- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Помощ!! Не издържам ?!?Какво да правя?!?!
Не мога повече ,днес ударих без да искам момчето,което харесвам от моя новия клас и той ми каза ,че се сърди,иначе вчера ме прегръщаше ,даже се опита да ме целуне.В часовете ми праща целувки,но днес без да исках го ударих с чина и каза,че ми се сърди.По стълбите го заговорих,но изобщо не ми обърна внимание.Не знам какво да правя?!?Не издържам?!?Помощ!?!Писах на фб му ,че не е било нарочно и ако е истински приятел ще ми прости ,ако не няма..още е извън линия и изобщо не знам дали ще ми напише нещо.Моля ви за помощ какво да му кажа ,че да привлека вниманието му.Такова момче красиво и умно никога не съм срещала .Моля ви за помощ !!!
трябва да спра да чета заглавията :/
кажи му, че ще му покажеш циците ти и със сигурност ще спре да ти се сърди -__-
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Голям проблем и при мен да беше само това.Първи клас ли сте,че се сърдите за такива неща. ;д
Ако си на 12, разбирам еуфорията ти.
Май и той се прави на интересен. Утре може и да не ти се сърди.
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Какво означава "без да искам го одарих с чина". Къде си го ударила.. ии като си му казала ако е истински приятел че няма да ти се сърди.Аз ли съм в грешка или сте "истински" приятели от 4 дни ?
Харесваш момче, с което се познавате едва от 4 дена?![]()
детска работа .. УДАРИЛА СИ ГО С ЧИНА ... -а той ти се сърди заради тази поростотия ..вероятно е гей :О мек е ! ;д заболяло го е доста ;д![]()
![]()
Woah, I almost gave a fuck. Try again!
ОМг бе!!! Не спрях да се смея.. Умно казваш... Ако беше умно нямаше да се държи като дете в първи клас.
ае е сега и вие сте били така .. какво се правите на много големи.. ако те харесва ще ти проговори
няма нужда да тичаш след на някой задника
не си го направила нарочно нали ??
![]()
мое мнение![]()
97... кажи ми, че се шегуваш... би трябвало да сте достатъчно пораснали на.. ъм .. 15 години о.О
Това са детски истории... ще се отсърди
Детски му работи.
Отиваш при него, извиняваш му се, прегръщаш го а-у. И така. Ако продължи да се прави на недостъпен и голямата работа, зарязваш го и не се занимаваш с него. То бива да го прави известно и кратко време, ама да се сърди за такава простотия, която не си направила нарочно, е тъпо.
Nqkoi moje li da mi kaje..... az sam 7 klas
otnosno poemata ,,Na proshtavane" \
ta vuprosa mi e Zashto geroqt v teksta opisva sebe si i drugarite si kato ,,nemili, kleti,nedragi" ......MOLQ VI POmognete....![]()