.
Отговор в тема
Страница 3 от 9 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 213
    Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    Да съм те убеждавал?
    АБЕ МАХНИ Я ТАЯ ЛЪЖЛИВА БИБЛИЯ БЕ.Верни писания,тва ако са верни,тук съм затворен в няква илюзия се едно.Мама и тате де ми обеснявали.Ко мислиш,че става на тия дни.Аз като не съм християнин какво да ме вълнува друго пха.
    край на цитата.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Е какво съм казал?Казах си едно кратко мнение,да съм казал да вярваш в това?ц-ц-ц

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Напротив. Моята философия е, че когато правиш нещо- трябва да го правиш наистина. Когато не вярваш в Бог, ти не вярваш нито в сина Му, нито в рождението на сина Му, нито във възкресението, нито в светците, чиито имена носим. Казах , че просяците са нагли същества. Виждал си вероятно хора, които продават някакви малки неща за жълти стотинки, те не са просяци и заслужават уважение и помощ, но мангалът, който само ми се оплаква от държавата - Е НЕ !
    Когато си атеист, ти не бива да вярваш в абсолютно никакви религиозни неща и не бива да празнуваш религиозните празници Защото е глупаво да се биеш в гърдите "аз съм атеист" , а реално да не си.
    Съгласен съм с Вашето мнение, мила госпожице. Хората в днешно време пренебрегват сериозността на своите вярвания и са готови да направят компромиси с убежденията си, да ги нагаждат според собствените си илюзии и потребности. А това, за човек, който държи на себе си и има стандарти, е немислимо. Простете ми за забележката, но Коледата е всъщност езически празник, който християните са си откраднали, или просто им е било по-лесно да го нарекат Рождество Христово, отколкото да премахнат такъв древен празник като честването на зимното слънцестоене. Естествено раждането на Иисус Христос е просто символично обрисуване именно на този астрономически процес. На 23-24 декември денят е най-кратък, а на 25 декември Слънцето вече започва да се "изкачва" все повече на хоризонта, т.е. един вид Слънцето се възражда, носейки живот и щастие.
    Простете, малко се увлякох.
    Но с всичко останало съм съгласен, мнението Ви и стилът Ви ми допадат. Ще си позволя да "почерпя" Вас с частица от моето настроение, меланхоличният оттенък на поредният облачен вторник:
    http://www.youtube.com/watch?v=HMnrl0tmd3k
    А защо да не прибавим и малко дъжд? Дъждът прави всичко по-добро.....
    http://www.rainymood.com/
    Последно редактирано от Doctor_Satan : 09-18-2012 на 18:59

Благодаря за забележката, не знаех това
    Благодаря и за поздрава, който е точно в настроението от днешния ден и след малко ще си я пусна
    Както казах, аз не налагам на никого мнението си, но атеистите, пушачите и гейовете в днешно време прекалеко парадират за "права" , който и без това имат и опитват да наложат мнението си. Нямам проблем с тяхното мнение, но моето е различно.
    И така де, ето и от мен нещо любимо, за да не остана назад http://www.youtube.com/watch?v=VnCS25z18pI
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Голям фен
    И така де, ето и от мен нещо любимо, за да не остана назад http://www.youtube.com/watch?v=VnCS25z18pI
    Музикален вкус, достоен за интелигентна госпожица като Вас.

Потънал съм в необичайни размисли, в един иначе съвсем обичаен ден, и отново се лутам в двете крайности на пълно отвращение и нежно възхищение от света. Но винаги ми доставя удоволствие и утеха да общувам с изтънчени и душевно богати, млади дами като Вас. Благодаря ви, за което.

Колко красиво казано.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен
    що не вземете да се вземете................
    аз мога да ви уредя церемонията в Църквата.
    Последно редактирано от defender : 09-18-2012 на 19:55

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Тихо, малки човече...

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    И в първата брачна нощ:
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    П.П.С. Всички, които се бият в гърдите с "Аз не ходя на църква, аз съм атеист." Празнувате ли Коледа, Великден, именните си дни? Това са християнски празници и вие не бива да вярвате в тях ако сте атеисти. Нямате това право. Можете да празнувате Нова година, рождените си дни и до преди 20 години рождения ден на главния секретар на консомолската партия. Моля да не се връщаме в тея години, а? Че с разсъжденията си натам сте тръгнали.
    Коледа и Великден са езически празници. Никъде в библията не пише да режеш дръвчета, да ги украсяваш, нито пък да правиш козунаци и да боядисваш яйца. Дори да не вярват в някакъв си бог или пък в Иисус, хората могат да правят подобни 'ритуали', защото те реално нямат общо с тези лица.
    Колкото до мен, аз не празнувам нито Коледа, нито Великден, а имен ден - нямам. Смисълът от Коледа е абсолютно никакъв, печелят единствено хората от хранително-вкусовата промишленост, производителите на стоки покрай 'коледното пазаруване', а църквите припечелват някои лев от продажба на свещи. Децата очакват единствено подаръци, дори в Дядо Коледа няма нищо 'добро', по този начин единствено се манипулират децата да бъдат 'послушни', та да им остави 'добрият старец' подарък под елхата и изненада в коледното чорапче. Егати простотията. След като празникът свърши почти няма човек който да не е качил 2 килограма, остава единствено чувството, че си преял, остават и няколко хиляди отрязани дръвчета. Ех, колко екологично. Други пък си мислят, че като купят изкуствена елха са много еко, а тая пластмаса след това ще гние стотици години. Великден е същата глупост, яйца от години не боядисвам, нито пък ям изобщо, козунак съм опитвала веднъж през живота си и ми се отщя, продукт с бяло брашно, и бяла захар, колко здравословно. Гергьовден не празнувам, агнешко не купувам, за Никулден важи същото, не ям риба и изобщо не ме вълнуват тези традиции. Чудя се единствено, защо няма празник в който не се убиват животни, а се ядат плодове и зеленчуци примерно ? Пък може и да има такъв празник, но явно не е особено популярен. Защото хората не искат това, те искат да си ядат прасенцето, агънцето или някое друго животно, да гледат посредствени коледни филмчета, да говорят веднъж, дваж в годината как трябва да сме добри, да получат някой друг подарък и да покажат уж колко са религиозни.

Мега фен
    Прекалено битово гледаш върху тези празници, целта е друга.

^И комерсиално бих казала.
    В Библията не пише, но това са традициите. Аз съм изключително голям циник, но ми харесва да ходя на църква. И не ходя на големите празници, когато всички се скупчват и стъпкват. Ходя на именния си ден, защото в нашата църква има много красива икона на моята светица и я свързвам с детски спомени как ходя там с майка ми. Когато пътувам в някое градче винаги отивам в църквата им. Ходя и когато почувствам нужда. Действа ми успокояващо.
    Не съм с промит мозък и съм интелигентно момиче, което вярва в науката и така нататък. Вярваща без да съм твърде религиозна. Но пък спазвам традициите на християнските празници и една от най-големите простотии за мен е като ми тръгнат на дискотека на Бъдни вечер или Великден.. Толкова други дни няма ли?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Коледа и Великден са езически празници. Никъде в библията не пише да режеш дръвчета, да ги украсяваш, нито пък да правиш козунаци и да боядисваш яйца. Дори да не вярват в някакъв си бог или пък в Иисус, хората могат да правят подобни 'ритуали', защото те реално нямат общо с тези лица.
    Колкото до мен, аз не празнувам нито Коледа, нито Великден, а имен ден - нямам. Смисълът от Коледа е абсолютно никакъв, печелят единствено хората от хранително-вкусовата промишленост, производителите на стоки покрай 'коледното пазаруване', а църквите припечелват някои лев от продажба на свещи. Децата очакват единствено подаръци, дори в Дядо Коледа няма нищо 'добро', по този начин единствено се манипулират децата да бъдат 'послушни', та да им остави 'добрият старец' подарък под елхата и изненада в коледното чорапче. Егати простотията. След като празникът свърши почти няма човек който да не е качил 2 килограма, остава единствено чувството, че си преял, остават и няколко хиляди отрязани дръвчета. Ех, колко екологично. Други пък си мислят, че като купят изкуствена елха са много еко, а тая пластмаса след това ще гние стотици години. Великден е същата глупост, яйца от години не боядисвам, нито пък ям изобщо, козунак съм опитвала веднъж през живота си и ми се отщя, продукт с бяло брашно, и бяла захар, колко здравословно. Гергьовден не празнувам, агнешко не купувам, за Никулден важи същото, не ям риба и изобщо не ме вълнуват тези традиции. Чудя се единствено, защо няма празник в който не се убиват животни, а се ядат плодове и зеленчуци примерно ? Пък може и да има такъв празник, но явно не е особено популярен. Защото хората не искат това, те искат да си ядат прасенцето, агънцето или някое друго животно, да гледат посредствени коледни филмчета, да говорят веднъж, дваж в годината как трябва да сме добри, да получат някой друг подарък и да покажат уж колко са религиозни.
    Еххххх най-сетне любимата ми потребителка да се обади и да каже истината.Благодаря ви,за което. И това е истината каквото и да бърборитееее.И кво гледа битово,казва,че в библията не ги пише тези неща,а ти се оповаваш само и единствено на нея.Тук виждам и смесиаца атеист и вярващ.Виждам и как някои хора си правят комплименти сами за себе си.......и така нататък.

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Мега фен
    ^
    Все едно някои да каже, че родителите ти празнуват рожденият ти ден просто за да се наплюскат.
    Как мислиш сега, заради това ли вкъщи празнуват рождения ти ден или целта е друга?
    Последно редактирано от defender : 09-19-2012 на 12:51

Нали знаеш,че аз вярвам в други светове тоест не се знае кога е рождения ми ден ;д и да за това празнуваме рождените си дни и ходим на рождени дни,да се наплюскаме едно хубаво,ама най-много обичам на сватбите да плюскам.

Some men just want to watch the world burn. : )
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

no just men,and womans too

поздрав хорица http://www.youtube.com/watch?v=DFBzZfxkWUg

Мега фен
    Нали знаеш,че аз вярвам в други светове тоест не се знае кога е рождения ми ден ;д и да за това празнуваме рождените си дни и ходим на рождени дни,да се наплюскаме едно хубаво,ама най-много обичам на сватбите да плюскам.
    ти дори и рождени си ден не знаеш точно кога е. .............................. в твоите други светове изобщо нещо знае ли се или е както си го нафантазьориш..

Когато фантазираме си създаваме собствена реалност също.И да знае се много неща се знят.Тук все едно нещо се знае.Кога е рождения ден на Бог?

Мега фен
    Ние знаем само това, което Бог е преценил за нужно да ни е разкрие, и ни е достатъчно ако го използваме разумно да се спасим. Това нас ни задоволява.

Когато си фантазираме просто си губим времето, което Бог ни е дал да използваме за много по-важна цел.
    Последно редактирано от defender : 09-19-2012 на 14:01

Оо ми то ти е безкрайно времето.

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Оо ми то ти е безкрайно времето.
    Намери си някаква работа, в реалния живот твойте измислици(анунаки, астрални пътувания в други светове и т.н.) нямат никаква реална полза и смисъл, нито ще ти помогнат при проблеми с другите хора, нито в ученето и работата.
    Реална полза има от християнството, което учи на добродетели и това да направи човека силна личност, благодарение на което би могъл да се справи със всякакви житейски ситуации, за разлика от празните философии.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Глупости,никакви ползи няма,живеете вие в измислен свят и фантазирате повече от мен.БОГ БОГ БОГ БОГ БОГ БОГ БОГ БОГ,САМО ТОВА,нищо друго,висчко обяснявате с Бог и Дявола,пълни безсмислици.За добродетели и да ти помогне нещо в живота,затова е училището.Аз не си говоря само за проекции,светове и тем подобни.Все пак сега съм тук,каквото и да съществува и тук в момента е най-важно какво става,щом трябва да се учи,ще се учи,но да вярвам в измислена религия,която не е по-достоверна от това за което аз говоря,В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ.И пак повтаряш реалния живот,абе нема ко да се разправям ама няма да спра.

Никъде не сме казали всичко. Аз гледам да съм многопластов и толерантен човек, който се интересува от всичко и не отрича неща, които не разбира. Извинявай, но честно казано мисля, че си прекалено малък да ми даваш тон в живота и да ми обясняваш философията на света И най-вече да ми слагаш в устата думи, които не съм казала.
    С други думи казано - защо пикаеш срещу вятъра?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове