- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Само аз ли мисля, четова е смешно?!
Тук не става дума за това,че тя иска бройка обожатели или търси внимание.Научете се да четете темите.Момичето просто и ясно е казало,че не иска никакви кой знае какви отношение с въпросния човек(хора),обаче все пак е безнадеждно тъпо да я види и да не каже едно здрасти.Зарибявали се,не станало,еми добре.Не е нито за първи,нито за последен път.Това не значи,че трябва да се държи,все едно е застреляла майка му.А ако е нормално и уравновесено човешко същество,може съвсем адекватно да се справи със ситуацията,без да се държи като пълен ретард.
И дори и да приемем,че в блокирането има някакъв смисъл-защото не иска да говори с нея,за да не му се върнат чувствата,да не и гледа снимите и т.н-да не я поздравява и да я гледа накриво?Е*ахти,да не сме втори клас?
А половината идея си нямате какво искате.Когато момичето се държи добре,обаче все пак ви показва,че не иска нищо с вас-играе си,дава фалшиви надежди и т.н.Когато ви каже кратко,ясно,директно и направо,че не я интересувате,е студенокръвна кучка,безсърдечна курва и т.н.Само аз ли,когато разбера,че няма да стане нищо с някое момиче,не я превръщам в олицетворение на злото по света?
Накратко-прецакала си му набъбналото его и сега се прави на голям.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Точно това е - тя не контактува с него. Както вече казаха - чист самотормоз - да следиш статуси и снимки на напълно студен човек към теб. А да не говорим, че не само не са приятели, а в някаква степен дори може да се каже, че и като "просто познати" не могат да се водят. Не знам как си обясни, че някой е задник, само защото е осъзнал, че с някоя няма да се получи? Нали това тъкмо е искала авторката - да я остави на мира? Но в същото време хем иска този някой да я остави на мира, хем да продължава да си я харесва, за да може да й вдига рейтинга с лайковете на снимките й във фейсбук.
Хаха, правил се на голям, че я е блокнал? А какво общо да има с нея? И ти вече почваш да си фантазираш, че чак не й казва здрасти на улицата...Тя да е написала някъде, че са правили нещо друго освен да си пишат? Ретардско в случая, бате, би могло да бъде, ако той продължава да я гони. Така си е решил - ще я остави намира. А тя ся верно си е помислила, че не е толкова специална и пуска тема горката... Да я успокояват, че едно блокиране така я е изтормозило, че чак...
Абе смешни истории...
Последно редактирано от filmimilmi : 09-22-2012 на 12:14
Задник е, не защото е осъзнал, че няма да му се получи, а защото след като го е осъзнал е спрял даже да я поздравява.
И защо не може да са "просто познати"? Защо да не й каже едно "Здравей" на улицата? Настъпила му е самочувствието с отказа си и той решава да си го върне с държание тип "ощипана госпожица", но в момчешки вариант.
Ама ти май наистина не си прочел поста на авторката.
Никой не казва, че той трябва да я "гони". Но да се държи така сякаш не я познава само защото не му отговаря на интереса е глупаво и детинско.Първоначално написано от EverywhereWithYou
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Добре бе човек,като ще спориш за нещо(в случая тема),поне вземи прочети въпросната тема...
А ако не виждаш разликата между това да и ходи по гъза и да казва едно здрасти на улицата-загрижен съм за съдбата на човешкия род.И да-щом вече нямат никакви особени отношения,но в някакъв момент са се познавали/сваляли,значи да,сега се водят точно познати.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead