- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Колко книги имате?
http://prikachi.com/images/376/5278376i.jpg Ето това е моята библиотекаГоре-долу около 70 книги са май не съм сигурна ... не е кой знае какво, но се опитвам да я обогатявам повече и повече
И вие качвайте снимки, лично на мен ми е много интересно да видя и вашите библиотеки
![]()
I don't care if everything is black and white... 'couse my world is colorful =]]
М... в моята стая също може да се каже,че са около 70 макс. Иначе и в хола имаме книги, там са повечко. Доста от тях не съм ги чела,защото все се занимавам с нещо друго,но пък и повечето са романи на майка ми,пък аз ...рядко се сещам да се зачета в нещо такова.
Николко !
Вие луди ли сте да четете бе ?
Излизам навън,забавлявам се,денся на чалга,пия,ям и хич не ми пука за някви си книги.
Кво ти дава книгата-нищо!
Губене на време !
Да не съм пенсионер да чета?
ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
Mc Hammer-Too Legit To Quit
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
Busta Rhymes-What's It Gonna Be
(4,6 милиона лв)
Missy Elliot-She's A Bitch
(3,9 милиона лв)
САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !
Надявам се е иронично казано, защото това, дарлинг: противоречи на това:
САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !
...или си доста противоречива личност...
На въпроса: достатъчно, за да се чувствам умна и образована млада дама!![]()
Миличка,естествено,че го казах на шега
А достатъчното никога не е достатъчно...винаги може още и още !
Най-вече при знанието.
Да разбирам,че рядко четеш,а може и да греша...
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
(4,6 милиона лв)
(3,9 милиона лв)
стига сте се дразнили!didencetto7,харесва ли ти сагата Здра4?
И аз така предположих, но ми е малко трудно да разбирам хората в интернАт.Извинявам се, ако съм прозвучала хапливо.
Мъж си, ама...
![]()
![]()
Така е!А достатъчното никога не е достатъчно...винаги може още и още !
Най-вече при знанието.
Да разбирам,че рядко четеш,а може и да греша...![]()
Разбира се, че чета и смятам да го правя, докато някоя буква не реши да ме удари в окото и ослепея...
Още веднъж се извинявам...![]()
Всъщност ми хареса адски много и бях прочела всяка книга за по 2 дена, не ми се правеше нищо другоНо това беше още като излязоха- сега с толкова много книги за вампири на пазара въобще не ми се занимава... даже и филмите на Здрач не ми се гледат...
I don't care if everything is black and white... 'couse my world is colorful =]]
Доста малко са, тъй като преди все от библиотеки си вземах да чета по някоя книжка или назаем от приятели. От скоро си правя малка библиотека - 20 , 25 книги някъде са. Гледам да я обогатявам, колкото се може повече, когато имам финансовата възможност.
За жалост сега да имаш много книги в библиотеката си струва скъпо... Преди няколко месеца открих продавалник... преди това нищо не си бях купувала от там но след като стипендията ми е едва 20лв реших, че ще се примиря не всичките ми книги да са чисто нови и си поръчах няколко. Намират се и добри оферти... въпреки че пак бих предпочела да знам, че определена книга си е само и лично моя...![]()
Малко са. Никога не купувам книги, защото взимам от библиотеката.
аз имам още няколко такива просто този ми се наложи да го ползвам и остана в моята стая
Яд ме е, защото в моя град имам чувството, че библиотеките са останали на заден план...
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
(4,6 милиона лв)
(3,9 милиона лв)
Еее, хубава работа, ама мъжка...![]()
На любимата си книга /''Приключенията на добрия войник Швейк''/ съм се смяла с глас, така както на нито един филм.![]()
На въпроса, зададен от автора/-ката, не бих желала да отговарям с конкретно число, защото излагацията ми е в кърпа вързана. НО редовно имам взети книги от библиотеката, които, разбира се чета и... връщам!![]()
Както е писала една дама по-горе, не излиза евтино да имаш собствена библиотека.
И при мен това важи! Имам и друго хоби освен четенето, което, обаче, не мога да си взема на заем...![]()
Ха!Браво! Една добра тема. "Книгата е като градина, която носиш в джоба си".Това е една от любимите ми китайски поговорки.А за книгите : Аз съм си фентъзи любителка. Властелинът на пръстените,Хобитът,Децата на Хурин(всички на Толкин)просто ги обожавам.Голяма любителка съм и на Хари Потър и Здрач,но засега си ги взимам от библиотеката защото нямам пари да си ги купя;*
Също така и имам много енциклопедии.За Египет,Рим и др... Общия им брой е към 60
15 букви и 0 книги![]()
Нещата,които губим винаги намират начин да се върнат при нас,дори не винаги да е както очакваме.
Не е ли по-важно, колко книги си прочел, а не колко имаш? Защото познавам хора, чиито библиотеки са само за украса.
Богиня, ако не си чела "Барон Мюнхаузен", може да му хвърлиш един поглед. Приятно и доста забавно четиво.
Welcome to the Jungle...
В моята библиотека имам към 100 книги и енциклопедии, повечето от които са детски и съм ги чел като малък. Аз по принцип обичам да чета и за това гледам да си купувам поне по 1 книга месечно, но след като открих този сайт: http://www.bookdepository.com/ си купувам доста повече. От библиотеките книги не взимам, защото обичам книгите да са си мои и ми става тъжно като трябва да ги връщам.
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
Имам около 90 книги. Ехх, как искам да имам огромна библиотека ;3 хД