- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Изправяне без преса,сешоар и други препарати!!!!??????!!!!!
Помощ..косата ми е супер чуплива ,а и сега с крив бретон.Чух всякакви глупости за изправяне на косата с ютия........пробвах и с сешоар ,и с преса ама все пак не искам да я горя.четох и за изправящия коса GLISS ASIA STRAIGHT -пълни глупости.та това е проблем на много така че помагайте.веднъж влязох в един сайт,където някакъв показваше как да си изправим косата като я завиваме с някакви хартии -не съм сигурна....докато май е мокра ли какво МОЛЯ СПОДЕЛЯЙТЕ МНЕНИЯ..МОЛЯ
siiiiiiintiiiiiii
Няма как да си изправиш косата ХУБАВО без преса/сешоар/ютия. Единственото друго решение което знам,но не е много надежно е шампон/балсам за изправяне.Не очаквай "поразителен" ефект.Просто заглажда косата,но щом твоята е много чуплива не знам дали ще се получи нещо.Ето такъв шампоан използвам аз и съм що годе доволна - http://www.ivis.bg/products_images/s...w_38891911.jpg .Ако все пак решиш да я изправяш използвай термозащитен продукт преди това,за да я предпази поне малко .
НЯМА друг начин!
А това с ютията трябва да си луд, за да го направиш!
Оф все едно питаш хората как да отслабнеш без диети, тренировки и тн..няма начин. Или си копувай скъпи термозащитни продукти или се приеми такава каквато си.
И аз в момента съм с този шампоан и балсам на GLISS и много ги харесвам, но не съм забелязала да са ми изправили косата.
Единствения вариант, за когото се сещам е да се сушиш на вентилатор.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Всъщност зависи от косата. Ако има по-тънка и поддаваща се на обработка коса ще стане.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
С ЮТИЯ ?????? Не, не, никога не бих си подложила косата на това! Аз също имам чуплива коса и си я харесвам страшно много, даже някои са ми завиждали за нея, не разбирам защо ти е да я изправяш? Даже за 1вия учебен ден ще си я оплета на плитки, за да стане още по-чуплива! Къдриците са красиви! + Не знам начин за изправяне без топлина, а не мисля, че вършат голяма работа шампоаните, те не са магически, а просто я заглаждат, както ти казаха. А ако толкова искаш да я изправяш - преса,но за да не се гори толкова използвай термозащитен продукт.
ЮТИЯ!??? ... веднъж една приятелка ;s ... ох няма нужда да разказвам ..изправяше се с ютията .. сама се сещаш какво стана ;д![]()
Боже, кво толкова се възмущавате? Вие да не мислите, че лягаш на дъската на гладене и се почваш с ютията?! Доколкото знам, отгоре се слага кърпа или някво по-дебело парче плат, а не жулиш директно с ютията, мислете малко.. По темата-такова животно нема, ти искаш хем да не я гориш, хем да си с права коса.. прекалено хубаво, за да е истина :д
Не знам дали ще подейства при теб, а и не звучи логично, но на мене ми се изправя (не изцяло все пак), когато си ливна на главата произволно комбинирана смес от яйца, кисело мляко и отайката от чая ми :р После просто миеш хубаво с вода. Става доооста яка.
always late but worth the wait!
Тези продукти за изправяне не са нищо повече от реклама, за да се купуват. Те имат свойството да подпомагат изправянето със други средства - сешоар и кръгла четка или преса. Подпомагат за задържане на прическата. Няма как един шампоан да промени формата на косата ти щом генетично имаш чуплива коса.Ако искаш да е права, трябва да я гориш. Има и трайно изправяне във фризьорски салон, но е много вредно.
Бях чела ,че изправянето на косата със сешоар(със студената струя)не е толкова вредно за косата....дали е вярно??
siiiiiiintiiiiiii
Ами щом не искаш да си гориш косата ти препоръчвам http://angelcosmetics.mymall.bg/prod...B8-250ml.html# ето този балсам. След като се изкъпя, докато ми е още мокра косата го нанасям. Слагаш съвсем малко и се едно я решеш (но с пръсти). Лично при мен има ефект. Надявам се да съм помогнала.
![]()
Перманентно изправяне при фризьор. Да, уврежда, но не колкото ежедневно използване на преса. Цените зависят от града, салона, дължина, състояние на косата.
Има и един друг, малко балъмски вариант - след като се изкъпеш и косата ти е почти напълно изсъхнала я вързваш на кок отгоре на главата си и стоиш максимално дълго време. Може и да се спи така. Няма да стане права, по-скоро леко вълниста, но определено е вариант ако ти е много бухнала и хвърчаща по принцип.
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
Ако имаше такъв вариант, едва ли някой щеше да използва преси.![]()