- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- мръсни смс
Мини за кола и ела да забеля етикета?
Скоро да си чувал Аргх Аргх? Къде?
Искам те със повече от скоростта ти на бум бум умножено по разстоянието в скобички на 3та степен. 3-та, защото те искам три пъти - силен и дързък; умопомрачително секси; нежен и мил.
Смучи, смучи, 1 2 3, балонче направи, о да, ти ме пукни.
Аргх Аргх ми напомня на нещо.. сигурно е точно това ХАхАХхах..ама нежен и мил.... Какво е това ?
Леле, OutlawGirl ме разби. И аз пиша еротични смс-и, даже много обичам, но това направо ме потресе :Д Това чак ми се струва грубо, мен ме отблъсква, не си представям нещо такова да ме възбуди. Всеки си има предпочитания, де, щом ви харесва...
Everything changes, but beauty remains ...
Уважаема девойко,
бих желал да извърша елемент на съвкупление с Вашата особа. Бих желал да го извършвам, докато моят генетичен материал се установи във Вашата орална кухина, анален отвор или в рамките на един презерватив. Моля, обадете ми се за потвърждение![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
да се има предвид, че никога не бих го изпратил на гаджето сипо - скоро нещо от сорта на
приготвил съм ти изненада за тази вечер. Приготви бутилка алкохол до леглото и ме чакай гола.![]()
Всъщност някои неща, които ни отблъскват и отвращават, по някакъв начин ни привличат точно с това и честно казано без да си кривя душичката, това което е написала е точно такова ^^, НО не би ми харесало да присъства в отношенията ми с човек, към който имам.. чувства. По-скоро би си останало в главата ми.. там.. канализирано и ненасочено към никой, а просто... желание. Абе не бих говорила така на човечето си и не бих искала и то да ми говори така.
4XCOKИ
Да, точно...като цяло и аз смятам, че е доста по подходящо да се каже на някой, който те привлича чисто сексуално и търсиш просто един незабравим див и брутален секс, но пък приятеля ми си пада по такива неща, по-груб е, аз също пък и трябва да разнообразяваме, поради тва разстояние.
Времето изтича, минават години ..
а вас, палячовци, омразата ви поддържа живи!!
колко е голямо това разстояние? той къде е?![]()
4XCOKИ
OutlawGirl, и аз(понякога,де) си падам по грубости, но точно това ми идва някак в повече. Не те съдя, де, както казах- всеки си има предпочитания.
Щруделке, съгласна съм с последното ти изречение. Именно заради това ми идва в повече. А хем не съм от свръхнежните в леглото.
Въпрос имам: само във връзки от разстояние ли пишете смс-и?
Everything changes, but beauty remains ...
между другото, вие нападате аутлоу гърл, ама на мен ако някоя готина мадама ми прати как иска да й пръсна малкото путенце, и аз ще се одървя...![]()
Ние пък не сме на разстояние и все пак харесваме такива неща като на Outlawgirl. Аз гледам да не смесвам сексът с отношенията ни, освен в случаите, когато и двамата сме разнежени и искаме много нежничко и романтично да го направим. Тогава ситуацията е много различна. Но иде ли реч за чукане (баш си) и двамата си падаме по по-грубички... или да го наречем вулгарни неща. Освен типичните смси тип "Искам те веднага" съм му пращала 2-3 подобни по-мръсни смса с всички подробности и винаги е реагирал... много добре.
ПП. Не обичам да има ограничения в секса и разговорите на тая тема. Ако смятаме да прекараме живота си заедно, мисля, че можем спокойно да си кажем всичко на всяка възможна тема по кой да е начин. Не мисля, че е непристойно или унизително да се говори така, щом хората са си във връзка и си се обичат. Ако за едните думички се срамувам, тогава би следвало много да се обидя, ако някога му хрумне да ме върже за кревата или да направи нещо по-грубичко като цяло. Пък ние си падаме.
Последно редактирано от SisiStrange : 09-21-2012 на 20:24
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Аз съм в Лондон, той е в България. Като бях в Пловдив, нямаше нужда да си пишем, тъй като в продължение на месеци сме писали само. На живо само си го говорихме :Д
а има ли тенденция скоро да се съберете?![]()
В продължение на месеци без физически контакт ?.. Ако бях момиче нямаше да пращам sms-и с телефона си, а други дейности щях да извършвам с него....
До някъде съм съгласна с теб, дори почти за всичко, но не мога да си представя, че ще говоря, или ще ми говорят така. Защото по тая логика защо да не си говорим като хора от улицата, с просташки обръщения, или нещо такова? Нали си се познаваме, защо човека до теб докато те чука не ти каже 'ще те скъсам ма, боклук!'? ...Грозно е.
Ако някой ми каже онея думички, които OutlawGirl спомена, няма изобщо да го почувствам близък и ще ми стане сигурно кофти. Сякаш губя връзка с него. А това не би ми позволило да се отпусна.
4XCOKИ
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ами да, скоро идва при мен. Иначе доста други изненади съм му правила :Д
ShtrudeL, коя думичка? :Д
Последно редактирано от OutlawGirl : 09-21-2012 на 20:39
Ами ето. Както ти би избесняла за това и аз примерно бих се обидила от речника на OutlawGirl (сори, че те споменавам, давам го като пример, не го казвам с лошо)..
Но ставаше въпрос, че говореше за това как не трябва да има ограничения в секса, за разговорите, за не знам си какво и си направих заключение, че може би мислиш, че ако си достатъчно близък с някого, няма да се обидиш ако ти говори по начин, който принципно не е 'подходящ' за ъъ отношенията между двама души, които да кажем се обичат. В което има доза истина, но аз явно не мога да си отворя до толкова мозъчето и си ме стоплят по-милите неща. В които мили неща може да има и грубости, но такива, че да са... изградени с времето и да са си.. наши и да знам, че в тях има.. чувство. (не съм сигурна, че мога да го обясня както трябва.. whateva')
4XCOKИ
Lol.. много сте брутални тука бе ...
Аз не си падам по тия работи, случвало ми се е да пиша подобни работи, ама... при мен представлява просто по един начин да обясня, какво бих направила ако беше при мен... Начинът по който бих го докосвала или къде бих пипала, как бих го целувала, къде и подобни работи не от рода "Подпри ме на стената и ме чукай така, че да пробием дупка в гипскартона" о.О
Иначе има моменти когато тия по-хард работите са страшно възбуждащи, но не трябва да се прекалява... Дори просто "чукай ме" или "искам да те чукам", от негова страна са ме изкарвали от тялото ми, но много зависи и кога точно са поднесени