.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 60

Тема: Keep walking ...

Hybrid View

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Да се опитваш да спечелиш момиче,което си има приятел, проявява минимален интерес,а и няма да е в града е напълно излишно.

Цитирай Първоначално написано от alphonsee Виж мнението
    Претенциозен съм най-вече към външен вид
    Не си хубав, не си грозен... сигурен ли си ,че самият ти изглеждаш добре, за някой с твоите критерии? Имам една много любима мисъл - "Не очаквай от другите да правят това, което ти самият не правиш." - мисля,че ще ме разбереш.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Благодаря на всеки един за отговорите и разсъжденията. Ще се опитам да отговоря на някои от вас.

Цитирай Първоначално написано от antineutral Виж мнението
    Търсиш сериозна връзка, а за такова нещо трябва повече от сериозен човек, на какъвто правиш впечатление - иска се търпение, късмет. Замислял ли си се някога на предимството да си необвързан и поглеждал ли си нещата от тази страна? Защо да се косиш за нещо, след като сам казваш, че имаш какво да предложиш? Предложи го на себе си, щом няма на кой друг И пак си продължавай да опитваш
    Хм, предимствата. Без да изпадам в дълбоки разсъждения ми идва наум 'повече свобода'. Не е единственото, но мисля че предимствата да имаш някого до себе си превъзхождат многочислено.

Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    А трябва ! Много е вкусен, а е и полезен.

Добре си ги подбираш обаче обектите на твоята любов ;D

Това изречение възможно ли е да го разясниш малко по-подробно ?

//
    иначе съм съгласен на 100% с написаното от antineural
    Да. Исках да кажа че трябва да продължавам да опитвам дори това да означава още разочарования, а пояснението в скобите е че нямам в предвид да продължавам да опитвам с обвързаното момиче, а със дамите по принцип.

Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Няма да ти отговарям на въпросите и чуденките, ще ти кажа само, че определено умееш да пишеш и да се изразяваш.
    С удоволствие ти прочетох темата.
    Благодарим

Цитирай Първоначално написано от А Л И С А Виж мнението
    Да имаш претенции спрямо човека до теб ми се струва нормално. Че кой няма претенции?! Разбира се, стига и да не са прекалено високи. От това, което си написал, ми се струва, че нямаш някакво хипер високо самочувствие. За момичето - по-скоро бих те посъветвала да не се занимаваш. Щом заминава и си има приятел, не е нужно да се буташ между шамарите. Ще си намериш друга някой ден. Явно още не му е дошло времето!
    Знам. Както казах опитвам да си избия от главата възможните сценарии с нея, но предполагам че като си замине и като не я виждам няма да има какво да ги захранва.

Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    Да се опитваш да спечелиш момиче,което си има приятел, проявява минимален интерес,а и няма да е в града е напълно излишно.

Не си хубав, не си грозен... сигурен ли си ,че самият ти изглеждаш добре, за някой с твоите критерии? Имам една много любима мисъл - "Не очаквай от другите да правят това, което ти самият не правиш." - мисля,че ще ме разбереш.
    Разбрах те, но аз отговорих на този въпрос, дори ще си позволя да се самоцитирам -

Една от потенциалните причини която може би е фактор за несполучливите ми опити за по-сериозни взаимоотношения със срещуположния пол е че съм адски претенциозен, което не мисля че е оправдано.
    Но за мен, ако не чувствам отсрещния човек перфектен, по мой си начин, никога не бих могъл да дам 100% от себе си, а не мисля че някой заслужава второстепенно отношение. Не знам дали намираш смисъл в това което казвам, просто не мога да се изразя по-ясно.

Цитирай Първоначално написано от Psyko Nuts Виж мнението
    Щом си лягаш в 6 скоро няма да си намериш приятелка
    Е, защо, може да си намеря някоя нощна сова (не в буквалния смисъл разбира се ...)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си