- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към момичетата: Какво търсите у едно момче?
Ахахаха ето ги възпитаните форумни плъхове. Приличате ми изключително много на сбирщина цигани, които скачат в купом някой като ги засегне. Е не, знаех, че форумът е зле, подозирах, че и модераторите са зле, но пък чак толкова. Верно е тийн, ама може ли 30 годишни модератори да са с акъла на тийновете и не само да не си вършат неплатената работа, а да оглавяват ромския бунт.
Драги ми смехурковци. Нямам нищо против тъпите хора ... напротив, имам и то много. Ако нямах, нямаше да ви отделя и толкова от времето си. Комплексарите в случая сте точно "милионерите" със средно. Не ви виня. Не само вие се дразните като ви кажат (напишат) истината. Фактът, че сте мързеливи говеда мен не ме вълнува. Дразни ме, че мучите.
Последно редактирано от aks13v : 09-29-2012 на 20:04
Да бе... мързеливи говеда, дето вадят по хилядарки на месец.
Ама виж как си знаеш, че за теб се отнасяше.
Доста си на думи.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Я пък тоЗ. Да ти имам самочувствието. кххх т.е. не го искам, но така беше лафа. На сбирщина цигани сме му приличали. А замислял ли си се, че ако много хора ти кажат, че ти има нещо (най-меко казано), то може и 'проблема' да е в теб? С какво можеш ТИ да ме засегнеш? Просто констатирам, че не заслужаваш на този етап да получиш късче дърво да се похаби за теб, което да засвидетелства колко си начетен и по-по- от някой друг, който със средно образование, както каза е 'милионер'. Ако има акъл в главата, защо да не е?
"Нямам нищо против тъпите хора ... напротив, имам и то много."
Смешкоо, я си сдъвчи пак изречението и тогава го изплюй. Последно имаш, или нямаш? И по какво определи, че някой от тук е тъп? Как определяш изобщо дали един човек е тъп, или умен? Или тъпи са тези, които говорят неща, които не ти изнасят?
За какъв се имаш , драги, че да ми говориш за отделяне на времето си? Ама прав си. Ползвай го за нещо полезно, вместо да се излагаш като кифладжия.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
В бедните балкани е нормално хората да се възхищават на селски тарикати, мутри, или хора със средно но бачкатори в чужбина и идващи тука да черпят по дискотеките.
Висшето е повече от средното и това е, ако няма перспектива за дадени специалности или не сте могли да си вземете изпитите, или че студентите не учели и дипломите им не стрували, или пък има хора със средно да взимат повече от тези с висше по същата специалност(примерно така наречените "програмисти със средно"), то това е защото държавата, икономиката и обществото ни е болно или сами сте си виновни, всеки сам да си се оправя, но подценяването на висшето за сметка на средното е сбъркана работа, присъща на недоразвитите държави.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Няма значение каква ни е държавата, обществото, какви са ни даскалите. Всеки, веднъж влязъл, може спокойно да се изучи. Стига да иска. Не е в това въпроса.
Има хора, които имат други мечти и виждат друга реализация. Или пък нямат пари за висше. То аз едва връзвам двата края. Имаме си и такъв случай в курса: едно момиче, свястно такова, дори се бяхме сближили, се отписа, защото техните не могат да плащат таксата. И тя ли е неамбициозна?
Много зависи и какъв е въпросния висшист, нали? Не може директно да се възхищаваш на някого, защото има хартийката. Ето виж, големия подкладник на спора с неговото висше как се изразява и държи. Интелигентно ли изглежда? Ъм, не. Приятеля ми се отказа от университет (беше в ТУ) и си продължи на негова глава да учи, a сега си работи по специалността и един от най-добрите във фирмата (сред много далеч не толкова блестящи висшисти). Като цяло не обичам да давам тоя пример, защото ме ядете, че съм "избивала комплекси, защитавайки го", но ми се вижда съвсем на място.
Не знам по какво съдите за това един човек колко се е развил, но не би трябвало да е по наличието на студентска книжка, която се печели с минимално напъване (вече и работите с 2ки се преразглеждат май). Не, не го казвам, защото съм двойкарката на курса, напротив. Записах се на първо класиране и досега имам само шестици, малко петици и една проблемна висша математика. Не мисля, че това ме прави изведнъж повече човек от хора, които са се развили по различен начин. Всяко нещо си има чалъми. Това, което го правят с ръцете си някои занаятчии, аз няма и да го сънувам сигурно.
Разликата между развитите държави и нас е, че дори да имат по-голям стремеж към висше, те не гледат с презрение на хората, които нямат такова.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Напротив. Не е нужно да запишеш висше образование, за да се изучиш като хората. Ако имаш желанието и сам можеш да го направиш, достъпът до информацията е свободен. Работата е както се уредиш. На всичкото отгоре тва прехвалено висше образование днешно време няма много общо с науката, щото се мъчат да го направят приложно, а то вместо това е станало повърхностно. И въобще повечето ВУЗове нито предлагат най-доброто място за развитие на практични умения, тъй като в самия сектор това се тренират по-добре, нито предлага най-доброто обучение, защото винаги въпросът ще опира до това, колко време отделяме за самостоятелни занимания.
Дръжте си предубежденията, не е мой проблем. Но не си мислете, че сте видели кой знае какво, при условие че за истинско висше едва ли има много места в България, където можеш да се сблъскаш с него.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
на пръв поглед,за външния вид,най-важното нещо е да не ме отблъсква :д просто има някои лица и черти,които не са непременно грозни,но ме отблъскват,не знам защо :Д никак не държа да е красив, но искам като ме погледне и да се побърквам
готино ще е да е доста висок,но не е кой знае колко важно
няма нужда да е напомпан,не ги харесвам такива
и после бива преценяван бързо по следните критерии:
дали е
интелигиентен
грамотен
с богата обща култура
да знае какво иска от себе си,бъдещето си
ерудиран даже хахаха
да знае как да се държи попринцип,както и с жените
да е самоуверен и силен (не физически)
да спазва лична хигиена!!! :Д:Д
и пак,много е важно да е умен,умен,умен
п.с. ще си умра стара мома
Имам колежка, която вечер работи в кръчма, за да може да си плаща образованието. И има много такива. Аз също не съм с милионите, но образованието винаги е било на първо място. Няма да си купя някой парцал, ще си платя таксата. Няма да ходя толкова на дискотеки, ще си купя учебници. Нарича се приоритети.![]()
Не е нормално и тея, които учат висше наизуст или преписват на всички изпити. Те или прекъсват насредата на образованието си и не завършват, или завършват някак си и след това не знаят тая диплома къде да си я наврат, защото за нищо не стават. Трябва да си учиш и да учиш съвестно, защото това не ти е за оценките, а за изкарването на хляба.
Amorrous, много държа да е интелигентен и грамотен, че адски ме дразнят като вземат да пишат одбор и свадба и да не ги е*е. И аз ще си умра сама![]()
Последно редактирано от JoLLiE92 : 09-30-2012 на 07:48
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
А, да си дойдем на думата за хартийката дето толкова я възхвалявате някой.Онова момиче дето го споменах...стюардесата.Тя беше колежка на брат ми. Дали с връзки се е уредила или не,защото не е от бедните,но е факт че е стюардеса. Очевидно не е като да не става за нищо.Оправя се някак. Но тя има диплома за инженер по ЕЛЕКТРОТЕХНИКА. Това го е учила ЦЕЛИ 4 ГОДИНИ. Обаче за разлика от мен например, човек със средно образование,който не му е особено интересна електротехниката не знае елементарни неща по материала като например да направи разлика между транзистор и кондезатор или как изглежда съпротивлението или интегралната схема. Но е квалифициран инженер по електротехника нали? Е, аз не съм пък и както казах не ми е толкова интересно.Моите елементарни знания по въпроса не са защото съм учил 4 години това, а просто, защото баща ми това му е хоби,занимава се с пдобни неща и съм научил тук таме най-елементарните неща и понятия.Ти знаеш ли колко хич не разбиращи хора има на разни скъпо платени постове само и единствено,защото притежават тъпата хартийка и никой не си е правил труда даже и да ги препита.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
За огромно мое съжаление е така.Но да се тюхкаме че те имат връзки и хартийки и са се уредили и дай да си режем вените , щото нищо не можем да направим и не е честно така?
Трябва да се борим с тях.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ти да не би да си мислиш, че въпросната приятелка на Сиси е прекарвала време в Мега Денс и Плаза, и си е купувала полички и блузки с деколтета, та затова не е могла да си плати таксата? Да не би да си мислиш, че момичето по свое желание се е отписало.
Дееба тъпаците.
^Мисля, че има хора със и без воля. Минала съм през твърде много неща и не съм се отказала, а хората биха казали "нямам пари да те пратя да учиш", за което съм изключително благодарна на майка ми, че е направила всичко възможно за мен. Никога не е казала "нямам пари да ти дам да учиш", а ми е давала преди последните си пари, за да си купя учебниците, които ми трябват. Не мога да пикая на всичко това и да кажа "ма то висшето образование нищо не е". Освен това аз не бих могла да работя нещо физическо, нямам против вие да го правите и т.н., но за мен просто не е да бъда сервитьорка. Не мога да го направя.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ох, да, за теб е определено да бъдеш кралица, докато простите сервитьорки ти бършат кралския задник.
Майка ти е направила всичко възможно, за да можеш да учиш. Не ти. Ти не си минала през нищо. Ако беше попаднала в ситуация, където мама я няма и сама трябва да си изкарваш паричките, щеше да знаеш че няма нищо срамно в това да работиш като сервитьорка, пък било то и перманентно.
Колкото до момичето, което Сиси спомена - да не би да мислиш, че е изхарчвала парите си за дрешки? Въобще, мислиш ли че е имала пари да харчи? И щом се е отписала от университета, то това означава че финансовата ситуация у дома им е била прекалено лоша. Да не би да си мислиш, че родителите на това момиче не са искали тя да продължи своето образование, ако имаха пари?
Да не мислиш, че моите са имали? Майка ми е направила всичко възможно и е лишавала и мен, и себе си от доста "гевезелъци", за да мога аз да уча. Просто знам, че доста семейства в моето предишно , а и по-добро положение, са казвали "не, нямаме пари да учиш" , защото аз и гимназията си я учих в друг град, това са адски много пари за квартири, храни, учебници по език буквално всеки месец нови .. И майка ми някак се е справила с планирането на бюджета очевидно по-добре от родителите на въпросната стюардеса. А стюардеса специално е много добре платена професия, но за млади момичета. На 40-50 никой няма да те държи там.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
^Не говорих за стюардесата.
А, айде да ги им се подиграваме, че не са планирали бюджета си правилно (пълна простащина) и да ги пратим да работят като долни сервитьорки, а?
Следващия път като седнеш в ресторант и чакаш сервитьора/ката да дойде да ти вземе поръчката, искам да им го кажеш това в лицето. Пък дано не се разминеш с шамар.
Ебати хората.
Нямам нищо против сервитьорките, но аз не мога да работя това.Затова и уча, за да работя нещо по-различно.
А за коя говориш? Винаги има как да си платиш таксата бе. Моята е 150 лв (в момента) два пъти годишно. Е като нямаш толкова пари, няма да учиш в свободен, където таксите са по 1-2-3 бона, мн ясно! Но 300лв годишно е напълно спестяема сума.
Последно редактирано от JoLLiE92 : 09-30-2012 на 09:01
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
егати злобата лъха от тая тема![]()
.. темата за мен е глупава,а споровете не са точно към темата.. какъв е смисъла ? ... всеки спори с някои и чак аз се обърках ( не че съм прочела много постове де) ама спрете се... и не можах да разбера,защо някои казва на друг,че примерно може да се прави на умен ( е не беше точно така за това казах примерно) само във форума,а и този някой е също в този форум ... нда.. така объркано го обясних,че може би никoй няма да ме разбере,но няма значение.. та - не с лошо де !
![]()
![]()
това се опитвам и аз да направя , но ... : )
Аз специално не мога. Не мога да си се представя като сервитьорка. Не мога да си представя да работя някъде и да дойдат приятелите ми и да трябва да им прислужвам. Да бъдеш сервитьорка не е единственият начин да си изкарваш парите като ученик/студент.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Не във всички университети таксите са 150 лева два пъти в годишно. В някои университети таксите са по 300 лева два пъти годишно.
Отделно, не са само тези 600 лева. Ами пари за квартири, храна, учебници и други тинтири минтири? Хората по 50 лева на месец не могат да спестят.
Ох, да, забравих. Ти си Света Дева Мария, цветче неоткъснато, принцеса. Къде е Ирти да ти покаже какви са му ръцете от ИСТИНСКА работа, а не предрасъдъци и лиготии.
Ти така ли гледаш на сервитьорките? Като на прислужници? Лекарят не е ли прислужник? А адвоката?
Когато ти дават по 5 лв джобни - да, ама лошото е че не разбирате стойността на парите. "Еее.. 300 лв какво са.. ехе.. как няма да ги спестиш"
И не става въпрос да се ограничаваш от дискотеки и такива глупости, а че има и такива, които правят сметка за ядене, дрехи (напълно нормални дрехи.. не скъпи), сметки, данъци и друго работи, които няма да споменавам.
Нормално, когато живееш с вашите да нямаш тези ядове. Сега видя ли малката разлика между теб и някой друг?
Говорите за хора, които лепят плочки. Ти знаеш ли, че някой професионален майстор може да вземе до 2500 ( за чужбина даже няма да споменавам какви са парите за тях..) и знаеш ли какви красоти може да ти направи във вас?
Ти правиш сметка една работа да я работиш цял живот. Груба грешка. Освен ако не е държавна работа.. другата работа просто няма смисъл цял живот да работиш едно и също. Би трябвало да ги сменяш и да откриваш нови колеги и неща.. не да се навреш в някой офис пред компа и да бичиш залудо. Ти си млада и досега си нямала никакъв стаж.. прави сметка.
Не е до планиране. Ти даже нямаш бюджет. Нямаш заплата, нямаш и работа за въпросния бюджет, разбираш ли?Ама ти дават 500 лв на месец и ти казват да ги разпределяш както решиш.. и си мислиш, че това е твоят бюджет ли? Не..
За какви връзки говорите, като именно по-заможните избутват тези, които са по-малко такива и никой не го интересува дали по-бедното момче/момиче знае повече от това, което е завършило там нещо си.
За какви ценности и образование говорите, като по студенски град вече продавате СПИН-а направо в спринцовки? Който иска да му се наслади.. без секс и някакъв контакт..
Нали бях охрана.. нали съм ви виждал какво правите по дискотеките.. как шмъркате с парите от вашите.. нали толкова народ съм изхвърлил през тия проклети врати..
Мислите се за съвестни, но не сте. Не сте живяли и няма и да живеете никога пълноцен живот. Темата не е против образованието, а против това как го натъртвате навсякъде.
Виждала ли си надрусано момиче, което духа на 3-4 идиота? Виждала ли си наръган човек? Масов бой? Масови оргийки?
Това ви е образованието. И евала на малкото проценти и избрани хора, които отиват в даскалото и после си тръгват, за да учат.
http://www.lichnadrama.com/seks-s-dh-na-otset/
Няма да ида на дискотека, няма да си купя рокля.. ти говориш все едно те е яд за тези неща и ги правиш на сила.
Съжалявам ви. Боли от тази тема, защото сте прозрачни като мокър вестник.
JoLLiE92 отдавна е показала, че разсъжденията й са като на 12-годишна, сериозно тресната от пубертета мома, чийто свят свърша при табелата, съобщаваща, че наближавате изхода на селото.
Към постовете на Ирти и Дриймър мога само да добавя, че това, че учиш като прост 3-4-6 години не те прави повече от останалите. И дипломата за директор на водопад не ти дава гаранция, че един ден няма да бършеш маси и да сервираш кафе.
А ти ще стигнеш до тоя хал, така че се подготвяй психически отсега. И не за друго, ами защото си so high и не виждаш по-далеч от носа си; защото си високомерна, нагла и арогантна и си позволяваш да гледаш в чуждата паница и да съдиш хората, без да ги познаваш; защото този и онзи не се бил реализирал поради 101 причини, а не търсиш начини ТИ САМАТА да се реализираш.
Живея отделно от нашите от 13годишна. Не си изкарвам сама парите, да, но това са сметки на две места, две домакинства. Квартири, наеми, сметки на две места, храна на две места. Всичко. Не ми дават по 500лв на месец и да правя каквото искамТочно в момента това ми е болната тема.
Като живея отделно от наште вече толкова години съм виждала какви ли не мизерии, какви ли не човешки боклуци. Малките нахакани келеменца с парите на мама и тате. Цялото ми училище беше такова. И без да имам тея пари аз си завърших училището, с всякакви спънки и проблеми за каквито се сетиш. Уча си, не уча в чужбина, защото не можех да накарам майка ми да даде тея пари, но уча и се възползвам от това както мога. Не да го избутам ей така, колкото да имам хартийка.
А за майсторите, които лепят плочки и си разбират от работата - евала. Има много такива. Но ако ти кажа тъпите мангали, които толкова сакато ми мазаха стаята, колко пари взеха, ще ме заболи сърцето отново. Не съм против хора, които си изкарват парите с труд, с честен труд. Против тарикатчетата съм, против тея, които не учат или учат нещо колкото да има и после оревават света, че държавата нищо не прави за тях. Ами като си завършил нещо, което в България няма как да си намериш работа, аз какво да те направя? Здравен мениджмънт например .. колко болници ще дадат на студент, излязъл от университета току-що да им стане директор? И после "ама аз не мога да си намеря работа".
Идеята ми беше, че не може да се оплакваш, че нямаш пари за образование, защото аз съм гладувала, за да ходя на училище. Не може да оправдаваш мързела си с парите. Ти казваш, че не си учил и не искаш, че си изкарваш парите без прехваленото висше образование, окей, супер. Но ти не лицемерничиш да казваш, че си нямал пари, защото видиш ли държавата това била направила. Държавата се държи еднакво с всички ни, освен с миропомазаните по високите етажи. Защо някои могат, други не?
Днес говорих с приятелката ми по подобен въпрос, приятелят и няма и средно образование. Остави висшето, той няма 10ти клас дори. Не е просто момче, не е някакъв мангал. Даже е интелигентен и свестен. Но сега му се налага да си спуква задника от бачкане за жълти стотинки и няма време дори на вечерно училище да ходи, което е адски тъжно.
Ако ви разкажа през какви кръгове на ада съм минала, за да завърша училището си .. А смея да твърдя и че съм видяла доста от живота през това време. Неща, които майка ми ако разбере, ще и се изправят всички възможни косми по тялото. Преживях го, търпях го, забравих го, за да завърша и да работя свястна работа. Да успея. : ) И се ядосвам на келешчетата, които имат това наготово и го заебават, също и на такива, които казват "не мога" , защото начин ВИНАГИ има.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more