- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- След свирка ?
А по какъв повод се е случило чак тогава? Смяташ свирката за принизяване ли по някаква причина? Питам, защото ми е интересно. В крайна сметка един мъж прави любовната игра максимално добре, за да се чувства спокойна жената, но защо и жената да не направи същото?
Чувал съм от жени, че никога не биха правили свирки - били унижение. Е, за мъжа не е унижение да и прави френска любов, но вашето е. Странна логика, но е логиката е като с това, когато ниско интелигентните хора наричат една жена 'курва', защото не могат да я имат.
Не е принизяване, но е нещо, което правиш само и единствено за кефа на другия (дори да е възбуждащо до някаква степен), което за мен (и повечето момичета) си е по-интимно от единия секс. Съответно е и по-гадно после да чуеш по свой адрес "ами тя е една, която ми духа". Аз също не бих духала на някого, с когото не ходя
I'm yours.
Смятай какви работи - хората имат проблем с ценностната ми система, защото не искам да духам на непознатинали като го направя с него и на мен ще ми е кеф и ще съм си задоволила нуждите? От друга страна за какъв чеп да доставям удоволствие на някого, за когото не ми дреме или дори и да ми дреме, нямам някакви по-специални чувства към него?
I'm yours.