- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Можете ли да готвите?
Можете ли поне да си намажете една филия, де?
Е, не че нещо ся!
Ако някой може да готви да каже какво? Може и по простички яденета. Не е късно да се научим нали? Има време![]()
Могамогамога
Днес съм супер доволна от себе си. За обяд направих зелена салата с авокадо и доматки, о и пълнени гъби. След малко ще ходя да правя шоколадови мъфини и утре ще направя за закуска чийзкейк.
номномномномном
hi diabetes
^^ Брей много креативно.
Абе, мога да правя някои неща. Някой път се получават, друг път не. Най ме бива: таратор, яйца, някоя друга супа...хм и тва е засега![]()
А забравих да кажа - салата мога, много салати съм правила вкъщи. Редовно майка ми отстъпва да правя салатите.
Мога, да.
Правила съм лазаня, за която още ми се молят да я направя пак. Беше с две плънки вътре, по рецепта на една приятелка.
Готвила съм много неща, различни нестандартни салата (със сурови гъби; с ягоди; с портокал...)
Мога да готвя и по рецепта, ако нещо не знам как точно, изобщо не ми е проблем. Добавям разни неща от себе си.
Понякога сама си измислям рецепти, експериментирам и се получават добре.
Обичам д аправя сладки неща. Всякакви мъфини - с портокал, сладко от смокини, от боровинки, шоколад; дори солени - с шунка; кашкавал; сирене...
Не готвя всеки ден и за това обичам да го правя.
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Не, не са толкова креативни. Просто и аз се опитвам.. До скоро не можех и таратор да правя. :д Пък и не съм фен на супи, пълнени чушки и мусаки.
До сега не е имало нещо, което да съм решил да го направя и не се е получило .
У дома готвя предимно аз ( сякаш има кой друг ) и поне съм сигурен, че няма да остана гладен,
защото няма какво да се яде ..
![]()
Не, изобщо не съм про. Аз също не готвя всеки ден и за това като го правя трябва да е нещо различно, което не го ям всяка седмица. :д
^^ Sun Smile това е прекрасно. Наистина можеш ли да ми дадеш рецепта?
Сместа е супер лесна. Има я в интернет, аз от там съм си ги записала.
Аз ги правя в една специална форма, с едни хартийки отдолу( но може и без тях)
Формата си я взех от Метро.
![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
Много лесно и бързо стават. Не пълниш формичките до горе и може да слагаш вътре почти всичко.
Научих се да ги правя заради един бивш (може би) съфорумец, който много ми говореше за тях![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
Благодаря ти, много! Обожавам всичко що е замесено с плодове. Много ще ми е приятно да си ги направя тези мъфини. Супер! Наистина ти се отдава да готвиш. Много добре ти се получават нещата, продължавай така. Наистина съм очарована![]()
Тези мъфини са много вкусни .
Често си купувам от супермаркета, но не съм ял домашни .![]()
Не очаквах да не си ял домашни. Направи си тогава, ако не - аз ще ти направя.
Иначе стават с парченца ябълки, портокалови и лимонени корички, смокини от сладко, вишни, череши от сладко; с шоколадови бонбони, но потъват в сместа до дъното; Със сладкото от боровинки стават лилави и изглеждат доста странно, но са много вкусни![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
Мога да наготвя квото си поискам, стига да имам рецептата.
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\