.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 50

Hybrid View

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от БожиятАгнец Виж мнението
    Повръща ми се от вас и простотиите ви.
    СКАН-ДАЛ! =О
    Мислех, че обичаш повръщано.
    Или го казваш в някакъв красив смисъл, който казва, че толкова се кефиш, че ще повърнеш от радост, защото повръщаното при теб е признак на щастие, освен ако не си станала ВЪЗвишена и стилна дама.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    СКАН-ДАЛ! =О
    Или го казваш в някакъв красив смисъл, който казва, че толкова се кефиш, че ще повърнеш от радост, защото повръщаното при теб е признак на щастие, освен ако не си станала ВЪЗвишена и стилна дама.
    Може просто да и се драйфа от това, че сте малоумни копеленца, дето киснат пред телевизУрчитата и гледат сополивата паплач на България как си бърше задниците. Много стилно и подходящо предаване за "дами". Ти като се имаш за някаква изискана дама що не ходиш да свириш на пиано, да четеш и да се разхождаш с чадърче из градинките правейки се на свенлива?
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Luidgie Виж мнението
    Може просто да и се драйфа от това, че сте малоумни копеленца, дето киснат пред телевизУрчитата и гледат сополивата паплач на България как си бърше задниците. Много стилно и подходящо предаване за "дами". Ти като се имаш за някаква изискана дама що не ходиш да свириш на пиано, да четеш и да се разхождаш с чадърче из градинките правейки се на свенлива?
    Човек, на село е елитно така и само интелигенцията, и буржоазията следят подобни вип, топ арт проекти.

Бъдете еврейски парцали и роби на медията, драги ми овчици. Просташко и селско предаване си е - ако някой успее да ме обори ще му дам софийско жителство и бутилка ракия.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Luidgie Виж мнението
    Не се имам за дама, но не се имам и за простакеса, от чиято уста се чуват само приказки за зомбита, драйфане, амфети, кръв и повръщано. Като ми правиш редовен оглед на мненията, поне се опитвай да ги осмисляш.

Агнец, а правила ли си някога разлика между селянин и селяндур? А знаеш ли какви са факторите, определящи дали едно място ще е град, или село? Ти гражданка ли се чувстваш? Какво те прави такава и с какво си по-различна от един стойностен и успял човек, който живее в село? Примерно. Агнец, а ако живееше на село и копаше домати, каква щеше да си? А лоши ли са хората, които го правят? Ако Иван Вазов беше столичанче, щеше ли да по-куул? Хм. Комплексирана ли си на тази тема, че толкО говориш за нея? Какво мислиш за България? Ти в Париж ли си расла, че имаш нещо против хората, живущи извън милата ти София?
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Banned Супер фен
    зомбита, драйфане, амфети, кръв и повръщано

Агнец, а правила ли си някога разлика между селянин и селяндур?

Ти в Париж ли си расла, че имаш нещо против хората, живущи извън милата ти София?
    Първото е кифленско.

Второто - не ме ебе как ТИ интерпретираш дадени думички /синоними/. (Бтв винаги мн бътхъртваш като стане въпрос за селяния, дори и да не се обръщат към теб.)

В третото няма смисъл.

За това за България може би ще отговоря по-късно, защото имам много да казвам по темата...

Тааа, ще те чукам, обичам те, сготви ми една мусака и ме чакай гола с ракията в леглото - аз ше се върна сутринта.

П.С: "не е яко да го правиш постоянно и да прекаляваш с това"

Щото по форумите се разбира всичко за навиците и рутините хората.

П.С2: Не знам как и к'во уиски съм обещавала - вино "Меча кръв" имах предвид - т'ва сиг. ще ви нахъса повече.

Banned Супер фен
    СКАН-ДАЛ! =О
    http://www.youtube.com/watch?v=wCF3ywukQYA

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си