- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи осмокласници
Аз ще съм "Д" клас! На нас никой нищо не ни е казвал за родителска срещаНо всъщност нямам търпение да започнем и да се запозная с новия си клас
![]()
не знам дали съм споменавала преди в темата...аз ще съм "е" клас и като разбрах не бях особено доволна защото хората с които се познавам се паднаха в друга паралелка ;х нашата родителска е на 13 и тогава повечето искат да отидат,за да се запознаят още там,аз все още умувам ама сигурно ще отида.
Днес иначе си взех чанта за училище,дамска е и първия момент като се гледах не можах да се възприема.Не се нося елегантно и досега имах само раници и чанти през рамо,но никога не е късно за нещо ново ;д
Аз все още не знам в коя паралелка ще съм, но важното е, че знам кои ще сме в новия клас ;д
Аз нищо незнам, нито за класа, нито за паралеката, нито за родителска среща![]()
Днес си взех учебниците ^^ По български не ми допадна , а по литература е черно бял . По математика също не ме кефи много , а по друго нямамНямам търпение да ни дадат учебниците по испански ,за да ги разгледам
Корема ме боли от вълнение , нямам никакво търпение да стане 17.09 .. И все пак всяко щастие за 3 дни ;д И то след като ще бъда 2-ра смяна ще е ужасно , още на 1-вата седмица ще ми се прииска да сме във ваканция ,ама нали ..
![]()
Даскалото ми се сети да си обнови сайта, откриването на 17 ще бъде от 10:30. И естествено, да не пропусна - униформата е задължителна. Но информация за родителска среща липсва.![]()
Е като казахте учебници реших да проверя сайта на училището щото нямаме родителска и нищо не са ни казвали. Пуснали са списъка на учебниците, които ни трябват. Вие нови ли ще си ги купувате/сте си ги купили или от втора употреба?
И аз да драсна нещо...
Половината ми учебници са излязли, а другите ще ги казват след 17-ти.
2 учебника намерих от приятелка и 4 си купих 2-ра употреба.
Сравнително запазени са, доволна съм (:
+ 8 "Е"![]()
Хрис, завидях ти. Моите излизат 103 лв. нови и то без английския, който предполагам ще е поне 20 лв (поне досега по-толкова ми беше). За него ще правим колективна поръчка от училище.. А другите учебници сигурно ще ги взимам втора ръка. Предполагам и там могат да се намерят добре изглеждащи, всъщност съм свиквала - досега нали все ни осигуряваха използваниПък така ще спестя пари и за други джунджурии
![]()
Аз ще взема учебници от една приятелкаПо немски ми струват за 1-вия срок 70 лв + УТ и за 2-ри срок толкова ...Имало 2 учебника даже и не знам как ще вземем целия материал . Нас ни искат в 8:50 пред училището ... нямам търпение да започне всичко ^^
2 дни си търсих учебника по литература (иронично да го изгубя още преди да сме започнали у-ще) накрая се оказа,че майка ми го е прибраладнес си купих и математика,остана само да се снимам за бележника.. винаги излизам ужасно
![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Фък, и аз трябва да се снимам. На личната карта съм много дебилна, въпреки че всички около мен много ме харесват как съм излязла.
Ние ще минем 2 или 3 учебника през цялата година по английски, отделно другите по български, математика и прочие.
Вчера ми звъняха от 1000 стипендии, гледам аз - непознат номер и го изключих.Добре, че се попълва и номер на родител, та са се свързали с майка ми, на 4.10 около 16:30 ми е интервюто...
Аз си взех учебниците по АЕ още като се записвах (от училището)..Ще минем още два, освен този.
Другите ще ни кажат учителите..май..
Снимах се за бележник вчера, направо съм страшна,-все ставам една 'златнаа'![]()
Come on skinny love just last the year...
Нещо ми е много кофти, последни дни, а нямам никакво желание за излизане.. Сякаш нямам търпение да дойде зимата, да си се завивам с мекото одеялце и да се грея с лаптопа...![]()
ОМГ аз уча в ОМГ пловдив -математическата и учебниците ми по английски само са 108 лева а останалите ще си ги взема от един фр. който е със същата специалност но е 9 клас и миналата година си ги е взел всичките чисто нови и сега са като неизползваниа нас ни викат в 10 и 10 а началото е от 10 и 30 за родителска нищо незнам неискам и да чувам , в класът ми има точно 3 момичета от които познавам едното което беше в бившото ми дскло :Х
И аз искам като теб Хрис =D Само няколко предмета, а нас ни мъчат с Бел, Литература, Математика, Физика (без нея беше ясно че няма да минем), Химия, Биология, История, География, Информационни и АнглийскиКазват, че учителите били някакви ужасно строги .. Ама ще се примиря, нали аз си го избрах училището, аз съм виновна
![]()
Последно редактирано от weenonas : 09-12-2012 на 18:40
Как са ви прецакали с учебниците не е истина![]()
Аз вчера се снимах , днес ще взимам снимките по някое време .. Пък ,ако не излязат като хората (99%) ще ползвам ,както винаги, тези от 5 класВ край на сметка съм почти готова за у-ще . Остава само да си взема нормална чанта ,обаче не знам кога ще излизам да търся .
Та по въпроса със снимките .. На нас ни искат и снимка за някакво дело ? Някой да знае какво е това ? Нещо като досие ли?