.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 83

Hybrid View

А по какъв повод се е случило чак тогава? Смяташ свирката за принизяване ли по някаква причина? Питам, защото ми е интересно. В крайна сметка един мъж прави любовната игра максимално добре, за да се чувства спокойна жената, но защо и жената да не направи същото?

Чувал съм от жени, че никога не биха правили свирки - били унижение. Е, за мъжа не е унижение да и прави френска любов, но вашето е. Странна логика, но е логиката е като с това, когато ниско интелигентните хора наричат една жена 'курва', защото не могат да я имат.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Visokomeren Виж мнението
    А по какъв повод се е случило чак тогава? Кое?
    Смяташ свирката за принизяване ли по някаква причина? Омг, не
    В крайна сметка един мъж прави любовната игра максимално добре, за да се чувства спокойна жената, но защо и жената да не направи същото? ще го направи ако иска ( и за двете страни важи )
    .

Фен Аватара на YourFavouriteDrug
    Град
    Бургас :)
    Цитирай Първоначално написано от Visokomeren Виж мнението
    А по какъв повод се е случило чак тогава? Смяташ свирката за принизяване ли по някаква причина? Питам, защото ми е интересно. В крайна сметка един мъж прави любовната игра максимално добре, за да се чувства спокойна жената, но защо и жената да не направи същото?

Чувал съм от жени, че никога не биха правили свирки - били унижение. Е, за мъжа не е унижение да и прави френска любов, но вашето е. Странна логика, но е логиката е като с това, когато ниско интелигентните хора наричат една жена 'курва', защото не могат да я имат.
    Не е принизяване, но е нещо, което правиш само и единствено за кефа на другия (дори да е възбуждащо до някаква степен), което за мен (и повечето момичета) си е по-интимно от единия секс. Съответно е и по-гадно после да чуеш по свой адрес "ами тя е една, която ми духа". Аз също не бих духала на някого, с когото не ходя
    I'm yours.

Цитирай Първоначално написано от YourFavouriteDrug Виж мнението
    Не е принизяване, но е нещо, което правиш само и единствено за кефа на другия (дори да е възбуждащо до някаква степен), което за мен (и повечето момичета) си е по-интимно от единия секс. Съответно е и по-гадно после да чуеш по свой адрес "ами тя е една, която ми духа". Аз също не бих духала на някого, с когото не ходя
    Толкова ти е изкривена ценностната система, че няма накъде повече... Значи би спала с някого, с когото не ходиш, ама не би му направила свирка ? Значи "тя е една, дето си отваря краката..." е по-добре, така ли ? ...

Фен Аватара на YourFavouriteDrug
    Град
    Бургас :)
    Цитирай Първоначално написано от IncendiaSanctus Виж мнението
    Толкова ти е изкривена ценностната система, че няма накъде повече... Значи би спала с някого, с когото не ходиш, ама не би му направила свирка ? Значи "тя е една, дето си отваря краката..." е по-добре, така ли ? ...
    Смятай какви работи - хората имат проблем с ценностната ми система, защото не искам да духам на непознати нали като го направя с него и на мен ще ми е кеф и ще съм си задоволила нуждите? От друга страна за какъв чеп да доставям удоволствие на някого, за когото не ми дреме или дори и да ми дреме, нямам някакви по-специални чувства към него?
    I'm yours.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си