.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 583

Hybrid View

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    А странно-тъпата работа е това, че даже не знаете какво е тенекеджия..
    От де да знаят? Сега е модерно да си програмист, мениджър, офис-асистент...
    Оператор на биологична единица

JoLLiE92, твоят приятел трябва да знае как и с какво може да си позволи да се пошегува и с какво би могъл да те разсмее. Когато ми каза това "клише", моят мъж беше точно тенекеджия. И именно заради това репликата си падна толкова на мястото. Но... простете, че не съм тъй изтънчена като вас
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    От де да знаят? Сега е модерно да си програмист, мениджър, офис-асистент...
    Оператор на биологична единица
    Смешно ти е, че някой може е програмист? (или по- точно подхождаш пренебрежително..) Независимо колко и какво е модерно, тези хора (говорим в случай, че е завършил със собствени усилия и наистина е добър) имат доста мозък и не знам защо едва ли не ги поставяш толкова долу в йерархията, а изтъкваш друга професия, не толкова свързана с интелетуален труд, като по- висша (най- простичко казано).

Всеки с потребностите си и всеки според възможностите си, няма нужда да обиждаме едни или други професии.
    И познай какво, не съм програмист..

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^Мисля, че Лейди-то въобще не имаше това в предвид. Просто изтъкваше, че това да бъдеш тенекениджия е също толкова хубаво и окей колкото да бъдеш програмист.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Смешно ти е, че някой може е програмист? (или по- точно подхождаш пренебрежително..) Независимо колко и какво е модерно, тези хора (говорим в случай, че е завършил със собствени усилия и наистина е добър) имат доста мозък и не знам защо едва ли не ги поставяш толкова долу в йерархията, а изтъкваш друга професия, не толкова свързана с интелетуален труд, като по- висша (най- простичко казано).

Всеки с потребностите си и всеки според възможностите си, няма нужда да обиждаме едни или други професии.
    И познай какво, не съм програмист..
    Ъъъ... прибери ноктенцата. Използвах тези думи, защото са чуждици. Изобщо нямам претенции кой какъв е и що е.

Проблемът е, че не аз, а обществото поставя тези професии по-високо в йерархията. Обикновените бачкатори - тенекеджии, мазачи, общи работници са като ноулайфъри. Тва че може да не са имали финансовата възможност да завършат информатика или там квото учат програмистите, не означава, че нямат мозък в главите си.

Обвиняваш ме в снизходителност, а ти какво мнение си написал/а?

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Обвиняваш ме в снизходителност, а ти какво мнение си написал/а?
    Написала съм, че интелектуалният труд е по- изморителен (примерно) от физическия, което е мое мнение, но което не съм споменала ни в клин, ни в ръкав.

Супер фен Аватара на Irti
    Написала съм, че интелектуалният труд е по- изморителен (примерно) от физическия, което е мое мнение, но което не съм споменала ни в клин, ни в ръкав.
    Доста бъркаш. Ти с твоя интелектуален труд ще изградиш един проект.. да кажем къща или нещо друго, ама като го няма бачкатора да ти го направи и създаде така както го искаш.. ще бричиш курец

Без нас обикновените сте за никъде

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    Доста бъркаш. Ти с твоя интелектуален труд ще изградиш един проект.. да кажем къща или нещо друго, ама като го няма бачкатора да ти го направи и създаде така както го искаш.. ще бричиш курец

Без нас обикновените сте за никъде
    Всичко е важно. Не може без едното , не може и без другото. Всичко, което се гради, е синтез и от двете, те са взаимосвързани. И не съм казала, че едното е по- важно или нещо такова (нито съм целяла да обидя LadyDi, да не го възприема така). Но си оставам на мнението (което междувпрочем е резултат от личен опит), че единият е по- изморителен, вече казах кой.

Град
    Варна
    Всичко е важно. Не може без едното , не може и без другото. Всичко, което се гради, е синтез и от двете, те са взаимосвързани. И не съм казала, че едното е по- важно или нещо такова (нито съм целяла да обидя LadyDi, да не го възприема така). Но си оставам на мнението (което междувпрочем е резултат от личен опит), че единият е по- изморителен, вече казах кой.
    Не си ме обидила Аз просто винаги съм по-рязка.
    Но грешиш. И двата вида труд са изморителни. Просто умората е различна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си