- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Когато не можете да заспите
Чета някоя книга, за да ми се изморят очите![]()
В тия горещини си сипвам студена биричка, излизам на терасата и разцъквам на лаптопеца![]()
Слушам музика, излизам на терасата и гледам там нещо, лежа си и си мисля, чета някоя книга. Това е.
Лягам си и си слагам слушалките да слушам музика. През това време си фантазирам някви мои си работи на фона на музиката и така.Гадното е че после имам шум в ушите ,защото слушам по 2-3 часа без да се усетя.За това вече гледам да избягвам музиката късно вечер.
А да си пусна филм в 2 през нощта ми е някакво странно такова,не знам защо.
Ако искам да заспя, чета нещо или си пускам филм. А ако не искам да спя или не ми е толкова важно да спя (), седя на компа, ровя из нета...
Или гледам Disney Channel.... Oops..
![]()
Главно МИСЛЯ , слушам музика (може заедно и двете) чета или гледам някой сериал докато си говоря с някои приятел and shit![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Медитацията ме оправи. Година и нещо ми трябваше, докато се науча да спя отново като нормален човек.
Последно редактирано от ledenakrasota : 08-26-2012 на 12:27
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Мисля си за разни неща , чета някоя интересна книжка или гледам телевизия![]()
Броя овце и роднините им..
Понякога размишлявам по някой теми , но в такива неща се вкарвам до такива изводи стигам , че после цяла нощ няма заспиване![]()
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Мечтая ;д
Гледам филми или седя на лаптопа.
Разцъквам на компютъра/телефона или си мисля за нещо.
По принцип, ако не ми се спи не лягам ..![]()
аз слушам музика през цялата нощ всяка нощзнам, че е странно, но така сънувам по-интересни неща и аз не знам защо
или си говоря с приятеля ми докато не заспим на телефона и двамата![]()
мисля по нещо, което ми се е случвало през деня,
мечтая,
пея си на ум някоя песен,
понякога броя
![]()
Когато не мога да заспя просто мечтая за нещо хубаво , нещо което искам да ми се случи или просто прехвърлям на уми всички песни които знам докато намеря таз, която ще ме успокои и която ми е любима .
Размишлявам си върху някакви екзистенциални въпроси, докато слушам музика. Понякога просто се замислям какво трябва да свърша на другия ден и веднага заспивам.
слушам музика
размишлявам над живота
мечтая си
или гледам някой сериал на лаптопа
Дали си гад или тарикат - все тая ... пак ще мога с душата ти да си играя