.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: Въпросче

Отговорете моляяяяяяяяяяяяяяяя

Здравейте,момиче съм. От много време искаме да го направим с приятеля ми , но проблема е че когато тръгнем да слагаме кондома и му спада... и на двамата ни е за първи път..Та днес решихме да пробваме първите 2-3 вкарвания да са без ( Преди да го вкара свърши 3 пъти от орална и се изми .) След това сложихме кондома и пак спадна ..и му правих френска и пак го сложихме и опитахме ,но безуспешно. Та единият ми въпрос е ( цикълът ми свърши на 1.09 ) нали няма вариант да е станал гаф при положение ,че като го извади от мен по члена му нямаше нищо? И другият е защо му спада като сложим кондома.. опитваме всичко ,ама не става Мерси предварително!
    Последно редактирано от sweety_tweetyg : 09-22-2012 на 18:26

Ей никой ли няма да ми помогнеее

Мега фен Аватара на nyxu
    Град
    На Лунатаа.. *
    Личи си колко сте образовани на тема секс! Знаете за болестите, които се предават по полов път, знаете и че това може да доведе до нежелана бременност, но пак без презерватив! Е няма по-голяма глупост от това. Може да му е тесен, вземете ако трябва и ултра тънките на дюрекс, може да е по-добре. Надали е станал гаф, но няма и как някой да знае, повече недейте без кондом.

п.п на колко сте??
    Дрън-дрън

Аз на 17 той на 18. Ние сме си първите..

Мега фен Аватара на nyxu
    Град
    На Лунатаа.. *
    Изчакахте ли малко (не знам дали има значение, но все пак..) след като е свършил и се е измил? Надали си, но никой не може да ти каже със сигурност
    Дрън-дрън

Да изчакахме 10 минути и проверихме дали излиза течност.. беше му сух. Вкара го в мен и го извади точно за секунди, не е като да сме правили секс без кондом,но все пак реших да попитам тук.

Не си бременна, спокойно...
    "Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
    Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!

Мишинка
    BrainDamage

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Споко нищо ти няма. Пробвайте с по-дълга любовна игра и някакви по-тънки презервативи. Ако проблемите с ерекцията продължават, имате 2 варианта:
    1) той да си вземе някакъв естествен стимулатор (като оня продукт в рекламата с вдигането на самолета)
    2) ти да идеш при чичко гинеколог и да го помолиш да ти изпише орални контрацептиви (сиреч противозачатъчни)

Вие си преценете кое да бъде. Според мен по-добре първия вариант.
    Welcome to the Jungle...

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Пуу вие пък... изяжте ги, че са го правили без презерватив... били са 2-3 вкарвания човек, плюс тва щом са си първите, едва ли имат каквито и да е венерически болести или болести като цяло, освен, ако не са предадени от родителите, но в такъв случай пък щеше да се знае, че родителите са болни.

Пресмятай си овулацията, за да не питаш дали има шанс..
    Какви презервативи ползвате?
    Може да му е малък, да му стяга т.е...

Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    Пуу вие пък... изяжте ги, че са го правили без презерватив... били са 2-3 вкарвания човек, плюс тва щом са си първите, едва ли имат каквито и да е венерически болести или болести като цяло, освен, ако не са предадени от родителите, но в такъв случай пък щеше да се знае, че родителите са болни.

Cikula mi e neredoven po princip ,no ovulacionniq mi kalendar mi smqta sam ovulaciqta i se pada na 12.09 (ot 7.09 do 11.09sa dnite s visoka fertilnost). Durex performa polzvahme
    p.p izvinete che ne e na kirilica ama sum ot telefona

Голям фен Аватара на chushkopek
    1-Пишката му не обича кондомите ви.
    2-Всичко му е в главата (най-вероятно)
    3-Пишката му не обича латекс.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от sweety_tweetyg Виж мнението
    Cikula mi e neredoven po princip ,no ovulacionniq mi kalendar mi smqta sam ovulaciqta i se pada na 12.09 (ot 7.09 do 11.09sa dnite s visoka fertilnost). Durex performa polzvahme
    p.p izvinete che ne e na kirilica ama sum ot telefona
    Точно тоя дюрекс е с ледокаин по пубриканта, може от това да му пада. Другият път вземете Durex Ultra thin или real feel.
    А за другото споко, не си бременна от 2-3 вкарвания.

Хохо днес ми дойде ,точно както беше според календара. (сън) )) Благодаря на всички за съветите! :*

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от sweety_tweetyg Виж мнението
    Хохо днес ми дойде ,точно както беше според календара. (сън) )) Благодаря на всички за съветите! :*
    see you next month
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Голям фен Аватара на GiveMeLove
    Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението

Точно 2-3 вкарвания са достатъчни, за да се заразиш с какво ли не, включително СПИН, както и 2-3 вкарвания са достатъчни, за да забременее /говоря ако има следи от семенна течност, разбира се/..
    Тъй като вече ти го е вкарвал така, можете да почнете да правите секса без презервативи.. Само се пазете, но като гледам, че ви е за първи път, по добре да си го слага, да не надуеш корема..
    А защо му спада - въпрос на психическа основа, мен ако питаш..
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

О не вариантът без презервативи е изключен. Предпочитам да ми е спокойно,че всичко е наред ,отколкото да го мисля постоянно и да чакам да ми дойде . А това за 1-вото вкарване ..нямахме друг избор.

..Относно психическата нагласа.. говорили сме много пъти преди това и му казах,че няма от какво да се притеснява,просто да се отпусне и всичко ще е ОК..може и от вида лубрикант по презервативите (доколкото разбрах ).Ще видим следващият път.
    Последно редактирано от sweety_tweetyg : 09-24-2012 на 07:04

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от GiveMeLove Виж мнението
    Точно 2-3 вкарвания са достатъчни, за да се заразиш с какво ли не, включително СПИН,
    Мн ми е интересно как тез девствени и стеснителни младежи точно пък ще имат СПИН. И т'ва с вкарванията е мн субективно.

Той сам ли си слага презерватива? Ако е така, опитай ти да му го сложиш, по-добър вариант е.
    Ако и т'ва не стане...Що не пробваш да му вържеш очите, поиграй си там с него, сложи набързо презерватива и го почвай - като нищо ще стане.
    А щом сте си първите може и просто да сте некадърни - упражнявай(те) се как се слага презерватив.
    Може и в марката/модела да е проблема.
    И задължително не трябва пенисът му да е сух, когато го слагате.

Голям фен Аватара на GiveMeLove
    Цитирай Първоначално написано от БожиятАгнец Виж мнението
    Мн ми е интересно как тез девствени и стеснителни младежи точно пък ще имат СПИН. И т'ва с вкарванията е мн субективно.

Той сам ли си слага презерватива? Ако е така, опитай ти да му го сложиш, по-добър вариант е.
    Ако и т'ва не стане...Що не пробваш да му вържеш очите, поиграй си там с него, сложи набързо презерватива и го почвай - като нищо ще стане.
    А щом сте си първите може и просто да сте некадърни - упражнявай(те) се как се слага презерватив.
    Може и в марката/модела да е проблема.
    И задължително не трябва пенисът му да е сух, когато го слагате.
    Говоря попринцип, понеже колежката от предния пост се изрази така, че 2-3 вкарвания са абсолютно безопасни във всяко едно отношение..
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си