.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Бързо сършване....помогнете

Здравейте!
    Нека това за което Ви питам да ми отговорите/посъветвате наистина хора които са наявсно.
    Имам следния проблем бързо свършвам.Имам в предид под бързо 10тина мин.Има ли препарати които да удължават сексуалния акт и да мога да се контролирам.Пробвах с няколко препарата "камагра"...и др.но ефект няма.Все същотото.Немога да се плача от секс почти всеки ден го практикувам....Може и билки да са може и на хапчета,стига да не е нещо вредно....!
    Нека само запознати и пробвали да пишат.
    Благодаря Ви предварително и лек ден.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Durex Performa уж имат лубрикант за по-дълго задържане, не съм сигурна колко помага обаче.
    Може да пробвате с френска преди това, да свършиш и после да правите секс.
    Ако не помогне, поне не ви пречи да опитате.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Вапроса е не е да намеря начин за дадения момент а нещо-препарат,хапчета,билки с които да се получи траен ефект.
    Благодаря Ви все пак за съвета!

Durex Performa.. Имат някакъв обезчуствителен гел с който лично аз немога изобщо да свърша, колкото и да се опитвам.

Иначе за траен ефект - всичко е в главата. Имаш ли контрол горе, ще имаш и долу.
    Последно редактирано от Alchemist : 09-14-2012 на 11:30

Повече от фен Аватара на Foxa^
    Нали знаеш как се стига до "Карнеги хол" ? С упражнения

Доколкото разбирам това са презервативи.Аз с моята приятелка неползвам презервативи ......(((

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    10мин. по принцип са си добро време за полов акт.

Супер фен Аватара на ccdesigns
    10-15 минути са достатъчни за 1 хубаво ебанье. Иначе може да одиш да се обрежеш, намалявало чувствителността уж. Или си намери грозна приятелка. Ма го има риска да не го вдигнеш.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Брей че си остроумен...........

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Сериозен съм.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Голям фен Аватара на iwwo_
    Предлагам ти когато правиш секс с момичето си и усещаш, че ще свършиш спирай за няколко минути, през това време я целувай, говори и хубави неща или просто и прави френска, докато се успокоиш малко. След това пак действай и така спирай за няколко минути. Опитай!

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Durex имат презервативи за удължаване на сексуалната възбуда. Преди ги бяхме пробвали с моя приятел и определено акта продължи малко повече от обикновено. Или поне аз останах с такова впечатление.

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Абе човека не ползва презервативи не видяхте ли. Отивай да се обрязваш, верно намаля чувствителността, и като гледам това може да ти е единственото решение, тъй като искаш траен ефект.
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    ^ Ами, ако почне да ги ползва(презервативите) може и да не свършва за 10 мин.!

Има толкова много подобни теми(и статии), много ли е трудно да се поразрови човек малко, вместо да се "хвали", че всеки ден прави секс, и то непротектиран?!

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    В Performa има някакъв минимален процент Бензокаин.
    Колкото по темата :
    Всичко е практика и нагласа.Трябва да си хванеш цаката...
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Като искаш прахчета,препарати и тем подобни,отиди в някой секс шоп,там ще намериш,има пръскала,капки и т.н. Има и "специални" презервативи ,но общо взето са като дюрекс перформа
    >>DjBelev<<

А и още нещо се сетих.Възможно ли е и от честата мастурбация да се получава така ...?

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Как така да се получава? Да свършваш по-бързо или по-бавно? Когато маструбираш свършваш по-бавно, според мен. Но ако не си правил секс, не си мисли че като плющиш всеки ден ще свършваш по-бавно, секса и маструбацията са коренно различни.
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Цитирай Първоначално написано от nikolayrts Виж мнението
    А и още нещо се сетих.Възможно ли е и от честата мастурбация да се получава така ...?
    Да, възможно е.
    Но да знаеш, че 10 минути не е бързо свършване.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си