.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Ей тая псевдосъвест(маскиран егоизъм) ще ви изяде главата.

Коя си ти че ще му даваш наклон на хуя за това какво да прави и какво не? Ако е решил да остане - тва си е негов избор и е глупаво да го спираш. Още повече заради фалшиво опрвдание като твоето. Човека си има глава на раменете и може да мисли самостоятелно. Недей да се опитваш да взимаш решенията вместо него.

Дрго - ако толкова много се обичате, колкото твърдиш - замини с него и си намери работа там. Не е нужно да убеждаваш никого в нищо. Просто покажи че не си проветряваш устата, или замълчи и се самосъжалявай. Само недей да взимаш чужди решения, водена от болната ти псевдосъвест и псевдозагриженост.
    Колкото и да ти е трудно да повярваш, това правят хората, когато им пука един за друг.
    Със сълзи на очи и кръв в сърцето казваш "Заминавай, развивай се, не искам да те спирам". Това не е псевдозагриженост, това е висша форма на себеотрицание.

Фалшиво оправдание? Кой си ти, че да съдиш въобще?

Авторке... в началото още е трябвало да се откъснете един от друг, но никой не може да те съди, че не сте го направили. Кажи му, че искаш той да замине и да постигне целите си, но не се заблуждавай. На него ще му е лесно да те позабрави, потъвайки в нов живот и атмосфера. На теб обаче като останалата ще ти е ад.

Голям фен Аватара на chushkopek
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    но никой не може да те съди, че не сте го направили. Кажи му, че искаш той да замине и да постигне целите си, но не се заблуждавай. На него ще му е лесно да те позабрави, потъвайки в нов живот и атмосфера. На теб обаче като останалата ще ти е ад.
    С това вече категорично не мога да се съглася, никой не може да я съди, че е взела глупаво решение? Защо? Ще му е ЛЕСНО, защото е в НОВА среда? Ко речи?

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Колкото и да ти е трудно да повярваш, това правят хората, когато им пука един за друг.
    Със сълзи на очи и кръв в сърцето казваш "Заминавай, развивай се, не искам да те спирам". Това не е псевдозагриженост, това е висша форма на себеотрицание.

Фалшиво оправдание? Кой си ти, че да съдиш въобще?
    С това съм съгласна.

За другото се опитвам да се поставя на негово място. Дали ще му е по-лесно да я забрави наистина? Започването на нов живот на ново място на тази възраст е много романтично и вълнуващо във фантазиите, но реално е много страховито, болезнено и изпълнено със стрес + носталгия. Да се откъснеш от близките си, от приятелите си, да градиш на ново някъде, където нямаш дом, нещо поне познато, ми се вижда ужасно трудно и без разбитото сърце и загубата на любов. Според мен и на двамата ще им е трудно, но не мога да кажа, че не ги разбирам. Ако моя приятел каже сега, че заминава и аз ще гледам като фрасната с мокър парцал и ще се чудя кое/къде/как е най-правилно. Всички, които така грубо я съдите и обяснявате, че била фалшива - не знам дали сте обичали като хората някога. По-трудни и объркващи решения няма.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си