, значи не си зряла за никакви връзки още, независимо дали майка ти е права или не.

Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    Ако се обичат наистина, а не по детски като вас - нищо не може да ги спре да се обичат.
    Но тъй като не си на повече от 12 години - вземи ходи на даскало по-често, учи си уроците по български и не се занимавай с такива неща.
    na 14 ne sum na 12

Цитирай Първоначално написано от Colouring Виж мнението
    Пий си млякото и лягай, до утре ще ти е минало.
    iska mi se ii mlqko ne piq

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Not sure if troll ot stupid.

Or simply 12 years old...
    ne sum na 12 a na 14 years old

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Това не е връзка,как се обичате така по фейсбук не знам..Просто е абсурдно.Майка ти не е права да го обижда,но пък е в правото си да ти забрани всякакъв контакт с него.Вземи се в ръце и си намери някой от твоя град
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от luwchetoo Виж мнението
    na 14 ne sum na 12
    Аха, голямо успокоение.
    Същото.
    Няма да го пиша наново - прочети го и се опитай да вникнеш в казаното.
    Ако ли не - чупи си главата и толкова.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Пф, не вярвам майка ти - зряла жена все пак, чак да го е обиждала. Освен ако не е бил някой на 18+ години или някой направо да го наречем педофил.
    Или пък:
    Цитирай Първоначално написано от luwchetoo Виж мнението
    той ми причукна на телефона аз не му се обадих той беше настоятелен но аз не му звънях
    то така с "причукване" е настоятелност... Кой знае колко сметка си навъртяла/колко ваучера, на вашите сигурно им е дошло до гуша. Егати скрънзата - с призвънявания

Повече от фен Аватара на BornToRaiseTheHell
    Виж, няма значение на колко си години.
    Филмациите на всички възрасти ги има,но въпросът е там, че все още е прекалено рано да се караш с майка си заради момче. При това, заради момче от майната си.
    За такава връзка се изисква страшно много доверие и търпение и не мисля,че 14 години е точната възраст за това.
    Намери си друго момче, с което по цял ден да си гледаш кефа, не скайпа/фейсбука.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Голяма работа.Като пораснеш ще си хванеш нов.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си