- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Keep walking ...
Да се опитваш да спечелиш момиче,което си има приятел, проявява минимален интерес,а и няма да е в града е напълно излишно.
Не си хубав, не си грозен... сигурен ли си ,че самият ти изглеждаш добре, за някой с твоите критерии? Имам една много любима мисъл - "Не очаквай от другите да правят това, което ти самият не правиш." - мисля,че ще ме разбереш.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Благодаря на всеки един за отговорите и разсъжденията. Ще се опитам да отговоря на някои от вас.
Хм, предимствата. Без да изпадам в дълбоки разсъждения ми идва наум 'повече свобода'. Не е единственото, но мисля че предимствата да имаш някого до себе си превъзхождат многочислено.
Да. Исках да кажа че трябва да продължавам да опитвам дори това да означава още разочарования, а пояснението в скобите е че нямам в предвид да продължавам да опитвам с обвързаното момиче, а със дамите по принцип.
Благодарим
Знам. Както казах опитвам да си избия от главата възможните сценарии с нея, но предполагам че като си замине и като не я виждам няма да има какво да ги захранва.
Разбрах те, но аз отговорих на този въпрос, дори ще си позволя да се самоцитирам -
Но за мен, ако не чувствам отсрещния човек перфектен, по мой си начин, никога не бих могъл да дам 100% от себе си, а не мисля че някой заслужава второстепенно отношение. Не знам дали намираш смисъл в това което казвам, просто не мога да се изразя по-ясно.Една от потенциалните причини която може би е фактор за несполучливите ми опити за по-сериозни взаимоотношения със срещуположния пол е че съм адски претенциозен, което не мисля че е оправдано.
Е, защо, може да си намеря някоя нощна сова (не в буквалния смисъл разбира се ...)