.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Само аз ли мисля, четова е смешно?!

Здравейте, темата не е с цел да се заяждам, нито нещо подобно, стана ми интересно защо се получава така... Момче започва да зарибява момиче, пише й, звъни и т.н. показва се в много добра светлина. Добре, обаче през това време момичето не му отвръща на чувствата, също се държи добре, но му показва по човешки, че просто няма интерес. и ТОГАВА момчето я блокира, спира да я поздравява дори, гледа я накриво... Ясно, че не ви е приятно, че са ви отрязали, но защо трябва да се държите така грубо?! Не важи за всички разбира се

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Наранено его.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Да, наранено его.
    Пък е от ясно по - ясно, че приятелства в подобни случаи не се получават. Такъв е живота.

Мега фен Аватара на xoxi
    But you didn't have to cut me off
    Make out like it never happened and that we were nothing
    And I don't even need your love
    But you treat me like a stranger and that feels so rough
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Наранено его.

И комплекси.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    +++++ ^ На горните коментари общото взето е така. Комплекси и наранено его.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Както казаха преди мен- наранено его и комплекси основно... има и свестни мъже, дето не го правят!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Те такива най-мразя. Като нямаш интерес - казваш НЕ, сори пич, не съм заинтересована в теб. Кви са тия "добри" държания и глупости. Браво на момчето.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    И аз това се чудя...
    Странно ми е дали и нас като ни отрежат изглеждаме така в очите на момчетата

Напълно нормално. По тоя начин деликатно ви съобщаваме "Да си го начукате!". Други въпроси?

Град
    Shumen
    Цитирай Първоначално написано от fenastz Виж мнението
    Те такива най-мразя. Като нямаш интерес - казваш НЕ, сори пич, не съм заинтересована в теб. Кви са тия "добри" държания и глупости. Браво на момчето.
    +

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Хаха вие момчето ще го изкарате някъв пълен олигофрен, комплексар, идиот, тъпак, etc., само щото я е блокирал? Ми като тва момиче нема желание да си пише с даденото момче много ясно, че и то ще спре да и обръща внимание. Той пича е решил сигурно, че тая въобще не иска да имат нещо общо и за тва да я е блокирал. Мен така щеха да ме бият едни кифли, че съм ги махнал от приятели у фейсбот.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Ми щото докато на тебе ти е лесно да поддържаш някви нормални отношения, то на човечето отсреща не му е, щото има симпатии. Всяка мила реплика/жест, пък били те и приятелски, водят до зараждането на няква надежда; "М. ми споделя коя й е любимата песен, прибираме се заедно, щом споделя толкова много значи ме иска в живота си"(примери за идиоти, знам). Ходи обяснявай, че от куртоазия го правиш.
    Теории си развивам като цяло, щото не помня да ми се е случвало подобно нещо - някой да ме гледа на кръв и да ми прави подобни изпълнения само щото съм го отрязала, ама аз по принцип съм си перде, та може и да не съм отразила.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Добре бе девойки,за толкова време не разбрахте ли коя ни е болната тема на момчетата...............Френдзонa .....Когато момче сваля момиче,то не му отвърне,а му предложи приятелство само,е нормално.Какво очаквате не мога да разбера...

Авторке,не мога да разбера ти си му обяснила спокойно,но какво искаш от него,да сте приятели или да нямате връзка?Щото ако искаш да сте приятели,обясних вече,най-гадно е ти да харесваш някой,а той да те смята за приятел,а ако ти не искаш да имате каквато и да е връзка,защо се оплакваш?
    >>DjBelev<<

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Любовта ражда най-силната омраза(може би по-силна е единствено тази, свързана с властта и парите), не става въпрос за комплекси и егота.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Повече от фен Аватара на Teenhelp1
    Цитирай Първоначално написано от Just.a.Man Виж мнението
    Напълно нормално. По тоя начин деликатно ви съобщаваме "Да си го начукате!". Други въпроси?
    Това и другите коментари за егото.

Няма да ти върви постоянно след гъза като е очевидно,че иска да сте повече от приятели...

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Общо взето съм съгласна. Когато не ми харесва някой си му казвам директно, че няма да ни бъде. Не грубо, но ясно. Големия прас, че не е мега етично и ще го заболи на момента. В другия вариант, поне според мен, боли много повече.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Не видях някъде авторката да очаква да й се ходи по гъза. Но от ВЪЗПИТАНИЕ е редно като срещнеш познат човек да го поздравиш поне. Не да вириш нос и да гледаш накриво само защото даденото девойче не иска да ти бърка в гащите.

А не знам за вас, но аз мога да се държа добре с някого и същевременно да съм достатъчно ясна в отказа си. Може да отказваш директно и без да си пълна кучка.

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Не видях някъде авторката да очаква да й се ходи по гъза. Но от ВЪЗПИТАНИЕ е редно като срещнеш познат човек да го поздравиш поне. Не да вириш нос и да гледаш накриво само защото даденото девойче не иска да ти бърка в гащите.

А не знам за вас, но аз мога да се държа добре с някого и същевременно да съм достатъчно ясна в отказа си. Може да отказваш директно и без да си пълна кучка.

А какво видя? Тя не иска нищо общо (дори приятелство), но иска да си бройка обожателите като вижда цифрата им в скайп и фейсбук. И като някой вземе мъдрото решение да я "отпише", за да не си задръства комуникацията с ненужни абонати и тя пуска гневна тема слагайки под общ знаменател момчетата. Кой е сега с наранено его? Хем не иска даже да си пишат, хем я дразни, ако я забравят??

Повече от фен Аватара на antineutral
    Сългасен съм с това, но с добавката, че същото важи и за момчето. Види ли, че е отрязан, може спокойно да заяви, че слага точка на близките отношения и после вече да си стреля на месо колкото му душа иска. От недомлъвки се получават тези неща, и после всеки се чуди кой кого да изкара виновен.

Цитирай Първоначално написано от filmimilmi Виж мнението
    А какво видя? Тя не иска нищо общо (дори приятелство), но иска да си бройка обожателите като вижда цифрата им в скайп и фейсбук. И като някой вземе мъдрото решение да я "отпише", за да не си задръства комуникацията с ненужни абонати и тя пуска гневна тема слагайки под общ знаменател момчетата. Кой е сега с наранено его? Хем не иска даже да си пишат, хем я дразни, ако я забравят??
    Я се върни малко по-нагоре и прочети отново темата на момичето. Въпросът й е защо след като тя не е отвърнала на чувствата на момчето, то започва да се държи като тотален задник. И къде видя общ знаменател в изречението "Не всички разбира се"? Къде пише, че тя не иска да контактува с него? Или за теб всяко момиче, което не отговаря на симпатиите ти, е "ненужен абонат" и контактуваш само и единствено с потенциални бройки?

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    ^Е, ако е имал по-големи симпатии към нея, може да не му е приятно да и гледа статусите, глупостите и снимките с други момчета. Това е вид самотормоз. Може след време като съвсем му отмине да я добави отново (ако и тя иска, разбира се).

Това да не се поздравяват на улиците и на мен ми се вижда тъпо.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на someonerandom
    Тук не става дума за това,че тя иска бройка обожатели или търси внимание.Научете се да четете темите.Момичето просто и ясно е казало,че не иска никакви кой знае какви отношение с въпросния човек(хора),обаче все пак е безнадеждно тъпо да я види и да не каже едно здрасти.Зарибявали се,не станало,еми добре.Не е нито за първи,нито за последен път.Това не значи,че трябва да се държи,все едно е застреляла майка му.А ако е нормално и уравновесено човешко същество,може съвсем адекватно да се справи със ситуацията,без да се държи като пълен ретард.
    И дори и да приемем,че в блокирането има някакъв смисъл-защото не иска да говори с нея,за да не му се върнат чувствата,да не и гледа снимите и т.н-да не я поздравява и да я гледа накриво?Е*ахти,да не сме втори клас?
    А половината идея си нямате какво искате.Когато момичето се държи добре,обаче все пак ви показва,че не иска нищо с вас-играе си,дава фалшиви надежди и т.н.Когато ви каже кратко,ясно,директно и направо,че не я интересувате,е студенокръвна кучка,безсърдечна курва и т.н.Само аз ли,когато разбера,че няма да стане нищо с някое момиче,не я превръщам в олицетворение на злото по света?
    Накратко-прецакала си му набъбналото его и сега се прави на голям.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Я се върни малко по-нагоре и прочети отново темата на момичето. Въпросът й е защо след като тя не е отвърнала на чувствата на момчето, то започва да се държи като тотален задник. И къде видя общ знаменател в изречението "Не всички разбира се"? Къде пише, че тя не иска да контактува с него? Или за теб всяко момиче, което не отговаря на симпатиите ти, е "ненужен абонат" и контактуваш само и единствено с потенциални бройки?
    Точно това е - тя не контактува с него. Както вече казаха - чист самотормоз - да следиш статуси и снимки на напълно студен човек към теб. А да не говорим, че не само не са приятели, а в някаква степен дори може да се каже, че и като "просто познати" не могат да се водят. Не знам как си обясни, че някой е задник, само защото е осъзнал, че с някоя няма да се получи? Нали това тъкмо е искала авторката - да я остави на мира? Но в същото време хем иска този някой да я остави на мира, хем да продължава да си я харесва, за да може да й вдига рейтинга с лайковете на снимките й във фейсбук.

Цитирай Първоначално написано от someonerandom Виж мнението
    Тук не става дума за това,че тя иска бройка обожатели или търси внимание.Научете се да четете темите.Момичето просто и ясно е казало,че не иска никакви кой знае какви отношение с въпросния човек(хора),обаче все пак е безнадеждно тъпо да я види и да не каже едно здрасти.Зарибявали се,не станало,еми добре.Не е нито за първи,нито за последен път.Това не значи,че трябва да се държи,все едно е застреляла майка му.А ако е нормално и уравновесено човешко същество,може съвсем адекватно да се справи със ситуацията,без да се държи като пълен ретард.
    И дори и да приемем,че в блокирането има някакъв смисъл-защото не иска да говори с нея,за да не му се върнат чувствата,да не и гледа снимите и т.н-да не я поздравява и да я гледа накриво?Е*ахти,да не сме втори клас?
    А половината идея си нямате какво искате.Когато момичето се държи добре,обаче все пак ви показва,че не иска нищо с вас-играе си,дава фалшиви надежди и т.н.Когато ви каже кратко,ясно,директно и направо,че не я интересувате,е студенокръвна кучка,безсърдечна курва и т.н.Само аз ли,когато разбера,че няма да стане нищо с някое момиче,не я превръщам в олицетворение на злото по света?
    Накратко-прецакала си му набъбналото его и сега се прави на голям.
    Хаха, правил се на голям, че я е блокнал? А какво общо да има с нея? И ти вече почваш да си фантазираш, че чак не й казва здрасти на улицата... Тя да е написала някъде, че са правили нещо друго освен да си пишат? Ретардско в случая, бате, би могло да бъде, ако той продължава да я гони. Така си е решил - ще я остави намира. А тя ся верно си е помислила, че не е толкова специална и пуска тема горката... Да я успокояват, че едно блокиране така я е изтормозило, че чак...
    Абе смешни истории...
    Последно редактирано от filmimilmi : 09-22-2012 на 12:14

Задник е, не защото е осъзнал, че няма да му се получи, а защото след като го е осъзнал е спрял даже да я поздравява.
    И защо не може да са "просто познати"? Защо да не й каже едно "Здравей" на улицата? Настъпила му е самочувствието с отказа си и той решава да си го върне с държание тип "ощипана госпожица", но в момчешки вариант.

Цитирай Първоначално написано от filmimilmi Виж мнението
    И ти вече почваш да си фантазираш, че чак не й казва здрасти на улицата... Тя да е написала някъде, че са правили нещо друго освен да си пишат?
    Ама ти май наистина не си прочел поста на авторката.
    Цитирай Първоначално написано от EverywhereWithYou
    спира да я поздравява дори, гледа я накриво
    Никой не казва, че той трябва да я "гони". Но да се държи така сякаш не я познава само защото не му отговаря на интереса е глупаво и детинско.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си