.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 133

Hybrid View

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от DennisCobain Виж мнението
    Не, не мога. Отвратително ми е само като си го помисля
    Или пък просто така си си втълпила/ са ти го втълпили, защото първият път ти е бил с жена.
    Психиката е много интересно нещо.

Аз например предполгам откъде е дошла възбудата ми по лесбоизпълненията.
    Когато бях доста по-малък със семейството ми гледахме някакъв филм дето един мъж и една жена отвлякоха една друга жена.Тя се опитваше да избяга и в един момент се стигна до там че лошата жена започна да прелъстява добрата и се стигна до секс със доста големи подрбности. Усетих че нещо в мен се надига въпреки че това тогава ми изглеждаше страшно неправилно.Любов между две жени.Започнах да усещам някакви странни усещания,които до преди това не бях изпитвал.Малко след това имаше и сцена между лошият мъж и добрата жена,който искаше да прави секс с нея, а тя само го мотаеше,защото беше напълно вярна на своя мъж. И тъкмо вече да започваше да върши работа и го убиха.През тези две ситуации странното усещане се засилваше докато по едно време не започнах да изпитвам нещо като приятни спазъмчета и нещо ми примокри на гащите,но не беше урина.На другият ден отидох в тоалетната и си помислих за двете лесбийки как едната прелъстява другата галейки я по-гърба, а тя постепенно се отпуска и и обяснява колко са и меки и нежни ръцете. Е, тогава разбрах че вече съм започнал да узрявам полово
    Та в тоя ред на мисли помисли си точно каквото те е накарало да мислиш така, дали наистина е толкова отвратително усещането ти и имаш ли истински повод за това. Попринцип така понякога реагират изнасилените жени.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Супер фен Аватара на DennisCobain
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Или пък просто така си си втълпила/ са ти го втълпили, защото първият път ти е бил с жена.
    Психиката е много интересно нещо.

Аз например предполгам откъде е дошла възбудата ми по лесбоизпълненията.
    Когато бях доста по-малък със семейството ми гледахме някакъв филм дето един мъж и една жена отвлякоха една друга жена.Тя се опитваше да избяга и в един момент се стигна до там че лошата жена започна да прелъстява добрата и се стигна до секс със доста големи подрбности. Усетих че нещо в мен се надига въпреки че това тогава ми изглеждаше страшно неправилно.Любов между две жени.Започнах да усещам някакви странни усещания,които до преди това не бях изпитвал.Малко след това имаше и сцена между лошият мъж и добрата жена,който искаше да прави секс с нея, а тя само го мотаеше,защото беше напълно вярна на своя мъж. И тъкмо вече да започваше да върши работа и го убиха.През тези две ситуации странното усещане се засилваше докато по едно време не започнах да изпитвам нещо като приятни спазъмчета и нещо ми примокри на гащите,но не беше урина.На другият ден отидох в тоалетната и си помислих за двете лесбийки как едната прелъстява другата галейки я по-гърба, а тя постепенно се отпуска и и обяснява колко са и меки и нежни ръцете. Е, тогава разбрах че вече съм започнал да узрявам полово
    Та в тоя ред на мисли помисли си точно каквото те е накарало да мислиш така, дали наистина е толкова отвратително усещането ти и имаш ли истински повод за това. Попринцип така понякога реагират изнасилените жени.
    Shut the fuck up! -.- имам повод, да - не се чувствам като момиче, ок?

Мега фен Аватара на Niakoitam
    _LadyMims97_ първо да се уточним че съм мъж.
    DennisCobain 1.Нещо ми се струва че ми грубееш, а това не ми харесва особено.Аз просто се опитвам да дам някои предположения и ако не ти харесва изобщо не отговаряй. Достатъчно съм любезен,но мога и да не съм.
    2.Може да го кажеш това и на български ако искаш все пак това е български форум
    3.Не ти знам поводите. И аз си имам много поводи за много неща. Ако не се притесняваш може да споделиш. Е, като гледам на колко години си имам някакво съмнение че или яко се самонавиваш или просто някое и друго момче те е убидило по злобно или ъъъ ти е разбило сърцето и не можеш да се освестиш още.
    4.Това ти на кой ще си предлагаш тялото ама хич не ме грее.Това си е лично твой избор, а аз както казах и понякога обичам да гледам такива работи.
    Еееее деба ти се опитваш да се държиш добре те ти се зъбят тука.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Извинявай Niakoitam.
    И отново напълно подкрепям мнението ти!

4.Това ти на кой ще си предлагаш тялото ама хич не ме грее.Това си е лично твой избор, а аз както казах и понякога обичам да гледам такива работи.

Супер фен Аватара на DennisCobain
    _.Не ти знам поводите. И аз си имам много поводи за много неща. Ако не се притесняваш може да споделиш. Е, като гледам на колко години си имам някакво съмнение че или яко се самонавиваш или просто някое и друго момче те е убидило по злобно или ъъъ ти е разбило сърцето и не можеш да се освестиш още..
    Еми не позна отново. Както казах, момчетата не ме привличат. Защо толкова се опитваш да ме убедиш в противното си нямам на идея.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DennisCobain Виж мнението
    Shut the fuck up! -.- имам повод, да - не се чувствам като момиче, ок?
    Shemale ?
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Повече от фен Аватара на SunnyBlue
    огато бях доста по-малък със семейството ми гледахме някакъв филм дето един мъж и една жена отвлякоха една друга жена.Тя се опитваше да избяга и в един момент се стигна до там че лошата жена започна да прелъстява добрата и се стигна до секс със доста големи подрбности.

Нещо ми изглежда интересен филма. Да помниш как се казва?

Но иначе аз мисля че си много прав.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си