Цитирай Първоначално написано от Luidgie Виж мнението
Може просто да и се драйфа от това, че сте малоумни копеленца, дето киснат пред телевизУрчитата и гледат сополивата паплач на България как си бърше задниците. Много стилно и подходящо предаване за "дами". Ти като се имаш за някаква изискана дама що не ходиш да свириш на пиано, да четеш и да се разхождаш с чадърче из градинките правейки се на свенлива?
Не се имам за дама, но не се имам и за простакеса, от чиято уста се чуват само приказки за зомбита, драйфане, амфети, кръв и повръщано. Като ми правиш редовен оглед на мненията, поне се опитвай да ги осмисляш.

Агнец, а правила ли си някога разлика между селянин и селяндур? А знаеш ли какви са факторите, определящи дали едно място ще е град, или село? Ти гражданка ли се чувстваш? Какво те прави такава и с какво си по-различна от един стойностен и успял човек, който живее в село? Примерно. Агнец, а ако живееше на село и копаше домати, каква щеше да си? А лоши ли са хората, които го правят? Ако Иван Вазов беше столичанче, щеше ли да по-куул? Хм. Комплексирана ли си на тази тема, че толкО говориш за нея? Какво мислиш за България? Ти в Париж ли си расла, че имаш нещо против хората, живущи извън милата ти София?