- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- стърчащи косъмчета ; ((
Значии .. понякога късите косъмчета на косата избухват, т.е. стърчат ..
Не знам какво да ги правя ! С лак за коса съм пробвала, но се задържа максимум 1-2 часа, а на мен ми трябва за 5-6
Някакъв продукт да ми предложите ?!
Какъвто и продукт да използваш - няма да задържи косата ти 5-6 часа,при това влажно време..
Но все пак пробвай с пяна..При мен долу-горе се получават нещата
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
мерси за бързия отговорПървоначално написано от SmilezZz
а можеш ли да ми препоръчаш някаква пяна ?!
Аз използвам на Intesa - но не много често, просто не обичам да си слагам такива неща по косата![]()
Ето ти метода който правя з и действо безупречно- -Оправяш си косата идеално с лак .....взимаш си лака за коса в чантата.След един два часа пак си пръскаш лак и така![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
офф, и аз имам същия проблема времето като е влажно и...
Първоначално написано от shadows92
![]()
ЗнAм,Че тЕ боЛи..ВиЖдAм Тв0иТе сЪлЗи..иСкAш Дa Си С мЭн НaлИ..Но нЯмA дA Ме ИмAш Ти.. С тЕбЕ лЕкО сЪм ЖеСтОкА...пРоСтО аЗ сЪм СкЪпА сТоКа ..НяМа Да Ме ПрИтЕжАвАш...СоРи СлАдЪк СаM OсТаВаШ.
аз си връзвам косата и пръскам с лак вярно не държи много но пак до някъде помага
Сега съм с този:Първоначално написано от petiam
http://beauty.market.dir.bg/xoffer.p...255&shop_id=12 - доволна съм..Върши ми работа
Преди бях ползвала една на Вела - но не бях особено доволна
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
и аз не обичамПървоначално написано от koookzy
![]()
![]()
![]()
бтв мноо хубав аватар![]()
Аз,почнах да използва бадемово масло с зехтин някъде 30мин преди да се изкъпя и втривам сместа в корените..ее няма да стане от първия път ами от вторъя третия път става![]()
Аз,почнах да използва бадемово масло с зехтин някъде 30мин преди да се изкъпя и втривам сместа в корените..ее няма да стане от първия път ами от вторъя третия път става![]()
и аз имам същия проблем и ще следя темата с интерес, иначе съм пробвала с лак и пяна, нооо нищо не става