- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Снобари, снобари и пак снобари
Знам, че сега половината ще почнат да ме нападат, но само на мен ли ми е направило впечатление, че повечето тийнейджъри са пълни снобари ?
Те са.
по точно, ние сме. :С
Yesterday is history, today is a gift, tomorrow is a mystery..
ами не знам за теб, но аз не съм и ми е доста неприятно, че съм заобиколена от такива хора ;хх
Че аз съм си, не мога да се причислявам към плебейте.
n00bs
не съм.
ма се поправих шот още съм в 'тийн' категорията :С
иначе, кво те боли фара
ами попринцип не ми пука, обаче супер много се дразня, когато примерно някое момиче си хване "яко" гадже само за да се фука колко е велика или нещо такова ;ддд но донякъде и ми пука защото вече почти никой не те оценява като човек ;/ SAD STORY .
ами да...вече има значение само външния вид, за жалост и това колко си известен...никой не те оценява за това което си всъщност и това, което си направил за него
ами оплаквам се с надеждата , че хората ще се осъзнаят поне малко, плюс т'ва всеки пише каквото си поиска така,че![]()
хах
хората може да се осъзнаят, ако им го кажеш в очите
не в някъв рандъм форум
хаха ами щом не те интересува какво има в разни форуми защо изобщо си тук ?!
;ддд когато го кажа в очите на хората те или отричат, или кзват , че завиждам ддз...;дддд а и аз просто се оплаквам от тях не се опитвам да ги променя хаххха
Права си, даже според мен повече от половината нямат ценностна система, но зависи какво търсите в един мъж/момче ако си харесвате отворените въздухарчета ваш проблем , не причислявайте другите към тях.
another teen drama.. nothing to do here -__-
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
в тоя форум кога ще има една хубава тема без някои да се оплаква от какви били хората около него ?!.. гледайте себе си бе ... тоя народ е изтрещял отвсякъде.. вместо да си правите кефа ми гледате другите и се обяснявате как вие сте различни и ви дразнели другите.. ми като ви дразнят си говорете с животните бе... пффф
аз пък днеска съм на нещо такова :
btw. как си ?
А по темата забавното е когато хората почнат да проявяват същия тип поведение от, което се оплакват.
В настроение ли си за музикално отклонение на темата?