.
Отговор в тема
Страница 79 от 96 ПървиПърви ... 296975767778798081828389 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 951 до 1 975 от общо 2385
    Аз ще съм "Д" клас! На нас никой нищо не ни е казвал за родителска среща Но всъщност нямам търпение да започнем и да се запозная с новия си клас

Супер фен Аватара на weheartiit
    не знам дали съм споменавала преди в темата...аз ще съм "е" клас и като разбрах не бях особено доволна защото хората с които се познавам се паднаха в друга паралелка ;х нашата родителска е на 13 и тогава повечето искат да отидат,за да се запознаят още там,аз все още умувам ама сигурно ще отида.
    Днес иначе си взех чанта за училище,дамска е и първия момент като се гледах не можах да се възприема. Не се нося елегантно и досега имах само раници и чанти през рамо,но никога не е късно за нещо ново ;д

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Аз все още не знам в коя паралелка ще съм, но важното е, че знам кои ще сме в новия клас ;д

Аз нищо незнам, нито за класа, нито за паралеката, нито за родителска среща

Голям фен
    Днес си взех учебниците ^^ По български не ми допадна , а по литература е черно бял . По математика също не ме кефи много , а по друго нямам Нямам търпение да ни дадат учебниците по испански ,за да ги разгледам Корема ме боли от вълнение , нямам никакво търпение да стане 17.09 .. И все пак всяко щастие за 3 дни ;д И то след като ще бъда 2-ра смяна ще е ужасно , още на 1-вата седмица ще ми се прииска да сме във ваканция ,ама нали ..

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Даскалото ми се сети да си обнови сайта, откриването на 17 ще бъде от 10:30. И естествено, да не пропусна - униформата е задължителна. Но информация за родителска среща липсва.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Даскалото ми се сети да си обнови сайта, откриването на 17 ще бъде от 10:30. И естествено, да не пропусна - униформата е задължителна. Но информация за родителска среща липсва.
    10:30 !? Не е ли много късно

Повече от фен Аватара на weenonas
    Град
    София
    Е като казахте учебници реших да проверя сайта на училището щото нямаме родителска и нищо не са ни казвали. Пуснали са списъка на учебниците, които ни трябват. Вие нови ли ще си ги купувате/сте си ги купили или от втора употреба?

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от weenonas Виж мнението
    Е като казахте учебници реших да проверя сайта на училището щото нямаме родителска и нищо не са ни казвали. Пуснали са списъка на учебниците, които ни трябват. Вие нови ли ще си ги купувате/сте си ги купили или от втора употреба?
    Аз нови си поръчах от книжарница .
    В момента си мисля само как ще ги продам в края на годината и ще изкарам пари да си купя нещо (или да ги добавя към спестяванията)

И аз да драсна нещо...
    Половината ми учебници са излязли, а другите ще ги казват след 17-ти.
    2 учебника намерих от приятелка и 4 си купих 2-ра употреба.
    Сравнително запазени са, доволна съм (:

+ 8 "Е"

Цитирай Първоначално написано от Xriis.. Виж мнението
    10:30 !? Не е ли много късно
    Как късно, бе? Вас в колко ви искат!?
    Учебниците явно ще се купуват след 17-ти, никъде не намирам списъци. Втора ръка ще ги взимам, няма да давам 100+ лева за некви книги..

Учебниците явно ще се купуват след 17-ти, никъде не намирам списъци. Втора ръка ще ги взимам, няма да давам 100+ лева за некви книги..
    Ние сме от 8:40

Голям фен
    Нас ни искат в 9
    Моите учебници + УТ са ми 40 лева . Трябва да давам 7 за по испански и по-късно ще ни казват дали ще имаме учебници по музика ,ии и ИТ .. Но със сигурност излизат под 100 лева .. Поне моите

Град
    София
    Хрис, завидях ти. Моите излизат 103 лв. нови и то без английския, който предполагам ще е поне 20 лв (поне досега по-толкова ми беше). За него ще правим колективна поръчка от училище.. А другите учебници сигурно ще ги взимам втора ръка. Предполагам и там могат да се намерят добре изглеждащи, всъщност съм свиквала - досега нали все ни осигуряваха използвани Пък така ще спестя пари и за други джунджурии

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от weenonas Виж мнението
    Хрис, завидях ти. Моите излизат 103 лв. нови и то без английския, който предполагам ще е поне 20 лв (поне досега по-толкова ми беше). За него ще правим колективна поръчка от училище.. А другите учебници сигурно ще ги взимам втора ръка. Предполагам и там могат да се намерят добре изглеждащи, всъщност съм свиквала - досега нали все ни осигуряваха използвани Пък така ще спестя пари и за други джунджурии
    Не знам .. то ние и нямаме много часове По математика ми е 12 , по лит. също е 12 , по бе ми е 7,50 ,а двете учебни общо 8 и нещо .. Не знам колко ще излезе по ИТ ,но предполагам ,че няма да е много . Очаквах да отидат 200 лева ,а то

И моите са нови .

Повече от фен Аватара на the_world_around_me
    Аз ще взема учебници от една приятелка По немски ми струват за 1-вия срок 70 лв + УТ и за 2-ри срок толкова ...Имало 2 учебника даже и не знам как ще вземем целия материал . Нас ни искат в 8:50 пред училището ... нямам търпение да започне всичко ^^

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    2 дни си търсих учебника по литература (иронично да го изгубя още преди да сме започнали у-ще) накрая се оказа,че майка ми го е прибрала днес си купих и математика,остана само да се снимам за бележника.. винаги излизам ужасно
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Фък, и аз трябва да се снимам. На личната карта съм много дебилна, въпреки че всички около мен много ме харесват как съм излязла.
    Ние ще минем 2 или 3 учебника през цялата година по английски, отделно другите по български, математика и прочие.
    Вчера ми звъняха от 1000 стипендии, гледам аз - непознат номер и го изключих. Добре, че се попълва и номер на родител, та са се свързали с майка ми, на 4.10 около 16:30 ми е интервюто...

Повече от фен Аватара на cookie78
    Град
    София
    Аз си взех учебниците по АЕ още като се записвах (от училището)..Ще минем още два, освен този.
    Другите ще ни кажат учителите..май..
    Снимах се за бележник вчера, направо съм страшна,-все ставам една 'златнаа'
    Come on skinny love just last the year...

Нещо ми е много кофти, последни дни, а нямам никакво желание за излизане.. Сякаш нямам търпение да дойде зимата, да си се завивам с мекото одеялце и да се грея с лаптопа...

Повече от фен Аватара на pepochko
    ОМГ аз уча в ОМГ пловдив -математическата и учебниците ми по английски само са 108 лева а останалите ще си ги взема от един фр. който е със същата специалност но е 9 клас и миналата година си ги е взел всичките чисто нови и сега са като неизползвани а нас ни викат в 10 и 10 а началото е от 10 и 30 за родителска нищо незнам неискам и да чувам , в класът ми има точно 3 момичета от които познавам едното което беше в бившото ми дскло :Х

Град
    София
    И аз искам като теб Хрис =D Само няколко предмета, а нас ни мъчат с Бел, Литература, Математика, Физика (без нея беше ясно че няма да минем), Химия, Биология, История, География, Информационни и Английски Казват, че учителите били някакви ужасно строги .. Ама ще се примиря, нали аз си го избрах училището, аз съм виновна
    Последно редактирано от weenonas : 09-12-2012 на 18:40

Повече от фен Аватара на cookie78
    Град
    София
    Сякаш нямам търпение да дойде зимата, да си се завивам с мекото одеялце и да се грея с лаптопа...
    +1
    weenonas, ще ми кажеш ли кой е този на аватара ти, че нещо ми е познат, а не мога да се сетя, пък ме кефи?
    Come on skinny love just last the year...

Голям фен
    Как са ви прецакали с учебниците не е истина
    Аз вчера се снимах , днес ще взимам снимките по някое време .. Пък ,ако не излязат като хората (99%) ще ползвам ,както винаги, тези от 5 клас В край на сметка съм почти готова за у-ще . Остава само да си взема нормална чанта ,обаче не знам кога ще излизам да търся .

Та по въпроса със снимките .. На нас ни искат и снимка за някакво дело ? Някой да знае какво е това ? Нещо като досие ли ?

Цитирай Първоначално написано от Xriis.. Виж мнението
    Как са ви прецакали с учебниците не е истина
    Аз вчера се снимах , днес ще взимам снимките по някое време .. Пък ,ако не излязат като хората (99%) ще ползвам ,както винаги, тези от 5 клас В край на сметка съм почти готова за у-ще . Остава само да си взема нормална чанта ,обаче не знам кога ще излизам да търся .

Та по въпроса със снимките .. На нас ни искат и снимка за някакво дело ? Някой да знае какво е това ? Нещо като досие ли ?
    да не е нещо като порт фолио нали казаха,че щяло да става задължително да имаш от тази година..?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си