- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Хииипер яката мацка
повръща ми се от вас![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
И моят прави така!!!
А най-често прави така:
http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphoto...04323797_n.jpg
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Колко е горд и доволен, че 'ти прави гадно'
http://vbox7.com/play:91ff944c06
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
fUcKsMiLe не, че нещо ама аз поне не съм видял една твоя снмка, която да не е "кифленска" или с изривен фейс до там, че и майка ти няма да може да те познае ако те види, а тука се пишеш антикифла ... не е ли малко... сещаш се
пък онва другото двулично човеченце даже и няма да го коментирам
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Нека си го кажем честно. Точно тук във форума пък съм виждала момиченца, които имат супер много кифленски снимки, ама никой нищо не им казва за това, веднага щом коментар против подобното излъчване се появи и край- нападат те. В смисъл.. тъпо е точно на мен да го казваш, при положение, че другите са "по-" от мен. Аз си правя снимките за кеф или от скука, не защото съм "кифла". Имам много нормални снимки, които просто не желая и нямам намерение да показвам. Всъщност съм пускала доста нормални снимки, просто явно не си уцелил момента в който да влезеш в темата. :]
пс; Не се пиша нито АНТИ-кифла, нито пък съм ЗА "тях". Неутрална съм. Просто казах, че момичета правещи (изключваме въпросната госпожица, щото била модел..) и показващи всичко, което имат пред голяма аудитория не ми допадат- нито като човек, нито като външност.
*сън*
Кифли или не, плакнат окото![]()
Времето изтича, минават години ..
а вас, палячовци, омразата ви поддържа живи!!
далечеч съм от мисълта да казвам на някой какви снмки да пуска и т.н просто ми стана тъпо, че един вид се изказваш в опозиция на такъв вид снимки/хора, а ти подрваш най-много(поне от това, което аз съм виждал тук) .... ако не беше коментирала тук нямаше да взема никво отношение, до ся не си спомням да съм казвал/критикувал някой какви снимки пуска, няма и да го направя
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Имам въпрос към мъжката аудитория. Какво би привлякло окото ви повече.. Сексапилно момиче с перверзно излъчване или скромно момиче с естествен красота? Сега ще кажете, че сексапилната ще става само за ебането, но ако застанат тея 2 момичета едно до друго и имате шанс само с едно, коя бихте избрали?
докато не видя, не мога да преценя, но вероятно 1-вото
n00bs
Ако перверзното излъчване отговаря на характера и уменията й, може би ще избера нея. Зависи как изглежда де, щото някои от тея с перверзното излъчване са ми противни.
Welcome to the Jungle...
Мда така и предположих, и честно казано и аз бих постъпила така. ;д
бе бих я трескал...![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Само за ебане е тая.Щрудел снимките на двете последни момичета,които си пуснала са изключително красиви и само много голям късметлия може да ги има.
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
да такива момичета като тях винаги вързват само на късметлии![]()
n00bs
Без да се правя на моралист ще кажа , че естествените момичета ме привличат повече от разните натокани , като Андрея и подобни .
не е длъжно да се гримира мн, но има някои дето сиг. си купуват дрехи от мъжка мода
n00bs