- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Тотално съм шокиран от тази статия...
„Здрач: Зазоряване – Част 2” – най-очакваният филм на годината
http://www.teenproblem.net/a/9-coolt...m-na-godinata/
Тая година излязоха Батман,Спайдермен,Мъже в черно,Непобедимите 2,Подземен свят,4та част на Борн и Отмъстителите....и ако ми кажете че най-чакания филм за тази година е Здрач...аз ще си хвърля телевизора с ДВДто и преносимата ми памет с филми през терасата и повече никога няма да гледам филми...
>>DjBelev<<
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Най-чаканият е "Хобитът".
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
най-очакваният?! you don`t say....
аз се чудя кво съм чакала 21 години.... добре, че беше тая статия да осъзная....
не знам как все още успявам да спя, въпреки вълнението за тоя филм...
(puke)
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Значи ви шокира тая статия, а не ви шокира това, че циганин помпи и ограбва 80 годишна в село Х, че България е най - бедната страна в Европа, управлението на държават ?
n00bs
Аз научих едно много важно нещо от здрач. След като го изгледах разбрах че мога да повърна много повече пъти колкото някога съм предполагала за 1 ден.
Ъъъ.. не знам кво толкова се впечатлявате. Всеки знае, че Здрач е най-голямата скорошна помия. Дори не съм го гледала тоя филм, не ми и трябва. Като чуя вампири, върколаци и тем подобни фантасмагории ми става ясно отвсякъде. Тъй че...
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
То всички явно са свикнали да ги тъпчат с голямата обувка, а те да си мълчат. Явно тва е по-добрия начин лии.. не знам.
Ще продължават да вдигат цените на храната, бензина, лекарствата и т.н., заплатите ще си седят мижави, а 'ние' щото сме свикнали да ни правят на луди и щастливи, просто ще си мълчим и ще си свикваме. Nice fuckin logic. Хората се вдигат на протести само когато опре здраво ножа до кокала, иначе всеки си трайка сред стадото с овце и тва е. Много хора си мислят, че като оставят всичко тук да гние и заминат за чужбина, всичко ще е наред, пък тях там ще ги приемат с широки обятия и едва ли не ще им целуват краката.Аре няма кво да говоря повече. Свиквайте си.
ПП: Водичке, нищо лично към теб, просто всеки 2ри в тая държава е с подобно мислене.
гледах дали има 10 минути от първата част, сестра ми си го беше свалила... и го спрях.
нЕма и да го гледам никога!
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
За всичко си има време и начини, стига да го искаме.![]()
>>DjBelev<<