- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свършване в устата ?!
И аз винаги съм се чудила ... Кво, бягате до мивката да плюете ли ?
И аз някой път не съм гълтала, обаче приятелят ми като свършваше, натискаше с ръка, за да не излиза нищо и така..
Wtf , как така
иначе аз ниокгиш не съм искал или имал желание да ми гълтат спермата, супер гнуснярско ми се вижда, аз сурово яйце не мога да изгълтам щот ще си изповръщам червата, а да карам някое момиче да ми гълта спермата се е .. абе не ми допада идеята
ианче съм всършвал в устата на момичета.... след тва плюят и така, а имало е и случаи като се загуцат нещо и после кашлят 5 мин след тва та общо взето и тва не ме кефи мн мн
не виждам кво лошо има като момичето ти прави свирка да свършиш в устата и и после да ги изплюе или да свършиш примерно на корема си и после да се избъrшеш с мокри кърпички, или ако е клекнала пред теб може върху тялото и да свършиш или да даде шепички
абе варианти много щом не и/ви допада идеята да гълта
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Този път ще ти го кажа със съвсем нормален тон: говориш глупости. Може да ти се повдига от различни вкусове или миризми, но то няма нищо общо с гастрита.
Аз съм повръщала и от синьо кьорасо и коктейлчета, но не е заради, това чеимам гастрит. Не се излагай, моля ти се.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.