- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Ампутирана ръка и тубичка лепило
калето е старомодно.
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Ми ние сме старомодни хора, бре.
http://www.youtube.com/watch?v=mJS8j9YYB9w - още мислим това за неземно яко.
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Виж с'я с калето трябва да си нежен - ако трябва и 20 пъти ще пълниш пликчето и ще дишаш. То от веднъж няма как да те хване напълно цялото, най-много да изсъхне. Разпределяш го на порции. Иначе, за да те хване, както трябва се изисква най-малко тубичка.
Не иначе, лично за мен не си струва... Освен, ако не си мн закъсал.
не заслужаваш.
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
А заслужавам ли снимки на готината ти приятелка за която се представяш?![]()
не, не носиш ФП и не друсаш
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
Дишал съм кале няколко години, знам всички трикчета и т.н. Висш калеман съм хехехехаха. Е да де, аз това казах - разпределях го на порции, 2 пъти по половин тубичка в единия ъгъл. Като е по-малко от половин тубичка не ме хващаше. Като е по-малко правих помпи, много бързо хващаше от тях. Калето винаги си е било най-якото, мани треви, амфети, пико и подобни лайна...
Последно редактирано от Afternoon : 09-07-2012 на 17:09
Ooo горкичката, ти даже помпи не знаеш как се правят? На много нисък левел си значи...![]()
Ма, и на мен ми е любимо да си инжектирам калето...В сърчицето. Цинично и романтично.![]()
Та накратко, драга Джесика, помпата се прави така: Притискаш с едната ръка торбичката, но не където е лепилото в ъгълчето а малко по-нагоре, правиш бързи движения с тази ръка напред назад, един вид помпиш, ако разбираш какво имам предвид. Получава се нещо като вакуум в торбичката. Но задължително трябва много бързо да помпиш, иначе не се получава яко. 1 минута бързо помпене и идея си нямаш в какъв филм се вкарваш. Няколко часа халюцинации, не знаеш къде си буквално. Пробвай някой път, ако го направиш правилно ще видиш за какво става въпрос...![]()
Радвам се, че се разбрахме хахаххаха. :P
Тц-тц-тц защо учите децата как да се друсат? Сега вече не е уникално и шаренкууу :С
Пръски мозък се сивеят
Аз като малък много обичах да дишам изпаренията от суров бензин, в такива филми съм се вкарвал![]()
Последно редактирано от Oy7ofCon7roL : 09-07-2012 на 17:43
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Какво има 4 крака и една ръка?
Доберман на детска площадка.
Иуууу <3333
Пръски мозък се сивеят
Агнецо какво мислиш за изкуство? :/
Пръски мозък се сивеят
К.
А какво мислиш за музика?
Аз, че е ами знам ли.... музика. Ама ми е интересно твоето мнение, щото в хороскопа на зодия ръка пишеше, че си мъдра и много интелигентна, та реших да почерпя малко от тебе акъл. Нищо че в моят хороскоп пишеше, че зодия ръка не е подходящ партньор за зодия слива... :/
Пръски мозък се сивеят
Какво да мисля? Че е музика! Но от друга страна нищо не мисля.Това е тема, която може да се обсъжда цял живот и все да има "ами, ако" или "или".
Мани ги тия скучнички професорски разговори - дай да си говорим за нещо веселко и интелигентно - клюкички, хороскопчета, нещо а-у. Не ставай простачка. К. ^____^
В моя хороскоп пише, че съм голямо моралистче, 'щото Ракия е в Шопска салата, а моят асцендент е второто!!Омг!! Това е знак от задгробният живот! :3
Веднъж отидох в тоалетната и докато правих чиши-пиши-дриши-с-миши се бях завила с един парцал и се разплаках. И аз не знам що. Обожавам да чувам шумът на течащата вода, промиваща тоалетната чиния. Кара ме да се чувствам у дома. мхххх <3
Не вярвам в таблицата за умножение и деление. Затова ще уча математика. ^__^
К.
К'во мислиш за зодия некрофил с асцендент Аушвиц?
Ох ами... не знам какво да мисля. Смисъл мен не интересува само моята си зодия - ръка. Много се кефя когато ръката е в Памперс. Това е между Цицолино и Миризлино, нали се сещаш. Ами зодия некрофил в асцендент Аушвиц... ми не знам какво да мисля, смисъл нянакво противничко ми е такова... не мисля че ще се получи някакво съчитание на ръка с некрофил... ма знам ли смисъл в мойта психо книжка не пише нищо таквоз... та кО речИ? :3
Пръски мозък се сивеят