- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.4
По-скъпи са, та се предполага да са по-добри, но и Палете не са лоши.Аз лично съм доволна, въпреки че само един път съм се боядисвала с такава. После минах на безамонячните, че уж евентуално да се слее с естествения ми цвят и да спра да боядисвам.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Може ли обяснение за тая плитка водопад, защото тъпите видеота в ютуб нищо не показват и се ядосах. ;/
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
момичета направих си маска от жълтъка,кисело мляко,оцет и мед... ще стоя 2-3 часа
ами щом от видео не можеш да разбереш не знам какво мога да ти препоръчам.. по принцип е лесна,но трябва да и хванеш цаката... ще опитам да обясня - хващаш 2та кичура и ги кръстосваш,пускаш 3тия кичур след кръстоската и пак кръстосваш,взимаш друг 3ти кичур пак го слагаш след кръстоската и пак кръстосваш и така... боже... надявам се поне да ти помогна щото и аз не си разбрах обяснението
Ще се опитам тая вечер да постигна нещо ;д Иначе тоя кок панделка го докарах, а за другия само да си намеря голям ластик и съм аз ;п
п.с. изобщо не мога да плета плитки ;дд
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
хубави са боите на Лореал, само такива съм ползвала, пак за тъмно кафяво, винаги ми стои с червен отенък, много е тъмна до първите 2-3 къпания, след това цветът е много готин
Момичета днес отидох на фриз., понеже много ми цъфтеше косата, и ме постригаха малко под рамената, изглежда ужасно, още повече, когато не е изправена, направо съм отчаяна ;/ Може ли да ми препоръчате нещо за по-бърз растеж? Само да не е хининова вода, тривитаминол или стимуланта на Икаров. :Д
Освен изправяне друг начин няма. Аз като се подстригах до ушите и полека-лека косата ми започва да се чупи. Цяло лято не съм и пипвала преса. Сега за училище като си изправя косата и е много пораснала, малко под раменете еЩе порасне, спокойно ..
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Момичета,какво ви е мнението за марката Viktoria?Гледах в магарина одеве на тази марка спрей за обем в корените,но се зачудих дали да го купя,защото не съм чувала отзиви за тази марка.реших първо вас да питам.
Момичета, днес един човек, с който не сме се виждали 3 месеца ми каза, че косата ми е много пораснала. Много се зарадвах !![]()
Мерси за мненията, ами аз ппц не съм ползвала тривитаминол, но понеже стимуланта изобщо не действа добре на косата ми, си мислех и ,че с тривитаминола ще е така, но все пак ще пробвам. Косата ми е мноого чуплива и когато е къса изобщо не стои добре, а не си я връзвам много , защото не се харесвам, но май нямам избор. :Д
в нито една аптека не намирам ампули на Денис..........
Виждали ли сте тази боя в България?
http://www.livecolor.com/products/co...perfection-47/
Виждала съм я и съм я ползвала, но не в точно този цвят.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more