.
Отговор в тема
Страница 5 от 9 ПървиПърви 123456789 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 213
    ^taste like chicken.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Doctor_Satan Виж мнението
    Ти откъде знаеш какъв вкус имат лайната? И още по-важното - дори и да имаха вкус на черешки, би ли ги ял?......
    аха, значи, когато на лайната започнеш да им викаш черешки, значи си сатанист.
    сега разбираш ли каква е разликата между християнин и сатанист.

дано си схванал духа на изказването ми.
    Последно редактирано от defender : 09-19-2012 на 20:23

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    аха, значи, когато на лайната започнеш да им викаш черешки, значи си сатанист.
    разбираш ли каква разликата между християнин и сатанист.

дано си схванал духа на изказването ми.
    Тъп си брато, изобщо не си разбрал какво ти говоря. Има си природно установени закони за това какво има добър и лош вкус и мирис СЪОБРАЗЕН с това какво става за ядене. Другите миризми ние сме им предали характер. Лайната миришат лошо СПОРЕД НАС и нямат хубав вкус, защото не стават за ядене. По същата логика, защо е лоша миризмата на разлагащ се труп? Защото месото в него е негодно за консумация! Миризмата си е една, вкусът също, ние сме им предали тези характеристики приятно и неприятно, според това какво ни изнася. Както в природата, всяко животно се стреми да яде сладки неща, защото по принцип в природата всяко растение със сладък вкус е неотровно. То си има един неопределен вкус, на нас понеже ни е изгодно(в природен смисъл), сме му придали характеристиката на хубав вкус, т.е. ние сме го определили. Но това са установени от природата закони, нямащи нищо общо с философии измислени от хора за хора. Затова и примера ти беше простотия. Предполагам искаше да намекнеш че християнството е един вид също установен от природата и вселената закон, и затова не искаш да се замесваш със сатанизма. Но християнството няма нищо общо с природно установените закони, според които трябва да живеем. Християнството е също измислица на човек, предназначено отново за хора.

Мега фен
    Тъп си брато, изобщо не си разбрал какво ти говоря. Има си природно установени закони за това какво има добър и лош вкус и мирис СЪОБРАЗЕН с това какво става за ядене. Другите миризми ние сме им предали характер. Лайната миришат лошо СПОРЕД НАС и нямат хубав вкус, защото не стават за ядене. По същата логика, защо е лоша миризмата на разлагащ се труп? Защото месото в него е негодно за консумация! Миризмата си е една, вкусът също, ние сме им предали тези характеристики приятно и неприятно, според това какво ни изнася. Както в природата, всяко животно се стреми да яде сладки неща, защото по принцип в природата всяко растение със сладък вкус е неотровно. То си има един неопределен вкус, на нас понеже ни е изгодно(в природен смисъл), сме му придали характеристиката на хубав вкус, т.е. ние сме го определили. Но това са установени от природата закони, нямащи нищо общо с философии измислени от хора за хора. Затова и примера ти беше простотия. Предполагам искаше да намекнеш че християнството е един вид също установен от природата и вселената закон, и затова не искаш да се замесваш със сатанизма. Но християнството няма нищо общо с природно установените закони, според които трябва да живеем. Християнството е също измислица на човек, предназначено отново за хора.
    значи си ме бил разбрал, какво съм ти с казал с примера от по-предишния си пост, ама тогава ми се правеше на вмирисан лайнян черешков философ.

ПП: говоря за първите 5 изречения от мнението ти.
    Последно редактирано от defender : 09-19-2012 на 20:43

Голям фен
    значи си ме бил разбрал, какво съм ти с казал с примера от по-предишния си пост, ама тогава ми се правеше на вмирисан лайнян черешков философ.
    Разбрах те естествено, но това не значи, че не говориш пълни глупости.

вмирисан лайнян черешков философ.
    с глас се смея ;дд
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен
    Предполагам искаше да намекнеш че християнството е един вид също установен от природата и вселената закон,
    да, за мен християнството е нормалното, естествено състояние на човека, (преди грехопадението) т.е. християнството прави човека истински човек и ти позволява най-пълноценно да изживее живота си.

след грехопадението хората са се превърнали в това, което казваш ти.
    Последно редактирано от defender : 09-19-2012 на 20:51

Голям фен
    Сериозно, аз съм жив пример за това как човек като се отърве от наложените от обществото представи за реалност - добро и лошо, просто светът изглежда по друг начин. Изглежда неопределен. Ето они ден отидох да асистирам в болницата, да гледам, да видя дали ще ми хареса, понеже ще следвам медицина. И бях в септична хирургия - там дето режат възможно най-гнусните работи. Влизайки в операционната, заварвам човек, на който половината му черва са извадени навън - правят му херния. На повечето хора би им станало зле, на мен абсолютно нищо ми нямаше. Това е защото не вярвам, че като видя черва и кървища, то непременно трябва да повръщам и да ми става зле. Та същото може да се приложи навсякъде. Виждал съм какви ли не неща, от който бихте драйфали месеци наред, а на мен няма да ми мигне окото. Така че не знам за кой, определението на нещата, особенно пък определението за живота от религията, би било от някаква полза. Това води единствено до възприемане на чужда гледна точка, и до възпрепятстване при извършването на определени действия в живота, просто защото някой ти е казал, че така трябва. Доста тъпичко....
    Последно редактирано от Doctor_Satan : 09-19-2012 на 21:09

Голям фен
    да, за мен християнството е нормалното, естествено състояние на човека, (преди грехопадението) т.е. християнството прави човека истински човек и ти позволява най-пълноценно да изживее живота си.

след грехопадението хората са се превърнали в това, което казваш ти.
    Човек ако спазва всички канони на църквата, изобщо не може да съществува, пък камо ли да живее пълноценно. В което всъщност е главната врътка....

Мега фен
    Човек ако спазва всички канони на църквата, изобщо не може да съществува,
    ами да видим тогава колко са хората погубени от добродетелите си и колко са хората, които са били погубени от греховете и пороците си.

Моля, броеното да започне, сега.........

Мега фен
    Ето они ден отидох да асистирам в болницата, да гледам, да видя дали ще ми хареса, понеже ще следвам медицина. И бях в септична хирургия - там дето режат възможно най-гнусните работи. .
    а защо ти е тогава да ходиш да асистираш за да видиш дали ще ти хареса,.......... ами просто се настрой, че ти харесва бе ....... ти го можеш пич.

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Сериозно, аз съм жив пример за това как човек като се отърве от наложените от обществото представи за реалност - добро и лошо, просто светът изглежда по друг начин. Изглежда неопределен. Ето они ден отидох да асистирам в болницата, да гледам, да видя дали ще ми хареса, понеже ще следвам медицина. И бях в септична хирургия - там дето режат възможно най-гнусните работи. Влизайки в операционната, заварвам човек, на който половината му черва са извадени навън - правят му херния. На повечето хора би им станало зле, на мен абсолютно нищо ми нямаше. Това е защото не вярвам, че като видя черва и кървища, то непременно трябва да повръщам и да ми става зле. Та същото може да се приложи навсякъде. Виждал съм какви ли не неща, от който бихте драйфали месеци наред, а на мен няма да ми мигне окото. Така че не знам за кой, определението на нещата, особенно пък определението за живота от религията, би било от някаква полза. Това води единствено до възприемане на чужда гледна точка, и до възпрепятстване при извършването на определени действия в живота, просто защото някой ти е казал, че така трябва. Доста тъпичко....
    Разправи малко какво си виждал. А и това няма общо с философията и религията, точно те пък учат, че човек трябва да е готов да приеме всичко и да не се пречупва от физическите жестокости, апостолите и християните в римската империя и те са преживявали всякакви плътски мъчения. Сега всичко това изглежда толкова страшно, защото поне в развитете страни хората са омекнали, и за най-малката болка има упойка, а мъченията останаха в разлвекателните филми на ужасите. Докато в други части на света такива неща стават(има ги на клипове в някой сайтове), че може да ти прилошее ако гледаш.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Nam3less3 Виж мнението
    Разправи малко какво си виждал. А и това няма общо с философията и религията, точно те пък учат, че човек трябва да е готов да приеме всичко и да не се пречупва от физическите жестокости, апостолите и християните в римската империя и те са преживявали всякакви плътски мъчения. Сега всичко това изглежда толкова страшно, защото поне в развитете страни хората са омекнали, и за най-малката болка има упойка, а мъченията останаха в разлвекателните филми на ужасите. Докато в други части на света такива неща стават(има ги на клипове в някой сайтове), че може да ти прилошее ако гледаш.
    приятелю, това което казваш някой за да го разбере е нужно правилно духовно познание, забелязваш ли, че тук се нагледахме на атеистки свободни съчинения и бабини басни за вярващите и вярата ..............
    Последно редактирано от defender : 09-19-2012 на 22:02

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    [B]Аз ? Да мисля комерсиално и битово ? Много моля, сбъркали сте човека. Нямам нищо против комерсиализма, стига той да не вреди на хората. В случая го прави, вреди и на природата също така. Посочете ми къде в библията пише, че трябва елхички да се накичват със смотани играчки от битака, явно за да може и някои китайски производител да спечели нещо ? Искам да ви попитам вие как празнувате Коледа ? Във вас украсяват ли се елхи, каква храна се купува, какво пийвате на Коледа ? Като малки подаръци получавали ли сте ? Колко пари хвърляте вие или вашите родители покрай подобни празници ?
    това може и да не са християнски изисквания. Но какво лошо видя да се украсява елха, или да се похапва храна или да си подаряват хората подаръци, нима това са грехове. (е естествено че злата и изобретателна човешка воля, може да ги превърне и в грехове, но говорим по принцип).
    Последно редактирано от defender : 09-19-2012 на 22:25

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    това може и да не са християнски изисквания. Но какво лошо видя да се украсява елха, или да се похапва храна или да си подаряват хората подаръци, нима това са грехове. (е естествено че злата и изобретателна човешка воля, може да ги превърне и в грехове, но говорим по принцип).
    Ти знаеш ли колко дръвчета се изсичат та да се задоволят прищявките на хората които са решили уж да уважат празника ? След седмица стоят захвърлени до някоя кофа за боклук. Грозно е, не е екологично и е абсолютна глупост. Пък изкуствените елхи и пластмасовите играчки имаш ли си представа колко години ще гният след нас ? Това ли ще оставим на бъдещото поколение ? В подаръците разбира се, не виждам нищо лошо, но в днешно време това се е превърнало в средство за манипулиране, особено на малките деца. Те използват Коледа за да получават подаръци, някои си правят цели списъци. А в днешно време коледните подаръците се състоят от айфони, смартфони, лаптопи и всякакви джаджи които могат да се купят по всяко време на годината, а не на религиозен празник, какъвто уж трябва да бъде Коледа. Обаче около Коледа винаги има намаления, ваучери, коледни разпродажби и прочие и хората се възползват, на теб като религиозен човек не ти ли е малко кофти други да правят бизнес на гърба на Исус ?

Мега фен
    Бог е любов към човеците, което означава че вярата не е дадена за това духовните служители да търсят своята си полза, но е дадена за да работят за ползата на всички други човеци за вечен живот на всички тях в истинският Бог и истинският Исус, а това не става така сполучливо без любов - фанатизмът е противопоказен, понеже ако вярващите нямат любов, тогава те не биха искали от сърце всичко най-добро за човеците пред истинският Господ Бог, а както казва самият Господ - Исус, не може да се осигури пълно спасение за нуждаещите се (от такова) без молитва, която работи чрез любов

"И каза им: Тоя род с нищо не може да излезе, освен с молитва [и пост](т.е. освен с молитва породена от свята загриженост за човеците)." Марк 9: 29,

"Никой да не търси своята лична полза, но всеки ползата на другиго..... Не ставайте съблазън ни на юдеи, ни на гърци, нито на Божията църква; както и аз угождавам на всички във всичко, като търся не своята си полза, но ползата на мнозина(т.е. на всички човеци), за да се спасят." 1 Коринтяни 10: 24-33,

"Понеже в Христа Исуса нито обрязването(т.е. нито обвързването) има някаква сила, нито необрязването(т.е. нито необвързването), но вяра, която действува чрез любов." Галатяни 5: 6

обичаите/ритуалите/традициите са фанатизъм, понеже нямат в себе си съвършена любов към всички човеци, ето защо е писано:

"Христос не ме е пратил да кръщавам, но да проповядвам благовестието; не с мъдри думи, да не се лиши Христовия кръст от значението си." 1 Коринтяни 1: 17,

"Поради това, нека оставим първоначалното учение за Христа и нека се стремим към съвършенство(т.е. към съвършенство в любовта към човеците пред истинският Господ Бог), без да полагаме изново за основа покаяние от мъртви дела, вяра в Бога, учение за кръщения, за ръкополагане, за възкресяване на мъртви и за вечен съд. И това ще сторим, ако Бог позволи. Защото за тия, които веднъж са били просветени, и са вкусили от небесния дар, и са станали причастници на Светия Дух и са вкусили, колко е добро Божието слово, още са вкусили и от великите дела, които въвеждат бъдещия век, а са отпаднали, невъзможно е да се обновят пак и доведат до покаяние, докато разпъват втори път в себе си Божия Син и Го опозоряват. Защото земята, която се е поила от дъжда, що пада често на нея, и която ражда трева полезна на тия, за които се и обработва, получава благословение от Бога; но ако ражда тръни и репеи, отхвърля се; тя скоро ще се прокълне, и сетнината й е да се изгори. Обаче, ако и да говорим така, надяваме се от вас, възлюбени, за нещо по-добро, нещо, което води към спасението(т.е. към съвършено(-то) спасение за всички човеци)." Евреи 6: 1-9

съвършеното спасение е съвсем директното, но обичаите/ритуалите/традициите поставят условия и затова спасението не може да бъде съвсем директно и съвършено, понеже осъжда онези, които не изпълняват обичая/ритуала/традицията, докато любовта е винаги всячески полезна, защото не поставя никакви условия на никого от човеците

"телесното обучение е за малко полезно; а благочестието е за всичко полезно, понеже има обещанието и за сегашния и за бъдещия живот." 1 Тимотей 4: 8,

"Ако говоря с човешки и ангелски езици, а любов нямам, аз съм станал мед що звънти, или кимвал що дрънка. И ако имам пророческа дарба, и зная всички тайни и всяко знание, и ако имам пълна вяра, тъй щото и планини да премествам, а любов нямам, нищо не съм. И ако раздам всичкия си имот за прехрана на сиромасите, и ако предам тялото си на изгаряне(т.е. на всякакви жертвоприношения/ритуали), а любов нямам, никак не ме ползува. Любовта дълго търпи и е милостива; любовта не завижда; любовта не се превъзнася, не се гордее, не безобразничи, не търси своето, не се раздразнява, не държи сметка за зло, не се радва на неправдата, а се радва заедно с истината(т.е. с доброто), всичко премълчава(т.е. никога не налага изисквания), на всичко хваща вяра(т.е. винаги е вярна на доброто), на всичко се надява(т.е. работи докрай за благото на човеците), всичко търпи(т.е. не отвръща на злото с зло, но претърпява всякакви несгоди). Любовта никога не отпада; другите дарби, обаче, пророчества ли са, ще се прекратят; езици ли са, ще престанат; знание ли е, ще се прекрати." 1 Коринтяни 13: 1-8

водейки се от традиционното/ритуалното много от днешните вярващи досега бяха склонни да поставят задължителни изисквания на всеки човек, така щото онези, които не изпълняват изискванията на ритуалната традиция, да бъдат съдени/осъждани, и точно в това е разликата между погрешната вяра и правилната

"И позволи му се да даде дишане(т.е. жизнена сила) на зверовия образ(т.е. на неправедното вероучение), така щото зверовия образ(т.е. духа на неправедното вероучение) да продума(т.е. да съди/осъжда); също и да направи да бъдат избити(т.е. да се причинява зло на) ония, които не се покланят на зверовия образ(т.е. на човешката(666) религия). И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата(т.е. да изпълняват обичаи/ритуали/традиции) или на челата им(т.е. и/или да приемат неправедното учение); за да не може никой да купува или да продава(т.е. за да не може никой да има нормално съществуване и/или добър живот), освен оня, който носи за белег името на звяра(т.е. възгледите на неправедното вероучение), или числото(т.е. или духа) на неговото име." Откровение 13: 15-17

някога поне имаше винаги добри хора макар и те да бяха най-обикновени невярващи/нерелигиозни/неокултисти, а къде е сега директната любов, особено в религията?!

"А това да знаеш, че в последните дни ще настанат усилни времена. Защото човеците(сиреч, човеците от царството на човешката религия) ще бъдат себелюбиви, сребролюбиви, надменни, горделиви, хулители, непокорни на родителите, неблагодарни, нечестиви, без семейна обич, непримирими, клеветници, невъздържани, свирепи, неприятели на доброто, предатели, буйни, надути, повече сластолюбиви(т.е. себелюбиви/користолюбиви), а не боголюбиви(т.е. а не обичащи ближния), имащи вид на благочестие, но отречени от силата му; тоже от такива страни." 2 Тимотей 3: 1-5
    Последно редактирано от npp : 09-20-2012 на 08:14

Голям фен
    ами да видим тогава колко са хората погубени от добродетелите си и колко са хората, които са били погубени от греховете и пороците си.

Моля, броеното да започне, сега.........
    Няма такъв човек който приживе да не е нарушил нито един църковен закон. НЯМА! Добродетелта ако си мислиш че произхожда директно от църквата и християнството, значи си малоумен. Добродетелите предхождат религията.Това че религията ги използва нищо не значи. Всяка идеология, религия и въобще обща идея за живота на човека си има своите добродетели. А пък точно саможертвата на Исус не ми я давай като добродетел. Нито пък идеята "като те ударят по-едната буза, обърни и другата". Добродетел в сатанизма е да не вършиш нищо против собствените си нужди и индивидуалното си добро. Пороците не са нещо което сатанизма поощрява, даже напротив. Така че не слагай знак за равенство между християнството и добродетелите.Знаеш ли колко хора са се самоубивали, дори ритуално, за да достигнат царството божие по-скоро? А колко се убиват бавно всеки ден, отвътре? Идеята на християнството е да се мъчиш приживе, за да си по-добре в отвъдното. Това ако ми кажеш че не е деструктивно мислене и поведение, мога само да ти се изсмея.
    Ааа, и да те питам: Ти никога ли не си вършил грехове? Разбрахме вече, че си старши мастурбатор Така че освен ако не живееш абсолютно чист живот, няма как да твърдиш подобни простотии. Човек все някога му се налага да извърши грях, няма такъв без грехове. А воденето на абсолютно безгрешен живот е невъзможно. Затова и съществуването според каноните на църквата е невъзможно.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Nam3less3 Виж мнението
    Да приемаш болката безусловно, в името на нещо уж божествено, е чиста глупост и идеализъм, присъщ на глупаците. Това не е силен характер, въпреки масовото убеждение за това, създадено от църквата. Това че приемаш болката и не се бориш срещу нея е знак за пълно незачитане на инстинкта за самосъхранение, това не е сила. Ако някой ти налети на бой, и ти паднеш на колене и започнеш да се молиш на Бог, вместо да отвърнеш на удара, това знак за сила ли е? Или за най-обикновенна глупост.
    Съмнявам се да ми прилошее от каквото и да е било, казах ти че съм виждал ужасяващи неща, които вече дори не ми правят впечатление. Чест посетител съм на "Тъмната страна на интернета" или т.нар. deepweb. Използва се предимно от педофили, но има и всевъзможни други неща: Хора убиват и изнасилват деца, режат животни, изнасилени и убити жени, хора които си режат сами гениталиите, забиват си пирони в тестисите, хора серат, повръщат, пикаят върху други хора, виждал съм снимки на убити и премазани деца, самоубийства, всевъзможни снимки от различни катастрофи или странни медицински случаи. Абе изобщо каквато гнусотия се сетиш. Вече дори не ми прави впечатление, дори ми е интересно. Иначе на живо нали ти казвам - виждал съм как се прави херния, как се режат абцеси по гъзове и т.н., видях дори един човек как умря пред мен. Така че съмнявам се нещо да може да ме шокира.

Супер фен Аватара на Incadeptus
    знаеш ли защо, защото в човека е вродено чувството да търси Бога и да се стреми към Него,.
    Охххххххххххххххххххххххх ххххххххх.И аз искам да построя храм на отдалечено място,но не църква или някакъв по традиция,а по мой вкус и там да си избера хора да се упражняват над каквото си поискат и този храм ще бъде само за окултизъм,без никакво християнство или друга религия.Да не мислиш,че искам да го построя,защото в човек е вродено чувството да търси Бога и да се среми към Него?Не,разбира се.Защото искам да помогна на хората и защото ми доставя удоволствие да гледам и да знам,че има такива хора,на които им е интересно.И разбира се защото храмът ще е мой ;д

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Мега фен
    ............
    Добре бееее, вече всички разбрахме, че познанията ти за същността на християнството са изключително повърхностни ................... ае стига си дрънчал.

Направо се чудим кво да ти отговарям на некомпетентните мнения за християнството, тва е все едно да отидеш в магазин на Панасоник и да питаш за телевизор Сони, как ли ще се почувства продавача и какво ли ще ти отговори, е те така се чувствам и аз, като ти чета мненията за християнството.

Голям фен
    Добре бееее, вече всички разбрахме, че познанията ти за същността на християнството са изключително повърхностни ................... ае стига си дрънчал.

Направо се чудим кво да ти отговарям на некомпетентните мнения за християнството, тва е все едно да отидеш в магазин на Панасоник и да питаш за телевизор Сони, как ли ще се почувства продавача и какво ли ще ти отговори, е те така се чувствам и аз, като ти чета мненията за християнството.
    Възможно е. Няма как да разбирам християнството в пълната му дълбочина, след като не съм християнин. Това всъщност се отнася и за всяка религия или идеология. След като не съм прав, или повърхностен, то моля те, г-н задълбочен християнин - разкрий ми "тайните".....

- inb4 "има книги, чети сам"

Мега фен
    не съм задълбочен, само ми е задълбочена физиономията,

не по дела се спасяват човеците, а по милост............... - inb4 "има книги, чети сам"

"тайни" няма, всичко е достъпно
    Последно редактирано от defender : 09-20-2012 на 12:53

Голям фен
    не съм задълбочен, само ми е задълбочена физиономията,

не по дела се спасяват човеците, а по милост............... - inb4 "има книги, чети сам"

"тайни" няма, всичко е достъпно
    Пфффф знаех си че ще измслиш някоя подобна просототия. Казваш че познанията ми за християнството са повърхностни, а когато те питам да ги назовеш кои са и защо са повърхностни, ми излизаш с някакви половинчати простотии. Ти ме попита за сатанизма,нали? И аз си направих труда да ти отговоря. Сега и ти направи същото и ми разясни кои са повърхносттните ми познания за християнството и защо са такива, и кои са задълбочените.....

Мега фен
    Ти ме попита за сатанизма,нали? И аз си направих труда да ти отговоря. Сега и ти направи същото .
    "Добродетел в сатанизма е да не вършиш нищо против собствените си нужди и индивидуалното си добро." ................... каза той.

гадно ли ти стана, когато някой приложи твоите "добродетели" срещу тебе, а сега ми мрънколиш............. почувства ли как ти влезе със скапания ти сатанизъм.

чети, една книга струва 5 лв. Няма да ти преписвам целите книгите, а и ако видиш всичките ми постове казал съм достатъчно.
    Последно редактирано от defender : 09-20-2012 на 13:10

Супер фен Аватара на Incadeptus
    АЙДЕ МЛЪАКВАЙ ТИ ДЕФЕНДРЕ.ЩЕ МИ ОТРИЧА ТОЙ АСТРАЛА И ОКУЛТИЗМА КАТО ДЯВОЛСКИ ПРОЯВИ,ОООООООО ДАНО СТАНЕШ СВИДЕТЕЛ НА НЕЩО,КОЕТО ДА ТИ ПРОМЕНИ ВЯРАТА,ЧЕ ТВА Е СЕ ЕДНО ДА ОБЯСНЯВАМ НА МАЛКИЯ МИТКО ЦИГАНИНА ОТ НАШИЯ КЛАС,ЧЕ ИМА 4 ОКЕАНА И 7 КОНТИНЕНТА,А НЕ ОБРАТНОТО КАТО НЕ СИ КОМПЕТЕНТЕН ОТНОСНО ОКУЛТИЗМА МЪЛЧИ И НИ РАЗКРИЙ ТАЙНИТЕ НА ХРИСТИЯНСТВОТО,ВЕЛИКИТЕ ТАЙНИ,А НЕ КАКТО КАЗА САТАНАТА НЯКВИ ПРОСТОТИИ ДА БРЪЩОЛЕВИЖ.ПИСНА МИ!ЧЕТИ ТИ КНИГИ АМА КАК ТЕ СА НАПИСАНИ ОТ ДЯВОЛА,ГЛУПАЦИ.ВЯРВАТ САМО В ДОБРО И ЗЛО.БОГ И ДЯВОЛ.КАК НЕ РАЗБРАХТЕ,ЧЕ ВСИЧКО СЕ ПРЕПЛИТА И ЧЕ ВСИЧКО Е ЕДНО НЕ МОГА ДА СЕ НАЧУДЯ!!!!!!!!

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си