- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За колко време сваршва едно момиче ако я лижеш ?
Въпросът ми е прост за колко време сваршва едно момиче или жена все едно ако я лижеш нали нормално. Любопитство :П Момче 15 години мерси че ми отгорихте.
И аз питам кво значи нормално лизане, за да ти отговоря?
Нагоре-надоле ;D
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Строго Индивидуално е за всяко момиче/жена - някой свършват за 5 мин други и 3 часа да ги лигавиш няма да свършат.
Също зависи и от момчето, а като те гледам че си на 15 нито ти ще лижеш хубаво нито евентуалната "свършваща" ще свърши ..
И какво ДА ФАК значи нормално лизане , нима има ненормално ?
ако има искам да знам , някой да ми обясни разликата , моля ви явно съм изостанал с маТряла..![]()
Последно редактирано от AnarchyBoy : 09-16-2012 на 09:03
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
За 3 минути, 42 секунди и 2 стотни.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
малък си за такива неща наблягай над уроците
ОДИН!!!
iskam da kaja ei taka dokato si q lije6 kakto si iska6 :P ....
hora prosto sam lubopitenkato sam lubopiten bih iskal da znam i u4a za va6a informaciq i sam po4ti otli4nik
kefite ma ei ama as 6e sa nau4a da va qd pak i vie sigorni li ste 4e ne sam lizal ve4e i ne mi zadavai te tapiq vapros lizal li si taka 4e prosto kajete mnenieto si kato normalni hora bez prostotii prosto da znam iskam KO TOLKOVA STANA |-( |-( |-( |-( |-(
оценките не са фактор за интелект или зрялост
ОДИН!!!
Постовете ме погубиха!![]()
Марио, вече мА е яд и сАм сигОрна в теб, затова няма да ти зада вам тАпи вАпроси!![]()
Успех, все пак. Отговор няма да ти дам, щото ме е срам...![]()
as v tozi sait nikakvi temi nqma da puskam ve4e to u6 kat si lubopiten da ti otgovorqt to semo ta sadqt kolko si tap det gledah edin laf v Amerika pita6 i tiotgovarqt v rusiq pone ti zadavat vapros pak balgarite nali sme nai umni po4vame da sa obijdame samo nqma ko da kaja vie ste nepopravimi ..................................
отиваме в кофата да се забавляваме с вашите простотии ... нямам думи ..!
Woah, I almost gave a fuck. Try again!
as v tozi sait nikakvi temi nqma da puskam ve4e to u6 kat si lubopiten da ti otgovorqt to semo ta sadqt kolko si tap det gledah edin laf v Amerika pita6 i tiotgovarqt v rusiq pone ti zadavat vapros pak balgarite nali sme nai umni po4vame da sa obijdame samo nqma ko da kaja vie ste nepopravimi ..................................
В момента, в който почнеш да мислиш за "лизането" като за нещо повече от това - нещо, в което да използваш и устните си, да целуваш, да смучеш, да използваш езика си - да натискаш и описваш кръгове... е тогава, може и да постигнеш успех по въпроса и да сведеш времето до 2-3 минути.
няма нужда си прайте труда да пишите то вие нямате оправия у България вече поне че се махнах от там мерси за смотаните коментари ади чао неща повече да коментирате...........