.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 243

Hybrid View

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Цитирай Първоначално написано от RagioL Виж мнението
    А ти не се мисли за по-добър от всички останали, тази логика ще те закопае. Пределно ясно ми е че на твоята възраст разбирате от всичко! Прочел си някоя статия и вече си навътре в нещата гледам.
    Като допълнение ще напиша,че по дяволите не можеш да поставиш всички на 13 години под общ знаменател по дяволите.И не знам кога съм казал,че съм по-добър от другите.Като гледам тук всеки се мисли за такъв и всеки вярва в различни неща.А и да ти разказвам аз макар и на 13 какво съм преживял и не говоря за проекции и разни работи,но няма значение и както казах не се мисля за по-добър от другите,но поне съм отворен за ноеи идеи.

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Мега фен Аватара на RagioL
    Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    Като допълнение ще напиша,че по дяволите не можеш да поставиш всички на 13 години под общ знаменател по дяволите.И не знам кога съм казал,че съм по-добър от другите.Като гледам тук всеки се мисли за такъв и всеки вярва в различни неща.А и да ти разказвам аз макар и на 13 какво съм преживял и не говоря за проекции и разни работи,но няма значение и както казах не се мисля за по-добър от другите,но поне съм отворен за ноеи идеи.
    Поставянето на хората под общ знаменател не е особена грешка. Малцина са тези, които се отличават от тълпата. Множеството винаги проявяват подобно поведение, независимо какви са техните убеждения.
    В човешката природа е заложено да мислиш себе си за по-добър от останалите.
    Запитай се поне веднъж във живота ти не си ли, си помислял: аз съм нещо повече от тях?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си