.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Hybrid View

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ако баба беше мъжка....

В една връзка хората се уважават и зачитат мнението на другия. Колкото и неразбираемо да е за тях на първо четене. Щом съм казал "Оставам" значи това е финалното ми решение и това ще е нещото, което ще ме направи щастлив. Капиш?

Ако се окаже че бъркам - сам съм си виновен и няма да буча, щото никой не ме е насилвал да взимам това решение, нали?

Easy as that.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Ако баба беше мъжка....

В една връзка хората се уважават и зачитат мнението на другия. Колкото и неразбираемо да е за тях на първо четене. Щом съм казал "Оставам" значи това е финалното ми решение и това ще е нещото, което ще ме направи щастлив. Капиш?

Ако се окаже че бъркам - сам съм си виновен и няма да буча, щото никой не ме е насилвал да взимам това решение, нали?

Easy as that.
    Не всички разсъждават като теб.

Супер фен Аватара на Me4encety
    Казал е,че остава кво мрънкаш ?! И двамата сте виновни за положението.Ще ти обесня защо.Замаяла си му главата и като ти е казал,че ще замине си искарала тъжния поглед и на момчето му се е скъсало сърцето.Решил е да остане,защото и той е лигльо и мисли,че не може да живее без теб.

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Me4encety Виж мнението
    Казал е,че остава кво мрънкаш ?! И двамата сте виновни за положението.Ще ти обесня защо.Замаяла си му главата и като ти е казал,че ще замине си искарала тъжния поглед и на момчето му се е скъсало сърцето.Решил е да остане,защото и той е лигльо и мисли,че не може да живее без теб.
    А ти си злобна пикла. Друго няма да кажа. Имаш честта да си една от мега малкото, които наистина съм обидила в тоя форум за над 5000 мнения.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Ако баба беше мъжка....

Easy as that.
    Когато решението ти бърка и друг човек, тогава спира да бъде на принципа: "Ми така искам. Така казвам. Точка." А за такива важни решения е хубаво да се помисли добре.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си