.
Отговор в тема
Страница 78 от 96 ПървиПърви ... 286874757677787980818288 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 926 до 1 950 от общо 2385
    Повече от фен Аватара на the_world_around_me
    Аз с никого не съм за запознавала във фейса ;d Не знам с какво ще съм облечена на 17-ти ,даже и не знам дали ще ходя ... Ние ще сме 26 ( 20 момичета и 6 момчета ) ... Иска ми се вече ваканцията да свършва ,защото все пак за мен беше най-ужасната досега ...Ама както и да е - живее се

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Днес отидох да си взимам униформата и понеже бях закъсняла с поръчката още не ми беше дошла и толкова се притеснявам,че няма да дойде до 17-ти..Иначе все повече и повече ми се ходи на даскало.Сега катто имам раница нямам търпение да я напълня..
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Тая вечер ще излизам с приятелките от бившия клас, вероятно за последно това лято. То не че се и виждахме много през него - само веднъж се събрахме всичките, сега ще сме само няколко. Евентуално друго такова събиране ще има чак за Коледа сигурно... Нови хора, смяна на обстановката, искам, не искам, това е.

Голям фен
    И аз се притеснявам за моята униформа .. Ще звъним в понеделник , дано да е готова ..
    А с класа се уговорихме да се видим на 15 (нали се пада събота ;д)

100 страници до 15-ти .. Май няма да стане

Поне сме писали повече от седмокласниците. Аз още съм в лятно настроение, не знам как ще се стегна през годината.

Супер фен Аватара на weheartiit
    Последните дни от ваканцията са ми леко скучни,няма разнообразие,но хич не ми се започва защото се оказа,че няма да съм с хората,които познавам в един клас и ще ми е мега трудно да започна.
    Иначе да питам тези,които вече за си купили чанта за училище какъв модел е (раница,дамска чанта и т.н.) защото аз още не съм се оринтирала какво да взема.

^^ Раница, миналата година бях с чанта и рамото ме болеше постоянно. Цветовете са някакви тъмни (не черно и сиво) и по принцип не ми харесва, но пък моделът е удобен. Почнах да си я украсявам с ключодържатели. Взех си я от Orange.

Повече от фен Аватара на cookie78
    Град
    София
    Аз съм с чанта, не баш дамска, ама не е и раница..абе на едно рамо.
    Нося си вътре и портмоне и понякога телефон и затова ми е по-добре така..
    Пък и по-лесно меневрирам, отколкото с раницата
    Come on skinny love just last the year...

С дамска чанта съм аз. Черна, тип торба, средно голяма. Има и дълга дръжка, но не ме кефи - през средата ми е грозно да я нося, а ако е само на едното рамо не е особено удобно. Раници не нося от 5 клас..

Голям фен
    Аз си взех 2 ;д Едната е нещо като дамска .. нз как се води , но не е точно дамска Другата е пак нещо като дамска + дълга дръжка (^^) Разочаровах се тази година от чантите . Не ме кефят и двете . Много се мразя Обикалям с дни и най-накрая си взимам най-тъпото -_- . Ама шанс . Сигурно към края на септември пак ще обиколя за друга ..

Раница не нося от доста време . Май само 1-2 и част от 3-ти клас носих . Принципно си взимам на рамо , най-удобни са ми

Град
    България
    И аз не нося раници по принцип,но не нося и много учебници..Иначе ако си взема всичко,което трябва или чантата ще се скъса или ще ми се откачи рамото,или и двете
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Не знам какъв боклук трябва да си си взел, че да се скъса, ако сложиш повече неща вътре. Миналата година съм носила всички учебници и тетрадки + маратонки, анцуг и етц за физическо и чантата ми не беше мръднала. Може би тая година отново ще я нося, ако ми стане тъпо с другата. Имам и една кафява на Грация, дето просто няма как зимата да не съм с нея, щото специално си купих ръкавици със същия принт. :Д

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Аз на даскало си ходя с дамска чанта и понеже никога не нося учебници нямам проблем с тежестта :Д

Повече от фен Аватара на SunnyWinter
    Град
    Бургас
    От няколко седмици обикалям по целия град и нищо не мога да си харесам. Нито чанта, нито раница.

Град
    София
    Аз не планирам купуване, ама ако си харесам нещо..
    Обаче като ви слушам, може и да си остана със добрата стара чанта

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Не съм осми клас, но видях, че в предишните страници се притеснявахте за униформите.

При нас, даваха определен период и след като започне даскало за униформите, като карат фирмата да издаде униформите до тази дата. Т.е. няма смисъл от притеснения, ако не са готови до началото на училище.

На нас мерки ще ни взимат чак на 17-ти и до 20 трябва да сме платили. И 100 лева за униформа, която ще облеча само 2-3 пъти в годината.
    Тъпо е.

Аз съм с чанта, такава от онези които приличат на куфарчета. Носят се на ръката, до свивката.
    Видях една на death note от този тип - http://www.prikachi.com/files/826871Z.jpg и много се чудя дали да я взема.

А на 17-ти сигурно ще съм с една блуза, много тъничка, даже на гърба прозира леко. Шарена е - кафяво, черно, бяло, зелено, даже жълто има. С голи рамена. И къси дънкови панталони, но зависи от времето.

От бъдещия ми клас познавам само 3 момичета, 2 от тях са много яки, другата ми е малко неутрална, не съм си писала с нея. И се надявам да попадна в хубав клас ^_^

Голям фен
    Хехе . На върха на щастието съм ! ^^ Родителската мина чудесно !
    5 паралелки сме . Аз съм 8"в" . Познавам 5 човека от тея 5 паралелки и 2-ма с в моя клас !! Много се радвам . Ще имаме класен - по ФВС . Много е печен (познавам го от преди) Малко ме притесни ,че ще ни е по ФВС ,но е казал на родителската ,че е важно да се стараем в часовете ,а не да покриваме нормативи (мразя ги ;д) . Първия учебен ден ни е на 17 , ще сме с униформи -_- .. И още от 1-вия ден ,след официалната церемония, ще започнем с ученето . Днес си взех и униформата (много се радвам ,че я довършиха преди 17) .. Учебниците ни ги казаха . По Бг , Лит. и Мат. са По испански са ни безплатни (заради някаква програма , в която участвало у-щето , само УТ са по 7лв. ) По изобр. и музика не са се явили учителите ,а по ИТ ще ги взимаме по-късно (не били излязли още) . Гадното е , че едвам намерих тетрадка на Левски ,обаче тя е малък формат , а и по бг , и по лит. искат голям Шанс .. Както и да е , похвалих се
    АА .. и февруари месец ще ни преподават студенти на испански по ФВС (от Испания на стаж) Хах .. ще се излагам с моя волей и пред чужденци .

МНОГО ВАЖНО !!! :
    Ъмм .. Нали ще имаме класен . Та .. трябва ли да му взимам букет цветя ,или .. Искам да го уважа ,обаче с какво ?

Цитирай Първоначално написано от Xriis.. Виж мнението
    И още от 1-вия ден ,след официалната церемония, ще започнем с ученето...
    Е това вече е черешката на тортата...
    Пристигнаха ми нещата от sportsdirect - вече съм напълно оборудвана за даскало, само молив за вежди и червило ми трябват и всичко е ток и жици

Аз си поръчах кецове от sportsdirect, но ще ги доставят на 20-септември FuckingFreak ти какво си поръча

Повече от фен Аватара на pepochko
    pepa97 от кое училище си ??

Град
    България
    На 14 ще ходя да се запознавам с класа,вече знам,че паралелките с испански са 'а' и 'б' значи ще съм 8 а или б клас..Нямам търпение

Цитирай Първоначално написано от N1K17Y123 Виж мнението
    Аз си поръчах кецове от sportsdirect, но ще ги доставят на 20-септември FuckingFreak ти какво си поръча
    Маратонки adidas (баси, най-яките са...), джапанки playboy :Д, две бели ризи с къс ръкав и една тениска - за в даскало, както и комплект ластици.
    Аз ще съм "б" клас, както си бях и до сега.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Е това вече е черешката на тортата...
    Дам .. -_-

Град
    София
    Аз ще съм Б клас, много съм happy!
    Днеска има род.ср и зайците ще се срещаме тогава..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си