.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 61
    Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Добре че написаха отговор преди теб. И откъде точно са дошли? Знаеш ли колко поколения са родени тук? Като са с българско гражданство какво правим?
    Еее ще рече човек, че са ме спасили. Азия .... иначе могат да се интегрират, ама те нямат желание.

Повече от фен Аватара на evilgirl95
    Ами за какво да имат желание.. помощи им се дават от всякъде.. ядене.. пиене.. живот.. тока като не си го платят не им го спират(не дай си Боже някой българин да не си го плати.. откачат те на първия ден и айде после глобичката).. вода не плащат.. какво им трябва.. то рай така.. и аз да съм .. и аз няма да работя.. ех да има някой да ми плаща всичко..
    .. за мене те не са български граждани.. данъци плащат ли?
    мамка му колко ги мразя.. ама да говоря няма смисъл.. само ще се повтарям и ще казвам това, което всички знаят.. В концлагер искам да ги пратят..не в Индия да си ги приберат.. ами в концлагер..
    ..заради такива деградирали хора ме е срам да призная от кой град съм.. защото тука е най-големия ромски квартал.. и като чуят за моя град хората ни мислят за някакви изроди..защото живеем деградирали хора..деградацията повлича и нас..младите хора..които искаме да успеем..

Голям фен Аватара на toad
    Хайде и аз да почовъркам тази болна за обществото тема

Държавата ще строи 30 065 жилища за ромите ( за 1,26 млрд. лв. )
    http://fakti.bg/imoti/10397-dyrjavat...shta-za-romite

Аз не съм политик , но в момента се сещам за няколко метода , с които да се ограничи раждаемостта на кафевите и да се извлекът ползи от тях и то без да противоречат на Конституцията и на международните актове за защита правата на хората и т.н. Истината е , че на някои хора им е изгодно да се развива така демографската картина на страната , но какво да се ядосваме сега , като нищо не можем да направим .

Много мразя хора дето казват, че нищо не може да се направи.

Слушам те

Ами аз предложих- концлагер ..
    .. не сега сериозно.. ами може би нещо като в Китай, за да се намали прираста им.. защото да ти кажа в моя град се виждат повече цигани по улица, отколкото българи.. или пък да им се намалят помощите.. защото мизерно съществувание, при което можеш да осъдиш държавата е под 1 лв. на ден.. а те получават над 1 лв.. нека да ги оставят с минимума.. или пък да им спират тока като не си го плащат (това най много ме дразни.. ние им плащаме тока мамка му).. да си плащат водата.. ако не искат да плащат данъци над салмите си да ги изгонят от Бг.. защото не плащаш ли данъци, не си никакъв гражданин.. а като не са, да се махат..
    .. може да се постигне със стачка.. е има опасност да стане гражданска война.. ама все още са по малко от нас.. а и на мене не ми се живее в общество , в което съм роб на деградирали хора, защото като такъв се чувствам в тоя тъп град.. дето като чуят от къде съм и ме приравняват с тях.. и не само това ами трябва и често да слушам по улицата как някакъв си мазен мангал ми подсвирква и ми вика "ни знайш ко ти мислъ"..
    .. не аз не искам да живея в такава България.. решението - хващам калашника и мама им ебавам..

Разбирам недоволството ти , но не предложи нищо реално осъществимо . Намаляне на помощите няма да помогне особено , тъй като и при намалени помощи ще им бъде изгодно да продължат репродуцирането си . Знаеш и , че припечелват не само от социални ,а и от просия , кръводаряване , донорство , продажба на деца , кражби и пр. Те нямат държава и няма къде да бъдат изгонени , а и са български граждани и изселването им е практически невъзможно . Също така виждам , че имаш в предвид протест , а не стачка , защото стачка правят различни социални групи - предимно работници . Та и протест няма да свърши работа , защото на този етап това малцинство е все още важно за определени хора . Най-много да насъскат жандармите срещу цивилните и да се разбягаме , след като пуснат гас и ни запукт с палките . Взима се в предвид , че и останалите данъкопладци все още могат да ги издържат , така че засега за нашите управници няма проблем . Доколкото знам , около 1 млрд лв годишно от бюджета отива под формата на социални помощи за тях + разните кражби , които извършат , то предвид това за жалост мисля , че още дълго ще можем да си ги отглеждаме по този начин .
    Последно редактирано от toad : 09-11-2012 на 21:58

Супер фен
    Град
    Пловдив
    ЕС трябва да постигне договорка с Индия и ромите, които искат да се преместят, да получат финансова и логистична помощ от ЕС. Не е невъзможно просто трябва да бъдем категорични, като французите.
    Времето изтича, минават години ..
    а вас, палячовци, омразата ви поддържа живи!!

Западните държави умишлено отслабват източните с всякакви възможни средства , за да нямат конкуренция , а ти искаш сега изведнъж да тръгнат да помагат ? От друга страна Индия е една от най-бързо развиващите се държави и точно паразити не им трябват.А и изобщо подобна договорка граничи с абсурда.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    ^ Аз не знам защо се хабиш. Те двечките и за ирония не са годни даже.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

^ Макар и за неосъществими работи .. поне мисля за нещо и се вкарвам във филма.. в който тях ги няма.. пречи ли ти нещо .. предпочитам това, вместо цял живот да си повтарям, че ще ги търпя ..
    .. апък знае ли човек.. може един ден да се отървем от тях.. аз вярвам, че може да се направи нещо..
    Последно редактирано от evilgirl95 : 09-12-2012 на 11:52

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Колкото и да си скубем косите нищо не можем да си направим. И аз например съм си мислила, че трябва да се въведе закон повече от три деца - спиране на детски. Логично щом имаш повече от 3 деца значи си финансово осигурен да ги гледаш. Затова детски до 3то дете и така ще се намлят средствата, които отиват по тея бохеми..

Цитирай Първоначално написано от bilqnavod Виж мнението
    Логично щом имаш повече от 3 деца значи си финансово осигурен да ги гледаш. Затова детски до 3то дете и така ще се намлят средствата, които отиват по тея бохеми..
    Напълно съм съгласна... или да спрат помощите на абсолютно всички безработни (освен ако не са съкратени). Защото има и безработни българи.... но все пак анистина трябва да се направи нещо с тези мангали... аз вече дадох една идея - кастриране но вече сериозно - при всяко дете след третото, майка и бащата да плащат на държавата еднократно по примерно 1000лв и самото дете да няма право на никакви помощи - с увреждания, без, няма значение, щом раждаш повече от 3 деца, имаш достатъчно средства да ги отглеждаш, а и трябва да си правиш сметка, че шанса да ти се падне дете с увреждания не е много малък. Пак почнах с дълги коментари, но както и да е, това е един начин. Също така, да принудят всички роми да си платят всички сметки било то за вода или за друго, всички данъци, които е задължен да плаща един ГРАЖДАНИН на държавата ни - щом искат да ги смятаме за равни, нека и те се държа ткато такива, да си го заслужат, а тези, които не го правят, да се спират всякакви детски, помощи и незаслужени приходи. Това е ... като се орежат малко парите, ще се оправи проблема и ако още сега ги накарат за всяко тяхно дете след третото, било то осиновено или не да платят по 1000лв .... ще видят дали ще раждат отново. Ако не... не знам.. ромито към кого са се обърнали, че ги дискриминират? И ние да се обрънем към същия държавен орган.. и... да кажем, че ни дискриминират в собствената ни държава и да им обясним всичко написано и там не знам.. да стане нещо, ако не.. да почваме да кастрираме многодетните семейства, разчитащи само на помощи. Извинявам се за дългия коментар и предполагам, че вече ви е писнало от мен Ако и това не подейства... дайте да ставаме мангали - по-добре ще живеем

П.С. не ми се проверява за правописни грешки, ако има - извинявам се отново.

Мега фен
    От всичко написано само идеята да се водиш циганин ми допада най-много - по този начин си един вид "над нещата". Останалото е хубаво... ама няма да стане.

Цитирай Първоначално написано от bilqnavod Виж мнението
    Колкото и да си скубем косите нищо не можем да си направим. И аз например съм си мислила, че трябва да се въведе закон повече от три деца - спиране на детски. Логично щом имаш повече от 3 деца значи си финансово осигурен да ги гледаш. Затова детски до 3то дете и така ще се намлят средствата, които отиват по тея бохеми..
    Идеята не е лоша. Преди време имаше и друга идея - държавата да плаща детски надбавки за ВСИЧКИ деца - не само за тези, чиито родители получават ниски доходи. Все пак всички са деца на тази държава. Мисля че има подобна практика в Испания, но не съм съвсем сигурен.

Мега фен Аватара на draid
    Какви данъци ще им налагате за над 3 деца ? За ограничаване на раждаемостта има много лостове, но те са приложими само при нормално общество, което извършва задълженията си. Няма начин да вземеш филия хляб от празна чиния, също както няма как да вземеш пари от циганин дето не е виждал 20 лв на цяло. Единственият шанс е да се итегрират, а тези които не желаят да учат, да ги пращат по заводи и мини да работят за някакви пари, поне да има някакъв смисъл от тях, а не да са като тумор за обществото.

Цитирай Първоначално написано от evilgirl95 Виж мнението
    ^ Макар и за неосъществими работи .. поне мисля за нещо и се вкарвам във филма.. в който тях ги няма.. пречи ли ти нещо .. предпочитам това, вместо цял живот да си повтарям, че ще ги търпя ..
    .. апък знае ли човек.. може един ден да се отървем от тях.. аз вярвам, че може да се направи нещо..
    Вкарвай си се във филма ,твоя си работа ,но идеята е да се измисли нещо разумно и реално осъществимо в нашите условия и в действителност да се приложи от някого . А не просто да си чешим езиците , защото сме афектирани . Идеята за рязане на помощи след 3-то дете е добра , но основанието трябва да е друго ,а именно липса на средства в условия на криза .Толкова . При това положение никой няма да може да ни каже нищо и няма да могат да ни оказва натиск отвън . От там нататък промяна в условията за получаване на помощи , мащабни програми в селското стопанство с тяхно участие , ефективни присъди при сериозни нарушения , за което ще трябват още затвори , повече правомощия за полицейските органи , промяна в изборният кодекс и т.н. Но отърваване във буквалният смисъл от тях е невъзможно . Изпуснахме момента за това още през ВСВ .
    Последно редактирано от toad : 09-14-2012 на 15:57

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Въпреки, че притежават характеристиките на хлебарки, не може да ги изтрепем до крак. Пак добре, че се опитват да ги интегрират, но парите които им дават със сигурност идват от нашите данъци.
    Справянето с тях е трудно, защото искат всичко наготово. Как правителството ще накара хора на които не им се работи да работят ? Знаят, че може да минат между капките затова не си помръдват пръста. Как ще ги глобяват като те се издържат главно от помощи, кражби и някои незаконни дейности ? Правосъдието също не ги плаши...
    Ще дойде ден обаче в който няма да са останали и българи в тази държава, тогава няма кой да има да им дава помощи и ще измрат като мишки или чак тогава ще се сепнат, че така не може...ама ще е късно вече.

http://meganews.bg/%D0%91%D1%8A%D0%B...Id/15644/.aspx е това им е основния проблем на това племе...мързеливци

Град
    Близко до Трансилвания
    Интеграция?!Добре, съгласна съм.Бих била склонна.
    Въпрос №1:Защо аз получавам 30лв детски, уча като побъркана за да получавам 20лв стипендия, а цигането си стои в тях и получава 500лв. защото е цигане?
    Въпрос №2:Защо на циганите им построиха нови жилища, дадоха им ги на безценица и те за 2 месеца ги направиха като бункери и бараки?
    Въпрос №3: Защо когато кажа, че искам дискриминацията да спре и, че трябва да се направи нещо с тази огромна маса от хора ме наричат расистка?
    Въпрос №4:Кога чичковците с лъскави костюми няма да разберат, че с 300лв не можеш да оцелееш освен ако не живееш в кашон, нямаш сметки, нямаш дете и пр. и не започнат да дават нормални детски, нормални стипендии и пр на БЪЛГАРИТЕ?
    Въпрос №5:Защо когато едно момче на 27 години има приятелка на 16 години(примерно) бива осъдено за педофилия, без да е докоснало момичето, а циганка на 13, ражда от мъж на 30?
    Въпрос №6: Защо да си мърдам пръста за нещо като мога да си изкарам фалшиво медицинско и да получавам повече пари?

Когато някой ми отговори на тези въпроси, може и да си променя мнението.Виждайки обаче изникващите цигански палати, докато циганите по телевизията реват, че нямат пари.Как да го повярвам?Защита на човека?Това не са хора.малките циганета не са избрали родителите си, и не може да ги обвиняваме, но трябва да се направи нещо спешно.
    Радвайте се на живота, а не на неговия смисъл - Фьодор Достоевски

Аз не знам има ли някой да не се дразни на това, че контрольорите в градския например винаги пропускат циганите.....

Повече от фен
    Това е така, защото българите сте овце.
    Бееееее!
    Ние имаме привилегии, защото на практика управляваме вашата държава.
    Ако си мислите, че нещо зависи от вас, то жестоко се лъжете.

Има само един начин да се спре размножаването на мангалите, да така ще нирачима - мангали, но българите също няма да го одобрят вероятно. Ако майките получаваха много високи детски - 600-700лв, но САМО за 3-4 месеца и после спират абсолютно всичко, нещата ще се оправят, майките ще си тръгнат на работа на примерно 4 часа, ако е възможно и ще плащат на някой да им гледа детето, но това в България няма как да стане, защото заплатите са много ниски, но ако случайно стане....ще им много недоволни. Иначе за второ дете - 1000лв, на трето - 1200 лв и т.н., но...след 4 месеца спират всичко. За да решим проблема и със заплатите - примерно, за вс служители на ... да кажем общината - САМО ДОКАТО РАБОТЯТ - 600 лв детски, до навършване на 3 години, после вс държавни служители - пак 600лв детски и т.н вс, които работят. Но един мангал не може да работи в общината или нещо такова. Тоест, мангалите няма да получават детски, което значи, че няма да имат по сто деца. Но естествено и повечето българи няма да са съгласни 4 месеца майчинство и става проблем, но пък ако са съгласни на 600 лв детски - все ще отделят 300 за бавачка....и 300 си остават чисти за тях. Ето това е начина...

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    В цяла Европа има такива истории, и оттам дойде тази обич към малцинствата
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Съгласен съм с ellie1398, че трябва да се дават детски надбавки само на работещите. Според мен, трябва да има принудителен труд за тях - работа по мини, ниви, ферми и пр. , но при минимално заплащане или без такова

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Едно време като беше тоталитаризъм, циганите бяха под контрол(даже българите ги убиваха и никой не ги съдеше, докато днес е обратното), а и имаха работа и не бяха гладни, нито смееха да извършват толкова престъпления.
    В такива бедни държави като нашата демокрацията става хаос и свободия.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си