- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към момичетата: Какво търсите у едно момче?
^4см
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Първо грешката със сантиметрите е защото съм се объркал че пиша за 171,но някой му е много весело.
Второ и аз какво да направя по въпроса че брат ти е 180 и нещо см. И брат ми е 180 и нещо и е с 2 години по-малък от мен и даже често ми го обявяват за батко. Природа.
Трето ако е така личи ти колко ти е багажа
четвърно не знаеш по какви си падам аз![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Умствения ми багаж е по-голям от твоя.
'Начи, само защото не си падам по джуджета като теб, то тогава съм слабоумна? Страшна логика, бе човек!
Стига си се излагал.
Не ме привличат мъже по-ниски от мен. Искам висок мъж, който ще изглежда като такъв. Мъж, чието тяло (тъй като говорим само за физическата част) е олицетворение на сигурност и стабилност. Аз не съм виновна, че си дребен, така че моля те избивай си комплексите другаде.
И това как го определи точно. Защото учиш в чужбина ли? Съжалявам че трябва да те разочаровам.но учененето и знаенето на нещо си не винаги се равнява на умствен багаж.Пък и както съм казвал и преди едни хора са силни по едни теми, а други по съвсем други.Е, като се замисли човек тя и Златка има висше образование пък аз не,но това не означава че аз като нея си мисля че столицата на Сърбия е Босна, на Румъния Белия,на Великобритания Англия и т.н. Повече ми допадна като беше леко по скромничка в темата с въпросите
Това ще го пропусна просто от култура. Само едно ще ти кажа.Не е като постоянно около мен да не наблюдавам по-ниски с малко или много момичета.Съответно джуджето може да....айде не казвам.И ти ако като ходиш си удряш главата в самолетите това си е лично твой проблем.Понавеждай се понякога да не вземе да те удари някоя совалка случайно.По другият начин ти сама се наричаш, а и има неща много по важни от ръстта,но някои хора за да дават шанс това им е напълно достатъчно.
Тогава предлагам да си намериш и да се хванеш с някой страдащ от гигантизъм.Те са доста едри и можеш да ги приемеш като олицетворение на сигурност и стабилност.Е, физически са доста по-слаби от обикновено, но какво ти пука нали всяват респект на околните с външният си вид.
И ми е много чудно защо ми обясняваш как не би се ебала с мен като това няма никакво значение всъщност. Първо нямаме допирни точки и второ аз може и да съм джудже,но ти все още си в прокурорската възраст така че хем ни е бая голяма разликата,хем току виж ми почукали на вратата за секс с непълнолетна,която е обяснила на мама и тати че съм я изнасилил![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Чужбината няма нищо общо. Никога не съм парадирала с факта, че живея и уча в чужбина.
Определих го по това, че никога не бих нарекла някой тъп и слабоумен заради предпочитанията му.
Външността е това, което привлича първо окото. Не го ли разбрахте вече?
Въобще не съм обяснявала как не бих се ебала с теб. Обобщих за хората с твоя ръст. Специален ли се почувства?Е, не си.
Не живея с родителите си от 15 годишна. Живея самостоятелно, и единственото за което си приказваме вечер по скайп е "как си, какво правиш". Точка. Развивам се самостоятелно, без никаква/или почти никаква тяхна намеса или influence върху характера/личността/вижданията ми. Така, че с това за мама и тати можеш да разказваш само и единствено на себе си.
И понеже спомена това за възрастта. Откъде си сигурен, че някоя 18 или 19 годишна няма пак да отиде при мама и тати, да излъже и да им каже същото? Ама, не... За възрастта ми трябваше непременно нещо да кажеш.
Последно редактирано от DisappointedDreamer : 09-27-2012 на 13:40
Ами всеки си има своите разбирания за нещата. И да тъп и слабоумен е прекалено остро.Даденият човек може и да е най-умният на света,но за мен един така разсъждаващ човек е страшно повърхностен що се отнася до точно този въпрос.
Спомена го макар и индиректно без дори да си опознала характерът ми, а даже и външността ми,която както казваш се вижда първа.Е,в интернет е малко по различно подреждането.И да, специален съм като всеки един човек.И ще се отклоня от темата, но колкото и да се правиш на самостоятелна приеми че без мама и тати сега щеше да си седиш в България и евентуално да плюеш скапаният живот,защото именно мама и тати в твоят случай са този трамплин,който те е изстрелял на сегашната ти позиция.Трябва да си им много благодарна между другото.Относно 18-19 годишната.Не съм сигурен. Разбира се че може.Само че в закона вече и тя носи наказателна отговорност гледа се внимателно на нея и току виж може и да изгори тя за лъжесвидетелство А годините са си години да.Аз може и всякакъв да съм,но ти все още не си завършила даже и гимназията и не си се сблъскала с живота след ученето и по всички закони все още не си пълноправна жена а момиче.
klimatronik като ме сваля какво да направя![]()